View tracker
View tracker

Tjena, hallå, Heej.

Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra, veckan väder ju så inte mycket att klaga på.
Efter skolan stannade jag kvar och kollade på rugbyn. Det var första träning på Oscars och jag tänkte köra nästa onsdag efter kroppen inte är helt okej. Ska även vara med på uttagningsmatchen på söndag.

Nu har jag precis kommit hem och tänkte slänga mig i sängen och kolla på PH och VD. Blir en rätt lugn kväll.
Imorgon blir det även en vääldigt kort dag i skolan. Slutar halv 12 så får väll se vad jag hittar på, förmodligen gymmet.

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

View tracker

Idag är det Gustaf och min halvårsdag. Hur fint armband fick jag inte? Älskar det och är jättenöjd!

Likes

Comments

Just nu sitter jag uppe hos mormor och morfar och har ätit en sallad. Sitter och väntar på att klockan blir 5 då handledarkursen börjar. Så efter halv 9 ikväll får jag ge mig ut i trafiken.

Hela skoldagen har bestått av nationella i matte och tror det gick helt okej. Efter blev det gymmet och jag körde ett konditionspass.

Hoppas ni mår bra och har haft en bra idag så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Idag var det ingen vanlig förmiddag utan vi hade en teknikcollage-ceremoni. Så det var mingel, musik och tal i aulan för att linjer som är med. Det serverades även efterrätt i form av bakelse.
Jag var dock inte med hela utan jag var iväg på sjukhuset för att fixa inlägg. Jag har inlägg till fötterna sedan tidigare så nu fick jag bara en extra klump i mitten och tåkuddar. Får hoppas att det blir bättre nu.
Just nu är jag påväg hem från ett bra gympass och resten av kvällen kommer bestå av matte för imon är det 4h nationella.

Hoppas ni mår bra så hörs vi , kram<3

Likes

Comments

Hur gott? Perfekt att byta ut kladdkakan nu i jul mot saffranskladdkaka. En riktigt god julefterrätt!!
Jag hade grädde och hallon till men de funkar även med lingon. Recept

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med Gustaf och kollar på Gåsmamman. Såhär blir det nog resten av dagen. Det enda som är måsten är att jag behöver skriva en argumenterandeatikel och göra matte... men får se när jag gör de..

Hoppas ni har en bra och skön söndag så hörs vi<3

Likes

Comments

Jag älskar att kolla på julkalendern varje dag fram till julafton. Bästa är att äta frukost samtidigt innan man drar iväg till skolan.
Ovan är min favoriter som jag tycker är väldigt bra. Tror faktiskt att årets julkalender kan få en bra där också!

Likes

Comments