Här från ingenstans kommer nu en till vlogg, hoppas ni gillar den och ha det så jätte bra.
Vi hörs!

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas ni tyckte om den här vloggen jag filmade i Köpenhamn som blev en helt super lyckad resa, jag trivs helt super mycket i Danmark så kommer absolut resa dit igen.

Shoppade en hel del så ni kan ju ta och kommentera ifall ni vill se en video på det.

Vi hörs!

Sociala medier ⬇︎

Snapchat: nelliemichaelaa

Instagram: @nelliefors

Facebook: https://www.facebook.com/NellieForsOfficial/

Vi hörs!

Likes

Comments

Bloggisen, nu är jag här igen. Hej alla söta som kollar in här varje dag fast jag knappt bloggar längre. Mycket har hänt den senaste tiden men kan väll vara bra om jag delar upp allt i lite olika inlägg. Jag tycker vi ska börja med det bästa, jag har ju faktist släppt 2 stycken nya låtar, Wonderful Boy och You. Ni som följer mina andra sociala medier vet väll redan det men tänkte att det kanske kan vara kul att berätta det här på bloggisen också. Båda låtarna ligger uppe på Spotify och andra streaming tjänster så det är bara att checka in dem där.
En sak som är lite speciell är att låten You inte bara är min låt, utan den har jag gjort tillsammans med Oliver Lindgårde från Sverige. Vi fick kontakt via Periscope, haha yes så kan det gå.

En del har frågat om jag skrivit Wonderful Boy själv och svaret på den frågan är ja.

Tack till alla er som supportar mej i det jag gör, ni betyder så mycket, hoppas ni gillar mina nya låtar!

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej bloggis! Länge sen jag hört av mej, I know, I know men så blir det ibland. Igår firades villaavslutning och före jag berättar mer måste jag bara säga att jag lärde mej något nytt på fredag. Jag har levt hela mitt liv och trott att man stavar villaavslutning "villavslutning". Fun fact: Jag har alltså varenda gång jag sett ordet stavat så som det egentligen ska stavas påpekat att de stavar ordet fel, sorry alla som jag ljugit åt. Okej vidare till vad som händer igår. Jag lunchade vid Magokoro (sushi ställe i Vasa) tillsammans med Fanny mina två fina vänner från Umeå Samin och Sandra. Klockan 18-tiden blev det kräftskiva hemma hos Wilhelmina med tjej gänget och runt 9 var vi i Sundom på hemmafest. Natten spenderade jag på Fannys soffa och idag har jag sovit precis hela dagen. Haha ni hör säkert att jag haft en lång och rolig natt, tack till alla som var på festen igår!

På grund av att jag sovit så mycket idag så kommer jag nog inte kunna sova så bra inatt. Tänkte därför plocka fram gitarren (kan äntligen spela gitarr då hälften av mina lösnaglar försvann igår...!!) och jobba lite med nya låtar. Inspiration är ju trots allt lätt bäst på natten. 

Imorgon blir det back to school, lite ångest över det faktist. Men helt ärligt så tror jag nog inte att jag är den ända som känner så. Man märker att skolan börjat komma igång på riktigt då det inte längre är roligt att göra läxor och sånt stuff. Man får väll kämpa lite nu bara, det är helg igen snabbare än vad man tror.


Tre stycken bilder från gårdagen.

Vi hörs!

Likes

Comments

... På Spotify. Ja ni hörde rätt och det är så roligt att så många fortfarande lyssnar. Snart är det ett helt år sedan You're a Star släpptes och jag är så himla glad att jag valde att släppa just den låten som min första. Fast den har varit alldeles för utspelad enligt mina öron i flera månader nu så älskar jag nog den innerst inne. Inte riktigt sån musik som jag kommer att släppa i framtiden men jag försöker ännu hitta min egna stil. Idag åker jag ner till Helsingfors och btw så blev jag intervjuad av Radio Vaasa för nån timme sedan.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej bloggis! Gillar inte att tänka på det men sanningen är ju den att det snart bara är en månad kvar till att skolorna börjar igen, förlåt för påminnelsen. Men det positiva med att man känner att sommaren börjar ta slut är ju det att man tar vara på dagarna mer. Har en del planer för de kommande sista veckorna som jag tänkte dela med mig av.
- Campa med husvagnen i Kalajoki
- Hälsa på S och V på Långön
- Jeppisdagarna
- Konstens natt (jag kommer uppträd
a)
- Weekendfestival!!

Idag ska jag packa mina grejer för redan imorgon drar vi iväg mot Kalajoki, kommer bli skönt att få komma iväg lite och dessutom hade de väll lovat regn i Vasa hela veckan. Tänkte packa med gitarren ifall lite nya låt idéer skulle dyka upp, jag brukar bli rätt så inspirerad då jag inte är hemma.

​En bild på mej å Beccy som vi tog i Umeå före Brännbollsyran.

Likes

Comments

Glad måndag! Min dygnsrytm är totalt kaos, somnade efter 4 igår igen. Det är nått med sommarnätter som gör att jag aldrig vill sova, antar att jag inte är ensam om det. Blir en lugn vecka med eventuellt en sväng till studion mot slutet av veckan för att kolla på lite nya låtar. För er som var vid Norrvalla på sommarfesten har redan hört min nya låt Wonderful Boy och till er som inte hört den, don't worry den kommer ut på Spotify snart. Sådär annars några ord om min första riktiga spelning, jag skulle ljuga om jag sa att jag var 100% nöjd eftersom jag helt enkelt aldrig är riktigt nöjd med vad jag än gör (en av mina sämre egenskaper). Äh, det gick bra och bättre ska det bli. Sen vill jag också ge ett STORT TACK till alla som var på plats trots det dåliga vädret. Och måste bara tillägga att det var så roligt att det var så många som kom fram och ville ta bilder och få autografer, det var något jag inte räknat med, love you!


En bild jag tog under Samir&Viktors framträdande, så härliga killar! Tobbe min super duktiga gitarrist och jag efter att vi klivit av scenen.

Likes

Comments

Hej bloggisen! Kände att det var dags för en ny start... igen. Nej men jag kan verkligen aldrig bestämma mig för nånting. Men eftersom mitt liv ändrats en hel del under det senaste halvåret känner jag att jag vill lämna det gamla bakom mig och helt enkelt bara börja om. Så välkommen till min nya blogg, mitt namn är Nellie Fors! Resten får du nog reda på med tiden.

Om du inte orkar vänta till nästa update så kan du kolla in:

Instagam: @nelliefors

Snapchat: nelliemichaelaa

Facebook: NellieForsOfficial

Likes

Comments