Wiho, skolan är igång igen.. Kanske inte riktigt så taggad jag är alls faktiskt. Går till 16 ungefär alla dagar vilket känns väldigt segt. Hoppas det går fort bara!!
Vi skrev iallafall in lite studiedagar vilket kändes lite skönt iallafall.

Slutade redan 11.10 så gick faktiskt hem och sov en stund. Redan helt slut i huvudet eftersom vi började första dagen med matte i 1h och 15 minuter. Hoppas ni blir lite avis;)

När Becca o mamma slutade blev det en sväng till gymmet. Det blev ett rygg och axel pass och det blev såå bra!! Riktigt nöjd med det.

Resten av kvällen ska jag spendera i sängen och ladda upp för imorgon. Då går vi till 15.50 och efter det vankas jobbkväll. Men de ska nog gå det med.

Hoppas allt är bra med er så hörs vi, kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår åkte vi ut till skogen för att äventyra uppe i träden. Det var andra gången för mig men tyckte det var en lika stor utmaning denna gång.
När vi gick den svåraste banan så var det flera gånger benen ville vika sig. Högsta punkten var 18 meter upp i luften.
Var iallafall en rolig eftermiddag i skogen.

Likes

Comments

Igår var det toppenväder och vi passade på att turista lite. Vi åkte till en ruin och kollade lite. Herregud vilket utsikt det var, en redig 10 poängare.

Därefter tog vi oss vidare till ett stenbrott där det även fanns en linbana. Där tog 3 av oss ett dop eftersom det var så varmt.

Till lunch blev det en hamburgare på en mysig resturang.

Resten av dagen var vi på äventyr i luften och det kommer ett separat inlägg om det ikväll så kolla in då.

Kvällen bestod av pizza, kubb och allsång, supermysigt!!


Likes

Comments

Eftersom båten till Bornholm inte gick förens halv 7 idag så hade vi en hel dag att spendera i Ystad. Tanken var att vi skulle ha några timmar på stranden på saltsjöbadet men fy. Det var den äckligaste stranden jag varit på. Det både luktade och såg förfärligt ut. Inget att rekommendera skulle jag säga. Men hann iallafall att knäppa lite bilder.
Resten av dagen spenderade vi vid en fotbollsplan i stan. Så det blev lite solade och fotbollsspelande där samt en sväng på stan.

Hoppas ni mår bra så hörs vi på Bornholm, kram<3

Likes

Comments

Vilken kväll vi hade i Åhus igår. Mammas kusin Cleas var trubadur på ett strand café så vi tillsammans med andra släktingar till honom var och supportade. Det var en supermysig kväll med underbar utsikt.

Likes

Comments

Bilen går nu förfullt ner mot Skåneland. Första stoppet blir Furulund och sedan till Åhus där vi stannar över natten.

Något jag inte berätta är att jag klippt håret. Vet inte om det syns men det blev några centimeter och så klippte jag luggen lite kortare då jag tycker det är snyggt när man ser luggen lite. Hur som helat blev jag riktigt nöjd !

Likes

Comments

Chelsea
Strömms
NK-Gant
SuperDry Stor
Toppen
Åhlens
Volt

Dehär är vad jag fick med mig hem från Göteborg. Kommer inte ihåg priserna på allt och valde därför att skippa skriva dom. Hoppas ni tyckte om inlägget så hörs vi, kram<3

Likes

Comments

Håkans konsert igår var helt magisk. Det bästa jag sett!!
Tanken var att jag skulle gå med pappa men eftersom han har problem med benet så blev det Becca och vi har såå roligt.

Likes

Comments

Igår blev det en heldag på Liseberg. Var långa köer så blev lite långtråkigt ibland men Becca och jag hann med de vi ville.
Det fanns även en utställning med bara Håkan (klubbland). Tyckte de va roligt att kolla igenom allt där!!

Avslutade dagen med en picknick på hotellrummet och en promenad med mamma.

Likes

Comments

Igår kom vi fram till Göteborg runt 12 och kunde checka in på hotellet direkt.
Vi slängde in väskorna och så blev det en sväng på stan. Det är en del rea så gjorde några fynd så tänker att jag lägger ut de när jag kommer hem. Träffade även Mallis en sväng som varit här ett tag nu. Kul att ses igen!!

Becca och jag testade även hotellets gym vilket inte alls va bra så blev bara en snabbvisit. Avslutade iallafall kvällen med vapiano.

Lite mörka bilder på gårdagens outfit.
Hatt: H&M
Linne: -
Kjol: H&M

Likes

Comments