Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Fanny har beslutat oss att sluta blogga tillsammans då Fanny inte alltid hinner lägga ner den tiden som hon vill på bloggen. Så vi sa att jag skulle fortsätta på egen hand vilket jag tycker är väldigt tråkigt då jag och Fanny bloggat tillsammans i drygt 2-3 år, men men ni hittar mig på http://nouw.com/nellieema

Nellie

Likes

Comments

Hejsan alla, För drygt en timma sen kom jag och mamma hem ifrån gymmet. Det gick riktigt bra, hade verkligen flyt på bandet även fast jag hade lite ont i halsen, avslutade  sedan med ett litet benpass. Efter gymmet drog jag och mamma och handlade och fick då med mig en ny musli som jag tyckte verkade god, så imorgon blir det att testa på den.

Ska strax byta om för att gå en promenad med familjen i skogen efter det blir det hem och plugga. Puss! ♥

Nellie

Likes

Comments-mysig bild på mig och Fellan (Felicia)
Hello babes, allmänt tråkig dag, skolan var rätt dryg dock hade jag håltimma i två timmar så då stack jag och några av tjejerna och drog en pizza på Allé terassen i stan. Avslutade dagen på textilmuseet med halva klassen då vi var och kollade på en japansk utställning.

Ska strax sätta mig och skriva på min historia redovisning som jag knappt börjat på, men aja vi hörs, hade

Likes

CommentsVar på mysig brunch hos Ajla idag med ett gäng tjejer, där hon bjöd på massa god mat. Verkligen jätte trevligt.

Nellie

Likes

Comments

Celsius - Jordgubb/Kiwi

Hello friends. Ligger hemma i soffan och är sjuk. Blev under natten från måndagen till tisdag riktigt dålig i min mage så har varit hemma nu under 2 dygn. Men ska snart ta tag i plugget och plugga lite spanska och historia och till det en liten energi kick, Celsius. Puss !

Nellie

Likes

Comments

Blivit helt tokig i tumblr det senaste och bestämde mig förra veckan för att skaffa mig ett konto och nu börjar det se ut så som jag vill ha det. Skriv eran länk i kommentarsfältet, alltid kul att hitta massa inspiration. Här har ni min -->http://nellieem.tumblr.com

Nellie

Likes

Comments

Här är ett tips för er som älskar chai latte, tycker ni borde köpa hem en sån här burk med chai latte pulver från Espresso house. Sjukt enkelt att göra, då beskrivningen på hur man gör står på baksidan, dessutom smakar det exakt likadant hemma som om du skulle köpa en chai latte där. 

Nellie

Likes

Comments

Äntligen är den min, efter många om och men så beslöt jag mig för att köpa den. Förstår inte riktigt varför jag tvekat så mycket då jag velat ha den så sjukt länge. Jag skulle köpt en i turkos i somras men dom i affären sa att i höst så kommer det nya tröjor i färgerna, vin röd, svart och grå och eftersom jag älskar grå så bestämde jag mig för att vänta och nu är den min! 

Nellie

Likes

Comments