Header

På lovet när vi passade vår "lånehund" Devil så knäppte jag två snabba bilder när han satt så fint i Alice knä. Denna lilla plutt är bland de mysigaste hundarna jag vet om. Tråkigt nog inte vår hund men att få ha honom någon gång i månaden är super mysigt! Nog om honom, ville bara visa lite livstecken.

Skolan har börjat igen och jag är fortfarande inte helt frisk... Men hittills har det gått bra, inga prov bara en inlämningsuppgift som jag sitter med som måste bli klar i veckan. Känns ändå skönt att ha en mjukstart på så sätt. Däremot har jag prov i naturkunskap på måndag, älskar ämnet men området vi arbetar med nu är helt obegripligt..

Dessutom händer det väldigt roliga grejer nästa vecka som jag först då får dela med mig av! Tills vi hörs igen får ni ha det så bra, kram.

Likes

Comments

Sjuk en fredag....

Hej hjärtan! Imorse vaknade jag och var tok förkyld. Så typiskt att bli sjuk på lov och när man har planer att träffa kompisar. Skulle egentligen träffat min vän Maria idag men varken någon av oss mådde bra så det ställde vi in, tråkigt. Så jag har inte rört mig mer ur sängen än när jag varit nere och ätit lunch. När mamma hade slutat så kom hon hem med en påse med naturgodis och en Nocco, så gott! För tillfället är persika smaken min favorit, den påminner mig om iste, som jag är ett väldigt stort fan av.

Nu ikväll blir det häng i soffan med familjen, kanske någon film? Har i vilket fall tänkt dricka honungsvatten i mängder. Tills vi hörs igen får ni ha det så bra, kram.

Likes

Comments

I samarbete med Elsa and Rose ger jag er nu möjligheten till 15% rea när ni köper badkläder från deras hemsida, http://elsaandrose.com. Detta genom att använda sig av koden "NELLIEEMANUELSSON". Koden gäller inte på reavaror och gäller en månad framöver från och med idag. Perfekt för att säkra en snygg bikini eller baddräkt inför sommaren.

Likes

Comments

Jag är nyss hemkommen från en mysig kväll med en av mina närmsta vänner Moa. Vi har varit på bio och sett fifty shades darker och även varit på Pinchos och ätit. Filmen var så bra, verkligen se värd. Försökte även knäppa några bilder inne på Pinchos, resultatet sisådär men det får duga för den här gången. Hur har ni spenderat eran alla hjärtans dag?

Likes

Comments

Söndag och jag har precis avnjutit en go frukost med familjen. Jag mår väldigt bra för tillfället, förmodligen för att det är så mycket roligt som händer runtomkring mig just nu, middagar, fester, resor, you name it. Men idag ska jag ta tag i lite plugg och förbereda mat inför två dagars arbete som väntar. Ska bli skönt o samla ihop lite extra pengar. Hoppas ni får en fin söndag, kram!

Likes

Comments

Hur god ser inte den här pizzan ut och vara? Den smakade så bra och den blev så fräsch med ruccola och serranoskinka. Den här pizzan avnjöt jag och delar av familjen framför Melodifestivalen, vi satt även och doppade gurka och morot som lite snacks efteråt. En perfekt lördagkväll hemma.

Likes

Comments

I torsdags följde jag med mamma en sväng in på Faith för ett snabbt ärende, jag hade inte i åtanke att köpa med mig något men efter att sett dessa bootcut jeansen så blev jag fast. Det är i en grå fin färg och kommer ifrån 2ND ONE, som är ett märke jag har på tidigare byxor, som jag totalt älskat. Dessutom fanns de på rean och gick på 240 kr istället för 599, ett kap kort sagt.

Nu är jag hemma igen efter att ha sovit hos Rasmus i två dagar. Han åker nämligen till Italien på skidsemester om bara någon timme. Så nu är det en vecka utan honom och det kommer nog kännas konstigt eftersom att jag ständigt träffar honom på ett eller annat sätt, men samtidigt skönt att få längta efter honom. Ikväll blir det istället pizza med delar av familjen framför mello. Kram på er

Likes

Comments

Nya inlägg