Igår åkte Oliver hem och man är "gräsänka" igen ;) Nej men, det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till honom, men tack&lov hade jag Felicia som fick mig på bättre humör genom en tjejkväll. Kvällen innehöll många skratt, en barnfilm och massa chips.

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon, åkte hem och packade lite sen blev det att åka till Felicia igen och fixa sig lite till Emelies 18-årsfest. Jag hade jättetrevligt, kom nyss hem och kraschade i sängen. 

Imorgon infaller inga större bravader, min plan är att bosätta mig i sängen framför någon bra serie och bara ta det lite lugnt.

Nu tänkte jag faktiskt sova,  och hoppas ni sover gott och haft en bra lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När man hittar en person som gör en så lycklig så man glömmer allt omkring sig är nog den absolut bästa känslan! Ett leende ifrån honom gör ens dag 1000 gr bättre och man känner att man har någon och något att kämpa för. Man vill spendera varje dag med honom. Men dessvärre går det ju inte, inte i mitt fall iallafall då han bor 70 mil ifrån mig. Efter att ha somnat och vaknat upp med honom i 3 veckor nu kommer det kännas tungt att han åker hem imorgon. Men denna gången är det bara 2 veckor sedan är jag där med honom igen.

Känns så konstigt att ha hittat en person som får en att glömma alla problem i hela världen. Någon man kan vara sig själv med till 100% som inte dömer dig efter ditt förflutna. Någon som tar dig för den du är trots dina brister. Någon som omedvetet gör dig till en bättre människa. Jag har aldrig varit lyckligare & jag hoppas verkligen att alla någon gång får uppleva denna känslan.

Sista kvällen spenderades med ett fikabesök på espresso house med 2 braiga tjejer & nu när vi kom hem blev det att krypa ner och kolla på hockey. Efter det blir det att bada lite tunna och sedan nana då jag tyvärr har skola imorgon! Tack och lov är det en kort dag imorgon så jag får skynda mig hem till min älskling för att sedan spendera de sista timmarna med honom!

Oliver, jag älskar dig. Du är mitt allt.


Likes

Comments