Låter tragiskt och visst är de det men.. vi avslutade med sol, bra backar och allmänt perfekt. Becca fyller ju som sagt år idag så vi började med att sjunga för henne. Hon fick även en väst att åka runt med hela dagen. Hade även hört av mig till afterski-bandet så hon fick gå upp på scenen..

Nu ska vi snart ta oss till o'larys för lite mat och efter kanske det blir bowling. Blir ett bra avslut på denna tipp. Förhoppningvis blir det en repris nästa år.

Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag så hörs vi, kramen<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag tog vi skidbussen till Hundfjället. Dock blev de inte så mycket åk där. Vädret har inte varit så bra, snö, grått och blött. Så det var jobbigt och svårt att ta sig ner. Men imon hoppas vi på bättre. Då är det sista dagen i backen, en födelsedag ska firas.

Hoppas iallafall ni har det bra så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Idag var det lite dåligt värdet på förmiddagen men det klarnade upp och eftermiddagen blir jättefin, dock lite blåsigt på toppen.
Anna och jag kom på den briljanta idén att ta transportsträckan till Högfjället.. Det var bland det värsta jag varit med om. Det var motvind, uppförsbackar och en hel del stakade. Alla för ett åk i en isig backe. Inget jag rekommendera att göra.. Så resten av dagarna spenderade vi i Lindvallen och en dag i Hundfjället.

Hur som helt har det annars varit en bra dag och vi mår så bra. Hoppas ni haft ens bra dag så hörs vi imon kram<3

Likes

Comments

I den här stugan har vi häng de senaste timmarna. Vi anlände igår lagom till Talang. Stugorna är verkligen så fina, så inget att klaga på direkt. Men nu håller vi på att packa in i bilen igen och ge oss iväg till Sälen.

Hoppas ni får en fin söndag, kram<3

Likes

Comments

Nu har vi precis åkt från vårt första stopp. Nästa är förmodligen Örebro. Där ska vi äta lite och sen blir det nog en sväng i butikerna. Sista stoppen för dagen blir sedan Malung där vi ska sova över.

Trots att det är lite trångt här bak så rullar tiden på rätt bra. Har med en heldel underhållning så det kommer gå bra.

Likes

Comments

Väskorna är packade och jag e taggad för lite snö. Imon drar vi efter 9 mot Malung och sedan på söndag till Sälen.
Nu slötittat jag på let's dance och känner att sängen snart kallar. Hoppas ni mår bra och får en bra helg så hörs vi imorgon någon gång på vägen, kram<3

Likes

Comments

Så sjukt nöjd och ska bli skönt att slippa mascaran ett tag. Tog runt 1 timme att fixa och nu är dom på plats.

Likes

Comments

Hellu. Hur är längst mer er? Med mig är det väldigt bra. Var och hämtade mina nycklar idag så nu kommer jag äntligen in i huset igen, så skönt!! Annars har dagen mesta dels bestått av skolan, ända till 10 i 4.. Men nu är det kväller och tänkte börja packa lite men har faktiskt gett upp och tar det på fredag.

Imon efter skolan har jag en tid boken för lösögonfransar. Är lite nervös över hur det ska bli men hoppas på det bästa. Ni får kika in imon och kolla.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Heej, hur mår ni? Själv mår jag bra. Bara 3 dagar kvar innan vi dra mot snön så finns inte mycket att klaga på. Har bara en hel del att städa och packa med det ska nog gå bra.
Efter skolan idag blev det iallafall ett gympass, rygg och biceps. Annars har jag bara börjar småpacka lite och tagit det lugnt.

Skrev ju även i söndag att mina nycklar försvann men dom är upphittade. Så imon följer jag med pappa till Mönsterås och hämtar upp dom. Ibland har man verkligen tur, tack o lov.

Nu bli det snart Parneviks och sedan sängen. Hoppas no haft en bra dag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments