Hej allihopa! Det här med att blogga gick inte sådär jättebra, meeen har faktiskt lite anledningar. I Kroatien så njöt jag bara av solen och umgänget och de sista dagarna blev jag sjuk och orkade verkligen ingenting. Sen åkte jag till västkusten och där hade jag inget internet så jag kunde inte blogga heller. Men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga mer! Just nu är jag i Stockholm och har varit här den senaste veckan, vädret är inte det bästa så vi har inte gjort så mycket faktiskt. Men här får ni lite bilder från Kroatien och västkusten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej godingar!! Nu är det äääntligen fredag, imorgon är det dags för mig att dra till Kroatien. Ska bli jätteskönt och hört mycket bra om landet, flyget kommer ta ca 4 timmar och sen blir det buss och färja till ön Supetar där vi ska bo! Det känns verkligen jätteskönt att inte ha något mer plugg att göra och att för mig så är det typ sommarlov, kommer hem dagen innan skolavslutningen. Men jag hoppas ni har haft/ får en jätteeebra fredag!!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag bara varit i skolan och pluggar lite på eftermiddagen och fixat med lite grejer inför resan. Jag trodde först inte att jag skulle komma på min skolavslutning för att jag trodde jag var i Kroatien då så jag har inte planerat något att ha på mig! Men jag tror jag ska ha en vanlig svart jeanskjol och en blus och ett par espadrillos, enkelt och snyggt! Här är liknande grejer som jag ska ha på mig. Både kjolen och skorna är i från HM och blusen är i från Vero Moda!


Likes

Comments

Hejsan allihopa! Hoppas ni har haft en bra dag. Idag var jag hemma från skolan då jag var sååå himla trött och hade ont i huvudet, så jag tänkte att jag skulle vara hemma och plugga istället vilket gick sådär. Meen medans jag var hemma så fixade jag Spotifylister och lite sånna grejer till Kroatien som jag ska åka till om typ två veckor. Det ska bli så skönt då jag inte varit utomlands på ett tag och jag har aldrig varit i Kroatien heller men på bilderna därifrån så ser det jättefint ut och ljusblåttvatten på de flesta ställerna.

Likes

Comments

Hej! Jag heter Nellie och fyller fjorton år detta år, jag har valt att börja blogga då jag tycker det är roligt och även att det är så kul att kolla lite senare i livet på det man har skrivit. Jag hoppas ni kommer tycka om min blogg och denna blogg kommer jag skriva om mitt dagliga liv och vad jag gör om dagarna!

Likes

Comments