Heej på er! Här kommer allt jag köpte i Tallinn. Fick med mig en hel del hem så det var kul att packa upp. Dock kommer jag varken ihåg pris eller butik därför blir det bara ett stort bildcollage. Insåg även nu efteråt att jag hade väldigt svårt att se glad ut på bilderna tydligen men det är sånt som händer.

Hoppas ni mår bra och uppskattade inlägget så hörs vi, kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sista dagen i Tallinn bestod av skitväder. Men inte gjorde de oss något när vi skulle ha en hel shoppingdag.
Gu vad jag handlade!! Resväskan är helt proppfull. Så kul att komma hem med lite nytt. Som de ser ut nu kommer nog ett inlägg med alla kläder upp ikväll.

Vi gick ombord på båten runt 5 och där år vi lite mat, såg shower, körde karaoke och firade bästa mamma. Kom i säng runt 2 och idag är de en resa hem till ohamn på schemat.

Hoppas ni mår bra så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Började dagen med att äta lite gofrulle. Är ju alltid gott med hotellfrukost.
Efter det började våran shoppingrunda. Har hittat en hel del och tänker att jag lägger ut bilder på allt när jag kommer hem.

När vi kände oss klara med shoppingen just för dagen så tog vi en lunch på subway.
Där efter började vårt turistande igen. Vi gick genom gamla stan och kollade på lite. Jag är dock helt ointresserad så mig lockade inget.

Väl på hotellet tog vi en sväng nere i badet och låg även en sväng i ångbastun. När klockade började närma sig lite efter 7 började vi göra oss i ordning för sista kvällen i Tallinn. Vi tog en sväng till gamla stan för lite mat.
Resten av kvällen gick åt att packa ihop allt och lite kul inne på Beccas o Annas rum.

Hoppas ni mår bra så höra vi, kram<3

Likes

Comments

Började morgonen med att "försova" oss. Tänkte inte på att det är en timme före här så vi fick snabbt ta på oss och ta oss till frukosten. Tyckte den var helt okej av de jag fick ner. Min hals är som en ballong så är lite svårt att äta..

Vi var i land runt 10 och efter det gick vi till hotellet för att lämna väskorna. Vi bor väldigt nära båtarna så det var inte så långt. Där efter började vårat turistande.

Vi avslutade turistandet med vapiano och lite shopping innan vi drog oss mot hotellet .

Hotellet är riktigt fint och vi har 4 olika rum. Så jag sover tillsammans med Ida, super.
Vi har varit och badat en sväng i poolen och även satt våra engelska kunskaper på prov. Vår dörr gick sönder så vi fick åka upp o ner i hissarna innan vi fick hjälp.
Men nu är vi inne och har duschat och ska nog snart ta oss något att äta.

Hoppas ni mår bra så hörs vi imon, kram<3

Likes

Comments

Kvällen på båten var faktiskt riktigt rolig. Det var dansshower, musik (blev mammas buggpartner), lotteri och även karaoke. Var nog uppe o sjöng 3 gånger och är nog tur att jag inte kommer träffa människorna igen, haha.

Det fanns även inget wi-fi i hytterna så vi höll oss ute och såg de mesta. Dock blev det lite segt när man skulle sova..

Hur som helst en bra lördagskväll på en båt. Hoppas ni hade de bra så hörs vi, kram <3

Likes

Comments

Nu är vi på båten som ska ta oss till Tallinn. Vi är framme imon runt 10 och sen blir det ut och utforska.
Hoppas ni mår bra så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Igår spenderade jag kvällen tillsammans med underbara vänner.
Trots att jag hade 39 graders feber tog jag mig ut. Oscarskåren hade fixat fest neonfest i parken och de ville man ju inte missa. Så jag mötte först upp Vilma innan vi drog vidare mot en förfest. När tiden va inne så drog vi till parken. Det var verkligen så kul!! Bra musik och ett bra gäng. En av de bättre kvällarna på länge.

Kom hem rätt sent och duschade och nu sitter jag i bilen mot Tallinn. Tänker att jag hör av mig lite senare, kram<3

Likes

Comments

Började dagen med frukost hemma hos Amanda med alla tjejer i klassen. Alla tog med sig något så det fanns mycket att välja på. Det var verkligen supergott och man var riktigt mätt efter. Vi cyklade sedan tillsammans till skolan för lite avslutning i aulan med sång.

Så nu är det äntligen sommarlov och jag har lyckats att bli sjuk. Är seg i kroppen och har ont i halsen men det stoppar inte mig från att dra ut ikväll. Lite sömn och tabletter så ska det nog lösa sig. Imon drar vi även till Tallinn och kan ju inte va sjuk då!! Men nu önskar jag er alla en härlig sommar så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Igår var jag o Vilma ute och åt på terazzen. Det var supergott och rekommenderad verkligen att gå dit och äta deras buffé. Lär nog bli fler svängar dit i sommar!!
Proppmätta gick vi och kollade på parken som är i hamnen. Ett mysigt ställe och ett bra avslut på kvällen.

Likes

Comments

Heej på hur mår ni? Jag mår bra iallafall. Jag har köpt en ny mobil eftersom det var väldigt nödvändigt. Annars har det inte hänt så mycket sen sist. 2 dagar kvar sen är det skolavslutning, kommer bli otroligt skönt!!
Har nyss ätit jordgubbar och ska snart ut och äta med Vilma. Kommer nog blir supermysigt.

Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments