Header

Hej allesammans! Hopps allt är bra med er! Idag så hade vi friluftsdag med skolan. Man kan ju säga att vi hade riktigt tur med vädret iallafall. Dagen började med paddling från Saltemad. Jag, Mira och Bella paddlade tillsammans och det var så sjukt kul faktiskt, vi fick verkligen in flytet. Några andra trillade faktiskt i, tyckte lite synd om dem. Sedan blev det grill på Almenäs och sedan gick vi därifrån till SP. Jag tyckte dagen var riktigt kul och vädret gjorde den ännu bättre! Just nu ligger jag och solar och sover på balkongen, man får ju ta vara på vädret när det är såhär fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello everyone! Hur är det med er? Idag så var det dags för avslutning med mitt lag Caliber 5. Är så glad att jag fått vara en del av detta underbara lag och att få lärt känna alla dessa grymma människor. Men någon gång måste det tyvärr ta ett slut. Säsongen är nu över och är riktigt nöjd med det vi åstadkommit under denna tiden. Kommer alltid att älska dessa människor och dem kommer alltid betyda grymt mycket för mig!

Likes

Comments

Idag var det då dags för tävling. Och den sista för denna säsongen. Dessvärre gick det inte riktigt som vi tänkt oss, men är ändå sjukt nöjd med det vi levererade på mattan! Är riktigt stolt över mitt lag och vad vi åstadkommit denna säsongen! Nu är det dessvärre över för caliber 5 och jag kommer hem med ett halvt knä... Men av någon anledning är mitt humör on point ändå! Hoppas ni alla haft en bra helg!

Likes

Comments

Vi är som sagt uppe i Luleå och ska tävla SM. Idag startade tävlingarna med dem lägre levrarna och även en stunt grupp från mitt lag var med och tävlade. Tycker det är riktigt kul att kolla på alla små tjejer som är så sjukt duktiga! Påminner en lite om när man själv gick där och när man började i cheer. Vi har då varit i hallen hela dagen så är helt slut nu. Vi är påväg till hotellet nu för att träna lite, sedan ska vi fixa vårt hår inför imorgon. Vi tävlar först 11.48 imorgon. Hoppas ni alla har det bra!

Likes

Comments

Hej allihopa! Allt bra med er? Jag mår iallafall riktigt bra! Jag vaknade upp hos Mira idag och när dem andra tjejerna med vaknat gjorde vi oss en mysig frukost. Mira skulle iväg till Gbg så vi åkte ganska tidigt där ifrån. När jag kom hem började jag packa inför SM. Vi åker ju upp till Luleå idag för att tävla SM. Ska blir riktigt kul, men lite SAD att det är det sista vi gör med laget:(. Men vi får hoppas på att det blir ett sjukt bra avslut!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag så går vi äntligen på lång helg! Dagen spenderades en liten stund i skolan, men sedan drog vi till Mira, solade och grillade. Nu ska jag och några vänner ha en toppen kväll! Hoppas ni alla får en bra kväll och ledighet! För det ska jag ha!

Likes

Comments

Idag så hade vi vår sista träning innan SM! På torsdag kväll åker vi upp till Luleå för att tävla. Ska bli sjukt kul! Träningen gick väldigt bra idag, känns bra nu inför tävling. Jag åkte sedan hem då hade Céline gjort mat. Dem andra hade redan ätit men dem gjorde mig sällskap. Älskar att sitta ute nu på kvällar som dessa! Det får mig att längta ännu mer till sommaren!

Likes

Comments

Hej alla! Idag är det måndag vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter, hehe lite klyschigt kanske. Ne, men min vecka är så himla chill. Idag hade vi liksom två inställda och dem andra två lektionerna gjorde vi ingenting på. Riktigt skönt kan ja säga. Efter skolan åkte jag hem och tränade lite, skulle nämligen passa Mollie idag, men kände åndå att jag behövde träna, så det fick bli ett träningspass hemma. Jag gjorde sedan lite kvällsmat och då blev det en fräsch sallad och lax. Måste säga att jag älskar lax, så sjukt gott! Hoppas ni alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Hallo där! Allt bra? Min kväll igår resulterade med att jag och Bella träffade våra killkompisar. Därefter träffade vi några andra som jag tyckte var skit kul att se! Det var ett tag sedan jag träffade några av dem och tycker dem är så härliga människor så förhoppningsvis blir det fler träffar! Vi spelade iallafall kubb på stranden och det var så sjukt mysigt! Idag åkte jag ut till pappa och var med barnen och solade. Alltså vilket väder! Helt underbart verkligen. Man får verkligen dem här sommar känslorna nu. Just nu sitter vi i bilen på väg till Tibro där vi ska kolla på Saras, Bellas och Cornelias match. Sjävklart spelar mer, men det är dem jag känner hehe. Denna veckan i skolan blir så chill, först och främst går vi bara tre dagar i skolan. Och två av dagarna är dessutom elevensvaldagar där jag ska kolla film hela dagen. Så bättre blir det inte!

Likes

Comments

Sommaravslutningen gick riktigt bra idag! Dock var det många som inte var där så vi kunde inte köra riktigt fullt ut. Alltid lika kul och kolla på dem mindre tjejerna också! Så söta verkligen!! Efter avslutningen drog jag hem och sov. Var sjukt trött verkligen. Sov till fem ungefär och lite innan dess hade mamma och Robban kommit hem. Dem ställde sig sedan och fixade mat och idag blev det grillat. Efter maten stack jag till Bella. Vi har nog lite planer inför kvällen, men det återstår att se vad som händer! Ha en toppen kväll!

Likes

Comments