Hej! Tänkte skriva av mig lite här då ett samtalsämne kom upp ikväll som gjorde mig riktigt sur.

Som rubriken ledde, otrohet.
Ärlig talat, varför?
Tror inte ens en person inser hur mycket det egentligen skadar... "Det var ett misstag" Nej det var inget jävla misstag. Sånt är inget misstag. Man vet vad man gör och man gör ett val och man vet hur fel det är. Hur himla svårt kan det vara för en person att hålla sig till sin partner? Spelar ingen roll om man är gifta eller inte. Det är lika fel ändå. Om man inte är lycklig i sitt förhållande/giftemål, hur svårt är det att lämna den personen då? Jag tror definitivt att det gör mindre ont för den som blir bedragen. Jag kan inte ens uttrycka min ilska eller frustration över just otrohet.
För alltså, på riktigt! Att någon ens tror att man kan hålla det hemligt?! Sånt kommer alltid fram på ett eller annat sätt.
Jag kan inte ens tänka mig att komma på en bra anledning varför man är otrogen... Kan ju va för att det inte finns någon.

Jag läste nånstans häromdagen om en man som var otrogen mot sin fru, hon konfronterade honom tillslut och han nekade. Frun blev bara mer och mer frustrerad när mannen nekade då hon visste att det var sant för hon hade sett honom med en annan tjej. Så hon skaffade bevis. Det var först då han erkände. Det kom även fram att det pågått i ett par månader.. Att någon ens kan stå där och ljuga för personen som man har lovat att älska i nöd och lust rakt upp i ansiktet, att det inte är sant för man själv vet hur jävla fuck'd up det är den gjort.. Det är helt sinnessjukt..
Detta paret hade även 2 barn tillsammans. Kvinnan lämnade honom i vilket fall och barnen som var 13 och 8år fick ju reda på vad som hände hänt. Vet dock inte hur. Kvinnan berättade även att dottern som var 13 år vill inte ens träffa sin pappa längre. Hon vill inte höra av honom än idag för han förstörde hennes mamma och han särade på deras familj på ett sätt som ärrade dem alla.. Hon berättade att dottern inte ens kunde titta på sin pappa på samma sätt utan att bli ledsen eller frågande hur han kunde göra så mot dem.

Alltså att folk inte inser vad som ens händer med en familj eller en person överhuvudtaget när någon är otrogen är sjukt. Att dem inte inser hur skadad man kan bli. Jag har ingen respekt överhuvudtaget för folk som är otrogna och jag fattar inte nu, och lär aldrig göra heller hur man kan förstöra en person på det sättet.

Så dem som säger något annat om att det kan hända misstag, dra åt helvete. Ett misstag är något man gör fel omedvetet, men när man är otrogen gör man ett val. Om man har lite vett i hjärnan vet man om att det är fel, varför gör man det ändå? Jag förstår verkligen inte...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag bara tagit det rätt lugnt. Jag fick sova ut till en början, vilket var rätt behövligt^^ Sen när jag vaknat till lite var vi uppe hos min fina gamlamormor och åt jättegod köttgryta. Hann även med att träffa kusinen och guddottern som också svängde inom där en runda. Så mysigt.
Lite senare på kvällskvisten kom Wille och vi gick en långrunda och pratade om allt mellan himmel och jord.. Som vanligt.. Haha! Sen tog vi en liten fika hemma hos mig innan han gick hem igen! Vad skulle jag göra utan denna kille? Bättre bästavän finns inte.
Så nu har jag precis duschat och tänkte gå och lägga mig.
Slänger även upp en bild på mig och Wille haha! Godnatt! 😴

Likes

Comments