Blir bättre bloggning mot helgen, datan is broken! Haha och mobilbloggningaf är så seg men ska endå försöka! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsHär är ännu en bild jag har glömt att lägga up!

Likes

Comments

Har helt glömt av vad programmet/filmen heter.. Oj, just det. Lilo & Stich (om inte stavningen är helt fel).
Jag ska snart sova, kan inte somna. Usch. Hatar det.
Imorgon har vi gympa så måste fixa lite, ska tydligen ha "militärövning" med läraren i leran. Haha !
Aja men godnatt!

Likes

Comments

Jag hade ett tids inställt inlägg idag men förlåt för inga fler! Jag måste erkänna att denna skoldagen inte var så hemsk, förutom ett oförberett prov i svenska.
Jag var efter skolan med Alva och vi har planerat lite inför kommande dagarna/veckorna. *TAGGAD*
Nej men har gjort sit-ups, plankan och en "rump-övning" nu och är lite smått trött!
(En bild från skolan idag!)

Likes

Comments

Här är 8 olika stilar som jag tycker är super snygg till att ha på nyår. Allt är under 1000 lappen och det är bra, för jag tror jag aldrig skulle vilja lägga 1000kr + till en nyårs klänning. Alla är dessutom super snygga! När jag hör ordet nyår tänker jag på glitter och paljetter. Jag tycker att man kan ha på sig vad som helst, tanken är väl att man har kul, är glad och mår bra. Men som sagt för 3:e gången, dessa klänningar/kjolar är super snygga!

För att se vad dom kommer igrån är det bara att klicka på bilden så kommer ni fram! :)

Nyår!

Nyår! by nellieeeriksson featuring a sequin prom dress

Likes

Comments

Idag fyllde en av mina närmsta vänner år. Matilda Wallin! Hon betyder mycket för mig och har haft en stor roll för mig i mitt liv (haha). Hon är som sagt den sjukare människan, och hon får alltid mig att skratta. Även om vi ibland bråkar hela tiden så blir vi lika snabbt vänner. Som syskon! Så ett stort grattis till henne!!

Har suttit och pratat med Matilda i telefonen i 2h nu.. Sjukt jag vet, ska snart sova tror jag men vi hörs imorgon!!

Likes

Comments

Sitter i min säng och spelar GTA V! Jag tycker att spela spel är väldigt roligt och det är inte för att vara "cool" utan har alltid tyckt det!
I 4:an-5:an spelade jag och en kompis väldigt mycket rock band och jag tror det var där allt börja!! Men men, har varit ute och sprungit, städat, handlat och tagit det lugnt idag! Ska fixa lite mer med bloggen senare och imorgon är det skola.. Segt.. Men då får man träffa alla, aja ! Kommer nog hinna med ett till inlägg senare!

Likes

Comments


1. Jag tycker inte om mörker, varken jag är med vänner eller själv så tycker jag inte om det. Spelar heller ingen roll var jag är med mörker är läskigt! Känns alltid som om man hör/ser något, även fast det inte är där! Och jag vet inte varför jag är så mörkrädd men det är för mesta dels när jag är ute. Bor i en ort där det är ofta tyst ute så det är lite creepy men... Skönt för vissa delar i stan kan vara läskig, och det är punkt två!

2. Blir alltid jätte stel när jag är själv eller med en kompis och någon går bakom. Jag vet att man inte kan döma för tidigt men, får verkligen panik. Jag vet inte varför men ska alltid börja stanna upp, se om "personen" reagerar och gå tillbaka några steg för att gå bakom personen. Spelar heller ingen roll vart jag är (det kan man ju förstå) men i stan blir jag oftast ännu mer noggrann, speciellt i "gränder".

3. Jag är JÄTTE rädd för älgar, fy. Kan se på dom i inhägnad men utomhus. Har stött på älgar några gånger, fast inte jätte nära. Men en gång kom jag ihåg... Gick i 6:an tror jag och skulle till en vän, gick in i ett radhus område och såg hur personer på gatan hoppade undan och fram kom en älg i full fart mot mitt håll. Hoppade såklart undan i tid men blev jätte rädd!

4. Att vara ensam hemma fast det tror jag alla tycker!

5. BLIXTAR. Fy kan inte vara ute ifall det blixtrar, knappt inne! Får panik över att jag inte har åskledare på taket. Varken hos min pappa eller mamma.. Jag tror att mååånga av min vänner kan intyga att jag är rädd för blixtrar. Så fort jag ser ett moln som ser ut som åsk moln vill jag springa in eller hem! Ljudet är läskigt och dom ser läskiga ut..

Likes

Comments

Har varit uppe och fixat lite, ätit frukost men ligger på i soffan och tittar på tv. Haha på Gravity Falls, älskar det programmet! Även om det tecknat så tröttnat jag inte på det.
Är städ dag idag hos mig, vi har köpt en nu dammsugare så hoppas att det är ett bra "sug" eftersom det förra var hemskt dålig...
Får se var jag gör senare idag !

Likes

Comments

Var ute förut vid 21.00- 23.00 men min vän Sofie, vi tog en promenad och pratade om allt möjligt. Vi pratade dessutom om några planer mot slutet av november, fast som inte är bestämt! Tillexempel en till tjejmiddag, något så kallade "party" och sen fyller en vän till oss år! Gillar inte att det blir mörkt så tidigt och att det finns just nu fullt av älgar i mitt område.

Just nu håller jag på med tids intällda inlägg men är sjuk trött så fortsätter mer imorgon! God natt, ses imorgon!

Blev tyvärr ingen bild för måste lära mig att använda min lilla skit data.. Haha ;) så det blir förmodligen andra + roligare bilder imorgon!

Likes

Comments