Varit på arbetsintervju idag hos ett bemannings företag. Kändes super bra och de ska höra av sig till mig, jag vill ju jobba dagtid för skift funkar verkligen inte för mig! sover knappt på nätterna och får problem med magen!😟
Bild på mig innan intervjun 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har precis börjat komma till insikt om det här med produkter som testas på djur (bättre sent än aldrig) Det var efter en video jag såg på Facebook om försöks djur, mitt hjärta krossades! Jag vill inte att ett djur ska behöva lida för mitt utseende! Har länge följt Theres Lindgren på Youtube, så jag har ju vetat om att många märken testas på djur och känner att jag nu vill agera aktivt för att stoppa detta!

Produkter vi köper här i Sverige testas oftast inte på djur, men många företag säljer sina produkter i kina, där produkterna måste testas på djur för att få säljas på den kinesiska marknaden. Så även om de produkter du köper här i europa inte testar sina produkter på djur, men säljer till kina bidrar du indirekt till djurtester. Jag vet attman inte kan rädda hela världen, men man måste börja någon stans och jag själv har mycket djur därför väljer jag att engagera mig i detta. Jag kommer inte slänga de produkter jag har från märken som säljer till kina utan kommer använda upp dem men inte köpa nya från det märket.

Tipps till alla er som inte vill använda er av dessa produkter är att ladda ner lapparna Djurvänligt och Cruelty-free , där kan du lätt hitta produkter som inte testar på djur!

Kolla även in cocopandas flik vegans https://www.cocopanda.se/products/veganskt där Theres Lindgren har gjort ett samarbete med dem !

Likes

Comments

Denna frukost har ni garanterat sett tidigare! Om inte så är det så enkelt, en helt vanlig smoothie i en skål!
Första gången jag testar att göra en, brukar äta en vanlig smoothie till frukost.Jag har som mål att gå ner 10 kg innan sommaren, så ni kommer få läsa en del om mat och min viktresa 🙄

I min smoothie bowl:
Banan
Jordgubbar
Hallon
Blåbär
Mango
topping: frusna bär och Pauluns granola
Supergod frukost som verkligen mättar och ger energi för morgonen ❤

Likes

Comments

den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag hade planerat så mycket jag skulle göra och hinna med, men blev istället akuten i Eksjö med min syster. Varit här i ett par timmar nu och de misstänker inflammerad gallblåsa. Hoppas att de hittar nått så hon slipper ha ont ❤

Likes

Comments

Jorg obé Peel off mask !
Jag har ganska stora (enligt mig själv) problem med pormaskar. Dessa små svarta prickar på näsa, haka och panna. Man klämmer, nyper och drar men de rackarna försvinner aldrig !

Alla har vi väl sett dessa mirakel maskar på både Facebook och Youtube, där varenda liten pormask följer med så snällt när de drar av masken ! jag blev självklart tvungen att testa, men vågade inte beställa något från ebay och lägga på mitt ansikte. Efter lite eftersökning hittade jag denna produkt och den fanns på kiks!

Omdöme
pris: 249:-
100 ml
Har precis testat den för första gången, och man såg faktiskt att pormaskarna följde med masken ! Det står på förpackningen att den ska motverka oljig hy, jag har dock inte det så kan inte svara på den frågan.
Man skall använda den 2 gånger i veckan så jag återkommer om ett par veckor med resultat 🙄

Likes

Comments

Jag har alltid varit väldigt kreativ, från bild till text. förr uttryckte jag mig genom papper och penna (eller makeup borsten) därför känner jag att en blogg skulle passa mig utmärkt.

jag lever inget speciellt spännande liv. jag vill inte bo i storstan, med kaféer bakom varje hörn och mycket människor runt omkring mig. jag vill kunna hämta tidningen naken på morgonen, känna doften av ko skit på våren och nyslaget hö på hösten. jovisst, jag kan uppskatta spänningen i en storstad men jag längtar fort hem till min lilla gård. min tanke med bloggandet är att kunna få uttrycka mig, dela med mig och inspirera med det jag mår bra av och tycker om. jag älskar att fota och skriva, men mitt allra största intresse är hudvård och makeup! så räkna med en hel del av den varan om du hittar hit.

tack för att just du läste det här och jag hoppas att vi kommer ses i framtiden.

kram Nellie

slänger med en bild på två av mina hundar, Gunnar och Hjördis 😊

Likes

Comments