Hallojsan! Har haft relativt lugna dagar de senaste så därför har bloggen stått tom, men igår så fick det blir något annorlunda. Vi var ett gäng på 11 av mina närmsta vänner som åkte och bowla tillsammans. Har inte bowlat på flera år så jag var verkligen inte bra men vad gör det? Haha, hade i alla fall super skoj!

Det tråkiga är dock att jag börjar dra på mig en grov förkylning så var väldigt trött igår så orkade därför inte fortsätta umgås efteråt men men.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Söndagen spenderades på bästa vis med några sköna tjejer ifrån klassen, det blev en lunch date och sedan även eftermiddags bio. Super skoj speciellt då jag inte varit på bio på minst ett år, vi såg miss peregrines hem för besynnerliga barn och den var verkligen såå bra! Rekommenderar den helt klart!

Likes

Comments

Godkväll!

Helgen har spenderats med mina tjejkompisar. Under fredagen så fick det bli en myskväll med Amanda och igår så blev det en mindre tjejkväll hos Elin. Vi körde singstar, dock så tog det inte lång tid innan ena micken gick sönder vilket inte var så roligt. Men vi fortsatte kvällen med att kolla skräckfilm innan jag begav mig hemåt sent in på natten.

Idag har jag i princip endast försökt rensa ut min gaderob och städa mitt rum men fick även lite hjälp av Gisela med det, alltid skönt att inte behöva göra allting ensam. Nu ska jag sova då det är skola imorgon så godnatt allesammans!

Likes

Comments

Denna dagen spenderades då utomhus med friluftsdag, vilket var roligt men ändå riktigt jobbigt. Orienteringen var lång men jag hade turen att hamna i en bra grupp trots att vi gick vilse ett flertal gånger. Men vi kom tillslut tillbaka till slutpunkten och efter det begav jag mig hemåt för att umgås med några kompisar.

Ska snart lägga mig då jag har riktigt ont i huvudet och är helt slut så har det bra allesammans!

Likes

Comments

God morgon!
Idag har jag sovmorgon så börjar inte förens halv tolv då jag har friluftsdag, men trots det så har jag redan hunnit med en sväng in till Borås. Åkte in tidigt tillsammans med Amanda för att äta frukost ihop innan hon skulle till skolan. Så nu är jag påväg hemåt en sväng innan jag beger mig igen.

Puss på er!

Likes

Comments

Halloj!
Gårdagen spenderades med några sköna människor, vi var ute och gick för att sedan ta en spontan trip till Kinna och köpa hårfärg. Sedan så blev det för mig att färga håret på Johannes och även hjälpa Gisela med de.

Idag så har jag umgåtts med Gisela och vi ska strax bege oss hem till mig, ikväll vet jag inte riktigt vad som står på schemat men det blir eventuellt ännu en roadtrip med favorit tjejerna!

Puss på er!

Likes

Comments

Sitter just nu i Borås och väntar på bussen hemåt ihop med Amanda. Vi bestämde oss för att ta en kvälls dejt med sushi och åkte direkt efter jag varit hos frissan. Sushi är definitivt en stor favorit!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har APL stått på schemat och där slutade jag tolv, efter det så mötte jag upp Amanda och vi begav oss hemåt. Spenderade en liten stund hos Gisela innan jag skulle till frissan och färga mitt hår! Bytte ifrån röd/violett till bara violett och är verkligen såå nöjd!

Puss allesammans!

Likes

Comments

God morgon! Sitter just nu på tåget pågväg hemåt då jag varit i skolan men endast på historia lektionen. Mår tyvärr inte alls bra vilket är tråkigt då jag missar väldigt mycket eftersom det bara är två dagar i skolan som gäller för mig. Men men, nu ska jag hem och vila och det blir nog allt för mig idag.

Har det bra allesammans!

Likes

Comments

Godmorgon!
Igår så var jag på Pinchos med fem tjejkompisar för att fira @Giselaandersson som nyligen fyllde 18. Det var verkligen mysigt! Ett toppen ställe att gå till, super goda tapas och drinkar.

Likes

Comments