Igår var jag bjuden på fest och tanken var att jag inte skulle dra dit men efter att Malaika frågade om vi skulle dra så ångrade jag mig. Så mötte upp Malaika och Melinda efter jag hade varit hos farfar och vi drog till festen.

Med tanke på rubriken så tror jag många tror att jag åkte ut på grund av att jag var för full men det finns en mycket löjligare anledning!!

Malaikas ex från 3 år tillbaka var på festen och så fort han fick veta att hon var där flippade han sönder. Vi 3 fick höra "Nä men han är bara för full, bryr er inte om honom" och "Tyvärr ni måste lämna". Allt bara för att Malaikas ex inte klarade av att vara under samma tak.

Så vi 3 hann vara där i max 30 minuter innan vi blev utkörda för att någon inte kunde bete sig. Tycker bara det är så sjukt löjligt, vi behövde inte ens vara i samma rum.. Så vi hade inget annat val än att gå där ifrån och hem istället. Var ju inte riktigt så vi hade tänkt oss det skulle bli när vi var bjudna..

Som tur var det ingen bra fest, utan tyckte den var rätt tråkig så tror faktiskt inte jag hade stannat så länge ändå. Men det är det där "Tyvärr, ni måste gå" som stör mig så mycket, vi uppförde oss iallafall!

Kan tillägga att vi har snackat med honom idag och han har bett om ursäkt över sitt dåliga uppförande.

Likes

Comments

Igårkväll var jag hemma hos farfar och firade honom som fyllde 70 år. Vi åt gott och hade trevligt.
Efter drog jag vidare till något jag trodde skulle bli kul men blev något helt annat. Men det kommer komma ett separat inlägg om de senare.

Hoppas ni får en bra söndag så hörs vi , kram<3

Likes

Comments

Tycker det är riktigt snyggt med små tatueringar. Becca och jag har pratat om en syskontatuering eftersom jag tycker en tatuering ska betyda något. Tanken var att vi skulle önska oss det i julklapp men mamma sa nej, och jag förstår henne. Man måste ju tänka på att man ska ha den hela livet och inte tröttna på den. Något man tycker är snyggt nu kanske man tycker är fult sen. Men som det är nu vill jag ha 2 tatueringar och jag vet vart jag vill ha dom., och så klar hoppas jag att Beccas och min tatuering blir av någon gång.

Likes

Comments

Halloj hur är läget med er? Med mig är det bra, ligger nerkrupen i sägen och kollar på Jockes och Jonnas spökjakt. Det det är riktigt intressanta att kolla på även bra filmade. Tänker att jag länkar klipper nedan.

Annars idag har jag varit i skolan och sen sväng på gymmet. Gymmet går riktigt bra nu och jag älskar hur svetten rinner efter, känns så bra då.

Det är inte så mycket roligt som händer just nu men det kommer. Men nu ska jag fortsätta att kolla på spökjakten så hörs vi, kram.

LOVE NELLIE

Likes

Comments

1. Jag tycker inte om läsk. Jag har aldrig varit något stort fan av fanta och sprite. Utan jag har bara druckit cola för mesta dels vilket nu har lätt till att jag inte ens tycker om det. Den ända läsken jag dricker är äppelcider om den går i kategorin läsk.

2. Jag tycker det är riktigt roligt att övningsköra. Det har blivit så kul nu när det går bättre. Längtar verkligen tills jag får ta körkort och får köra bil själv. Det är ju bara typ ett år kvar!!

3. Skolan gör mig sjukt stressad. Det behöver inte vara att det är mycket men skolan gör mig ändå stressad. Det känns som det är så mycket att göra och hinna med. Blir verkligen kaos i hjärnkontoret och i resten av kroppen.

4. Jag avskyr att höra gnäll hela tiden. Vem vill ens lyssna på saker som bara är negativa? Jag är iallafall inte någon sådan person. Helst vill jag bara isolera mig i mig själv när jag hör någon bredvid gnälla. Men om jag däremot gnäller måste alla lyssna, hahah.. Nä men skämt o sido, tycker inte man bara behöver gnälla utan man kan säga lite positivt också.

5. Jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Jag tror att jag skulle klara av det utmärkt. Jag kan laga mat, jag har lärt mig tvätta och jag kan allt där emellan. Det enda som kan bli problem är soporna när dom ska ut, hehe..

LOVE NELLIE

Likes

Comments

View tracker

Gokväll.

Idag slutade jag skolan redan 11.20 vilket var väldigt skönt. Under den tiden hade vi bland annat våran första fysiklektion, och tror det kommer bli väldigt bra eftersom läraren verkar vettig. Kom iallafall hem och skrev klart min engelskauppgift och skickade in. Efter det väntade jag in mamma och så åkte vi ut och övningskörde. Vi körde runt i kvarteret och det gick verkligen såå bra och var superkul. Så imon ska vi ut igen. När klockan var lite innan 3 så åkte vi och hämta becca och drog vidare till gymmet.

Började med att springa 5 km och sedan körde jag lite mag-benövningar. Annars nu ikväll har jag bara umgåtts med familjen och sett på tv. En väldigt lugn och skön måndag.

Idag är det även Gustafs födelsedag , så grattis till honom<3

Hoppas ni haft en bra dag sǻ hörs vi imorgon, kram!

LOVE NELLIE

Likes

Comments

Gårkvällen spenderade jag hemma med lite gäster. Vi åt gott och hade trevligt, det enda negativa var att det var så fruktansvärt varmt. Så tror nog alla hade en lite fläck under armhålan, hahaha..

Idag vaknade jag vid 10 och gick upp och fixade ägg och bacon till familjen. Mest till Gustaf eftersom han fyller år i morgon. Annars har dagen varit vääldigt lugn. Vi har sätt på film och varit ute på en promenad. Har även börjat kolla på serien "saknad", tycker den är helt okej.

Gustaf åkte hem nyligen och jag har duschat och satt på tvättmaskinen. Nu ska jag paka gymväskan tills morgon och skriva lite på engelskan innan "Så ska det låta" börjar.

Hoppas ni haft en skön söndag så hörs vi

LOVE NELLIE

Likes

Comments

Idag är det 2 veckor kvar tills jag fyller 17. Måste vara tråkigaste året att fylla, händer ju inget om man jämför med 18 men en födelsedag är ju ändå en födelsedag. Därför tänkte jag dela med mig lite av vad som finns på min önskelista i år.

Likes

Comments

Igår efter skolan drog jag hem och väntade på Gustaf som kom med bussen. Lagade lite mat, det blev pasta och kyckling.
Efter maten stack vi till Oscars för nattfotboll. Det var ju roligt att spela men allt där mellan var inte lika kul. Bilden på mitt ansikte förklarar de.. Drog faktiskt hem efter 3 matcher trotsa att det inte var slut..

Men men, nu ligger jag i sängen och väntar på mina kusiner som ska komma.
Hoppas ni har en bra dag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments