HeaderDenna helgen har som mest bestått av träning då jag och laget först hade ett step up styrka pass i lördags vilket var sjukt jäkla roligt och älskar verkligen step up.
Sen så bestämde jag mig för att ta ett spinning pass nu på kvällskvisten så vid sex tiden drog jag in och man kände verkligen att man hade tränat dagen innan, aja skönt var det i vilket fall ;)
Nellie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har verkligen blivit helt tokig i tumblr med alla dessa små scener från kommande Pretty little liars avsnitt, kan sitta i timmar.

Allt som har med pretty little liars att göra kommer ha # i början på rubriken.

Nellie

Likes

Comments

Shiiiiiit, på onsdag smäller det , äntligen kommer säsongs avslutet, sååå taggad. Bara surt att säsong 5 inte kommer förrän 10 Juni men jag tycker ni ska ta och kolla in promon för att veta vad som kommer på tisdag/onsdag (beroende på vart du ser den) 

Nellie


Likes

Comments

Myser lite framför tv:n med go frukt och loka.

Har legat hemma med feber, hosta och förkylning sen i torsdags. Riktigt tråkigt, eftersom jag hade massa roliga planer idag och imorgon,... Men men, bara att hoppas på att jag blir frisk tills på måndag, då jag fyller år.

Ha en mysig fredag!'

Fanny

Likes

Comments


I måndags började min praktik som ska vara i två hela veckor och jag valde att första veckan vara i en fotoaffär eftersom jag tycker det är så sjukt roligt med allt inom foto och redigering.  Så en så länge har jag fått vara med och kolla på fotograferingar och skriva ut massa bilder och dessutom framkalla dem från såna små rullar. (you know what i mean

Idag så fick jag göra mitt egna fotoalbum. Då tyckte dem att jag skulle ut och fotografera på stan , så efter strosat runt i någon timme så beslöt jag mig för att ge upp eftersom jag skulle ha runt 30-40 bilder och allting var verkligen dött ute hittade någon blomma där o där men det hade mer blivit ett album med bara blommor;) Så valde att ta bilderna från Teneriffa när jag var där och resultatet blev jäkligt bra. Riktigt nöjd.

Under helgen kommer mer info om hur allt vart och även vart jag kommer befinna mig veckan därefter då jag är någon helt annanstans. 

Nellie

Likes

CommentsHar ju som sagt inte mått så bra, har verkligen behövt tid med mig själv och behövt få prata ut, så igår träffade jag Anton och fick verkligen chansen att prata ut. Vi hade verkligen jätte mysigt då vi käkade pizza hos hans farmor och farfar och sen gått hem till mig och bara hade det allmänt mys och snackat. Så glad att man har en så bra bästavän som honom.

Likes

Comments

wanties

Gjorde ett collage innan på lite saker som jag vill ha och som dessutom är såååå snygga. Bara kolla in dem nike air force skorna (dem vita skorna), aaahhh jag tror jag dör vad snygga dem är . Älskar verkligen våren, den känslan när man kan ta av sig vinterjackan och ha på sig en tunnare dun eller skinn jacka .  O sen dessa snygga hipanema armband, i love it !

Nellie

wanties by nellieem featuring rubber soled shoes


Brown jacket / Feather jacket / Zipper jacket, 885 SEK / H M black zip jacket, 1 070 SEK / Svea down filled jacket, 1 495 SEK / NIKE pattern shoes, 540 SEK / New Balance rubber soled shoes, 640 SEK / Vans trainers, 575 SEK / Hipanema braided bead bracelet, 780 SEK / Bracelet jewelry / Hipanema braided bead bracelet, 700 SEK / New Balance '1400' Suede Running Shoe (Men) Black 12, 1 020 SEK / HIPANEMA Armband, 795 SEK

Likes

Comments

Tror ni alla känner till sidan ask.fm. För er som inte gör det, så är det en sida man kan ställa folk frågor i deras profiler, antingen anonymt eller oanonymt. Och där finns verkligen folk som skriver saker helt utan respekt. Folk blir kallade det ena efter det andra. Det kan vara allt från tjock, till bög, till bitch, ja allt möjligt hat. Det skrivs av idioter som egentligen inte ens vet vad de snackar om, och som inte vågar stå för vad de skriver, så de är anonyma, hur enkelt som helst. Men vad det inte tänker på är att det faktiskt sårar personen de kallar något. Jag menar, hur kul är det inte egentligen är det plingar till i telefonen och står att man har fått en ny fråga på ask, så går man in och kollar och så har nån skrivit " du är så tjock, du borde skämmas". Då går självklart vem som helst till spegeln med en ledsen min och granskar sig själv noga. Kollar hur mycket magen putar ut. Självklart sjunker självförtroendet ännu ett snäpp. Självklart börjar man undra, är jag tjock? Tänk då att folk får hat flera gånger i veckan, flera gånger om dagen. Samma person får skit efter skit skrivet till sig, fast det oftast inte ens stämmer.
Själv har jag aldrig fått massa skit skrivet till mig på ask, men några av mina kompisar har blivit kalla tjocka, fast det är lååååångt ifrån vad de är. Min kompis har blivit kallad bög, fast alla vet att han inte är det. Vänner till mina vänner blir kallade bitch, men jag slår vad om att personen bakom skärmen aldrig ens har träffat "bitchen". Ja, ni hör ju själva hur dumt det egentligen låter.

För oftast har personen aldrig ens träffat den de kallar någonting. Visst, man kan tycka att någon verkar bitchig, men jag förstår inte vad man tjänar på genom att skriva bitch till den på ask? Blir livet verkligen så mycket bättre av det? För jag kan inte förstå lyckan i att göra någon ledsen. Lär känna personen innan du bildar dig en uppfattning. Jag lovar att du skulle ändra bild av personen 9/10 gånger.

Ask.fm ska vara en sida där man får frågor, inte en sida man blir mobbad på!

Innan du skriver något, tänk efter. Vågar jag stå för detta, eller måste jag vara anonym? Har jag en anledning till att skriva så här? Blir personen jag skriver detta till glad av det jag skriver? Om inte, skriv det inte. Bara låt bli! För nu räcker det med nätmobbning!

Fanny


Likes

Comments


Behöver tid just nu för att hitta tillbaka till mig själv. Just nu är allt bara så otroligt jobbigt. Det är så sjukt mycket drama runt om kring mig och just nu är pallar jag verkligen inte med det. Vissa människor är dessutom inte den man trodde att den en gång var. Jag menar inte att jag själv alltid varit densamma. I need some space , that's all. Så jag funderar på att stänga av allt och bara fokusera på mig själv någon dag framöver. Sen ska jag även ta tag i mitt knä och hela mitt liv och verkligen skita i alla andra och bara tänka på det bästa för mig och inte låta andra och hur dom mår gå före mig själv.

Likes

Comments