View tracker

Något som är roligt att shoppa så är det skor. Här ovanför har ni tips på fina skor jag tycker passar till våren. Beställde igår skon längst upp till vänster. Tänker visa er de när jag får hem dem. Vad tycker ni? Hittar ni något annat par ni tycker om av dessa?

Likes

Comments

View tracker

Skolan är verkligen igång igen och det är full rulle som vanligt. Böcker ska vara lästa, tal ska göras och prov ska skrivas, ja ni förstår nog hur mycket det är som snurrar i huvudet på mig nu. Men något som är väldigt skönt är att jag funnit ett rättsfall att skriva om i en stor inlämningsuppgift. YEY! Så nu börjar arbetet med det och det ska vara klart till sportlovet.

Idag när jag kommer hem ska jag ta tag i så mycket plugg som möjligt för att slippa göra mycket till helgen. Trots allt plugg har jag någonstans en motivation till att plugga. Vilket jag inte alls kan förstå, men får helt enkelt nyttja den när man väl har den.

Hoppas ni haft en fin onsdag, kram

Likes

Comments

View tracker

Om det är något jag kan sitta och göra och samtidigt glömma bort tiden för så är det att vara inne på We heart it och bläddra bland massa inspirerande bilder. Man kan verkligen bli helt fast. Just nu söker jag mycket inspiration inför sommaren. . Det må vara långt kvar men alla vårkläder har redan anlänt till butikerna så småningom är vi där. Längtar....


Men igår hade vi vår första skoldag och det kändes segt, hjärnan var fortfarande på lov, haha. Idag är det onsdag och jag startar dagen med en liten sovmorgon till nio. Går till kvart i fyra och efter det väntas jobb till åtta, skönt att få in lite små pengar. Tills vi hörs igen får ni ha det så bra, kram.

Likes

Comments

...Bland nya människor: Jag skulle säga att jag är väldigt framåt och trevlig. Brukar inte ha särskilt svårt eller finna det jobbigt.

...I skolan/arbetet: Att säga att jag är självständig är en lögn till större del. Föredrar att arbeta med flera och dela upp arbeten. Passar väldigt bra med tanke på mina generösa tjejkompisar i skolan. Är även väldigt social i skolan och inte blyg för att stå framför klassen.

...I kompisgäng: I kompisgäng blir jag oftast gruppens mamma, på gott o ont. Jag vill helt enkelt alla väl.

...På fest: Är jag den sociala som hellre sitter och håller härliga samtalsämnen än är på dansgolvet, om jag inte har feeling så klart;)

...I ett förhållande: Svårt att säga, med tanke på att jag endast haft ett förhållande och fortfarande är i det. Men skulle tro att jag är ganska så romantisk och uppmärksamhets krävande, haha.

Likes

Comments

Jag måste visa er detta fantastiska rosé/vin glas som jag fick av min fina vän Maria i julklapp. Hon hade nappat upp att jag vill börja samla på Gynnings glas och snäll som hon är fick jag ett glas av henne. Tycker dessa glas är så jäkla fräcka och det passar ju utmärkt att önska sig och särskilt nu i år då jag blir 18 till sommaren (!!).

Vad tycker ni? Är det för mycket med motiv på glas?

Likes

Comments

View tracker

Vilken toppen helg jag haft med Rasmus och hans familj. I torsdags åkte vi upp mot deras stuga för att spendera en hel helg där. På fredagen var vi på Strömstad Spa och hade det toppen, så avkopplande och mysigt. Efter besöket där åt vi god pizza på restaurang. Vi var även inne i en stor godis butik och fyllde varsin påse.

På lördagen tog vi det lugnt och åkte först på eftermiddagen till ett stort shoppingcenter. När vi kom hem åt vi god mat och spelade kort. Innan vi åkte hem på söndagen tog vi det mest lugnt och jag och Rasmus tog en kort promenad för att testa på hans nya GoPro-kamera.

En toppen helg, känner mig utvilad men tyvärr så finns ingen större motivation till att börja skola igen.. Positivt är att jag får träffa mina närmsta tjejkompisar.

Vill även be om ursäkt för den usla uppdateringen men så blir det ibland när livet kommer före.

Likes

Comments

Då var det nya året här. Jag hade ganska svårt att igår förstå att det faktiskt var sista dagen på året. Men det känns skönt att lägga 2016 bakom sig nu. Ser framemot 2017.

Igår gick allt i full rulle, först var jag och släkten på Thai Silk och firade min farmors man som fyllde 65 år. Det var jätte trevligt och efter det var det bara hem och förbereda allt inför min middag hemma. Jag bjöd på tre rätters och allting smakade bra och vi hade så roligt. Var på vattentornet vid tolvslaget och efter det var det efterfest fram till tre.

Vaknade upp jämte Rasmus och mådde toppen. Tog en dusch och sedan gjorde vi tillsammans med hans föräldrar hemmagjord pizza. Åkte sedan hem och har sen dess tagit det lugnt. Imorgon blir det att fixa här hemma och även plugga innan jag ska på teorilektion.

Hoppas ni hade en bra gårdag, kram

Likes

Comments

 • Mood

  "Om det är något jag kan sitta och göra och samtidigt glömma bort tiden för så är det att vara inne …"

 • Hur är jag?...

  "...Bland nya människor: Jag skulle säga att jag är väldigt framåt och trevlig. Brukar inte ha särsk…"

 • From a friend

  "Jag måste visa er detta fantastiska rosé/vin glas som jag fick av min fina vän Maria i julklapp. Ho…"

 • Underbar helg

  "Vilken toppen helg jag haft med Rasmus och hans familj. I torsdags åkte vi upp mot deras stuga för …"

 • Nyår

  "Då var det nya året här. Jag hade ganska svårt att igår förstå att det faktiskt var sista dagen på …"

 • Christmas

  "Julafton ägde rum igår och det var så mysigt. Vi åt god mat och kollade på Kalle Anka innan julklap…"