Header
View tracker

För en gångs skull är jag ledig en dag på helgen så det har varit väldigt skönt att få sova ut, bara ta det lugnt och inte göra någonting egentligen. Var precis på gymmet och körde biceps, axlar och lite rygg. Försökte göra latsdrag men det gick inte, gör fortfarande ont i axeln efter operationen. Efter styrkan blev det intervaller som jag alltid avslutar mina träningspass med nu för tiden. Så jävla jobbigt men grym träning! Nu är jag hemma hos Herman och har precis ätit min matlåda och vi ska snart åka och handla lite. Jag kommer äta kyckling och sallad men dom andra vet jag inte, haha.

Imorgon ska jag på utbildning på Nordic Wellness Backaplan hela dagen så åker ganska tidigt på morgonen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello! Äntligen fredag igen! Atm är jag på jobbet som jag slutar kl 1 och efter tänkte jag träna och sola. Ikväll ska jag på aw med Nordic! Måste även hinna se några avsnitt av Skam idag, haha bästa serien!

Likes

Comments

View tracker

Köpte nytt protein och nytt BCAA idag! Ska börja på diet imorgon så blir alltid mer taggad av nya produkter, haha. Nu är jag faktiskt jävligt taggad på att komma igång!

Likes

Comments

Detta är verkligen första året jag verkligen inte önskar mig någonting julklapp.. Men ovan har jag plockat ut lite fina saker jag verkligen vill ha när jag flyttar hemifrån. Jag har dock en känsla om att det kommer ta några år till, för jag älskar mitt rum så mycket!

Likes

Comments

Har precis lagt mig i sängen med datan samtidigt som jag lyssnar på framgångspodden och äter proteinpudding och dricker Nocco. Efter en helt ledig dag (första på riktigt länge) är jag inte alls sugen på att jobba 11,5 timmar imorgon.. Men men.. Hoppas alla har haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Hello! Veckan avslutades med ett gympass efter helgjobb. Körde först 30 min på crossen, träffade på Johanna så vi snackade samtidigt som vi körde. Tycker tiden går så mycket snabbare och det blir så mycket enklare att orka när man har någon att prata med! Efter den halvtimmen gick jag och körde axlar och biceps, så imorgon hoppas jag på lite go träningsvärk! Är för övrigt för en gångs skull ledig imorgon!! Så får se vad jag hittar på.

Likes

Comments

Hello! Like you already inte visste så har dagen gått ut på jobb. Jag hade dock ledigt i några timmar och då passade jag på att gymma med Ida och även ta en kopp te på Espresso House efter det. Nu är jag hemma igen, sitter i soffan och planerar lite grejer. Imorgon blir det en hel dag med jobb igen..

Vad tycker ni om min nya tröja förresten? Älskar den.

Likes

Comments

Ääälskar Gymsharks kläder!!! Dessa tre plaggen beställde jag på deras black friday-rea och fick hem det idag. Åh det suger verkligen att typ allt ALLTID är slut vill ju ha så mycket, haha!

Likes

Comments