View tracker

Hejsanhejsan, härrom dagen så åkte alla lärlingar till euroskills och kollade runt på den mässan. Vi som går hotell fick några uppdrag att kolla på samt lite människor att ställa frågor till men det gick relativt snabbt så när vi var klara hade vi kanske tre - fyra timmar att fördriva så vi drog in till stan i stället, shoppade lite smått och åt på subway. Jag fick med mig en tröja hem från bikbok och även fake septum därifrån, så det var en lyckad dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon! Just nu ligger jag i sängen hemma hos Amanda och precis vaknat, här hamnade jag vid två i natt för att plugga. Vi satt och pluggade fram tills fyra - halv fem innan vi gick och la oss.

Innan jag hamnade hos Amanda hade jag varit ute med några kompisar och åkt bil, då slutade vi med att vi var i skogen och tog en promenad till skogen innan vi åkte hem igen. Var faktiskt riktigt roligt och väldigt spontant.

Likes

Comments

View tracker

Hejsan allihopa! Idag har jag fått mycket gjort. Under morgonen så var jag på praktik och sedan efter det så har jag suttit på espresso house i några timmar och pluggat ihop med två tjejer ifrån klassen samt Amanda. Vi har fokuserat på UF företaget men har även fått lite annat gjort så det känns skönt!

Skulle även vara kul ifall ni hade lust att svara på denna enkäten som vårt UF företag har gjort!
Puss på er och ha en bra dag!
https://sv.surveymonkey.com/r/C7WNMJD

Likes

Comments

Hej på er alla!

Ush vad jag är trött på denna årstiden, känner verkligen hur all motivation försvinner när det är mörkt och kallt när man vaknar och när man slutar skolan. Verkligen inte roligt! Under dessa tider saknar man verkligen alla härliga sommardagar när allt var på topp! Hur skönt hade de inte varit med lite sol just nu?? Jaja det är i alla fall jullov om några veckor så man kan få lite paus från all stress, bara kunna andas ut och kanske hitta lite mer motivation.

/hade verkligen varit underbart just nu med lite dagar som dessa!!/

Likes

Comments

Hej på er! Denna helgen har spenderar på så många sätt. Under fredagen var det fest hos Oddan som var toppen, på hem vägen blev de donken och sedan att sova hos Amanda!!

Under lördagen hade jag släkt kalas plus några av mina kompisar. Det var super mysigt och fick så fina presenter av allihopa! Senare under kvällen så åkte vi runt under ett flertal timmar innan jag spenderade ännu en natt hos Amanda.

Kram på er!

/hon är fan en av de bästa människorna jag vet!!/

Likes

Comments

Hallojsan! Igår så var det äntligen min tur att fylla 18!! Dagen i ära spenderades hos Amanda där hennes familj firade mig, hade en super bra dag. De bjöd på kvällsmat, tårta och så fick jag även rosor av hennes små bröder vilket var super gulligt. Hennes föräldrar gav mig kexchoklad vilket är det bästa jag vet haha. Huset var även upp pyntat och dagen var överlag fantastisk.

Idag så har jag fixat lite andra viktiga saker som banken, ett nytt pass då min id handling snart går ut och nu sitter jag på donken med Amanda. Sedan ska jag även på en körlektion men mer än så händer inte idag.

Ni får ha de bra, puss!

Likes

Comments

Hallojsan! Sitter just nu på bussen i väntan att få åka hem ifrån Ullared. Det är nämligen så att vi varit här på studiebesök idag, tyckte att det lät som ett litet konstigt studiebesök först men har faktiskt haft en toppen dag!

Under morgonen så var vi på två föreläsningar, den ena var om Ullared som företag och den andra handlade om Ullareds hotel. Därefter så fick vi ca 3 timmars tid för shopping och lunch, köpte inte allt för mycket men fick ändå med mig lite småfynd så som julklappar osv.

Ni för ha en bra dag allihop!

Likes

Comments

Ja de kan man ju undra sig vart jag varit eftersom bloggen stått tom här ett tag. Bland annat så har jag haft lov där mina dagar har varit mestadels lugna. Mycket av min tid spenderades hos Amanda med mysiga kvällar som inkluderade kortspel, en hel del koppar te och sena nätter.

Sen så har det även blivit många körlektioner då jag inte har långt kvar till 18 och nu är det endast riskettan och halkan kvar som är inbokade. Riktigt taggad!!!

Jag måste även erkänna att jag inte riktigt haft orken till att blogga och inget speciellt intressant att skriva. Jag ska verkligen försöka bli bättre men den senaste tiden så har de flesta av mina dagar sett likadana ut och hur kul är de?

Ni får ha en toppen kväll, puss!

Likes

Comments

Lördagen spenderades på en lokalfest för att fira att Alva fyllde 18 nyligen!! Hade en toppen kväll.

Igår fick de bli att sova hos Therese dock så mådde jag inte så bra varken igår eller idag! Så imorse fick jag skjuts hem och där har jag stannat hela dagen. Tror jag eventuellt blir hemma imorgon också. Har en del samtal med sjukhuset att ta tag i så lika bra att passa på när jag ändå är hemma.

God natt på er!

Likes

Comments

Hallojsan! Har haft relativt lugna dagar de senaste så därför har bloggen stått tom, men igår så fick det blir något annorlunda. Vi var ett gäng på 11 av mina närmsta vänner som åkte och bowla tillsammans. Har inte bowlat på flera år så jag var verkligen inte bra men vad gör det? Haha, hade i alla fall super skoj!

Det tråkiga är dock att jag börjar dra på mig en grov förkylning så var väldigt trött igår så orkade därför inte fortsätta umgås efteråt men men.

Likes

Comments