View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

frågor och svar
Du värkar väldigt intresserad av fotboll varför?

tycker att de är en intressant sport.

Har du köpt julklappar till din familj än?

nopp.

Hur gammal var du när du börja sminka dig?

tror jag va 13.

Gillar du någon ljust nu?

nej..

Vad tycker du om Iphone 7?

älskar den.

vad för slags killar faller du för?

fotbolls killar.


Likes

Comments

View tracker

denna sminkningen tycker jag man både kan ha till fest och vardag. Den tar häller inte halva dan att göra den är även en bra budget sminknign inte jätte dyra produkter män bra kvalite. sminkningen är väldigt höst/ vinter inspererad och den är super snygg enligt mig!

Likes

Comments

Idag va jag och typ hela Malmö på gymnasiemässan för er som inte vet vad man göt där så går man runt och frågar massa människor om gymnasiet man är intresserad av. Efter som jag vill gå inriktningen frisör och ja vill gå på antingen cybergymnasiet eller värnhem. Snart drar nationella proven igång ja är så spänd för hur de ska gå men de ska nog gå bra.

Likes

Comments

JAAAA vi van SM guld så lyckliga vi i Malmö är nitonde SM guldet MFF bästa laget! stjärnorna i MFF är lätt Svanberg och Markus Rosenberg även fast inte Rosenberg va med i matchen så är han fortfarande bäst stolt MFF supporter och malmöit. GULDET ÄR HIMMA!

Likes

Comments

Övrigt

Japp ja har tatuerat mig även fast jag är 15 vet att de är 18 års gräns men bryr mig inte. Ja tatueringen har ett budskap de är en pappa dotter tatuering!

Likes

Comments

hösten

Älskar hösten lätt den bästa årstiden enligt mig inte för kalt inte för varmt utan perfekt man kan börja tända ljus de börjar bli mörkare te på morgonen allt är bara bra på hösten och de bästa är att de är så mycket färger och för alla foto intresserad som jag så är hösten bästa årstiden för oss hur mycket tumblr bilder kan man inte ta på hösten!🍂🍃

Likes

Comments

Bästa dagen i mitt liv!

Likes

Comments

OMG imorgon ska jag se Justin bieber tänker dock inte skriva så mycket i detta inlägget utan här är outfiten jag ska ha imorgon och btw jag vet att de blev två inlägg på samma dag. På måndag kommer de ett inlähh med massa bilder från konserten.

Likes

Comments