Header

Här är "lite" av allt jag fick på min födelsedag! Är så sjukt tacksam för allt!

Likes

Comments

Gårdagens kalorier fick bli till ett benpass idag! Det var faktiskt ett bra pass, med mycket energi! Efter legs blev det intervaller. Nu är jag hemma hos mormor och morfar och äter lite mat men ska snart åka till gymmet igen för jobb.

Gårdagen var hur bra som helst! Mamma hade fixat en överrasknings"fest" till mig så det kom massor med folk. Både kompisar, kollegor, släkt och familjevänner!! Jag blev verkligen överraskad, hade förväntat mig ett vanligt släktkalas liksom. Jag fick såå mycket fina saker!! Tänkte visa er lite när jag hunnit ta kort och fixat senare ikväll. Tack alla som grattade och uppvaktade mig igår!

Likes

Comments

Allt jag vet om ikväll är att mamma fixat något slags kalas. Släkten och några vänner ska komma, men vilka vet jag inte. Lite spännande är det allt!

Likes

Comments

Dagen är kommen. Dagen jag har föraktat. Haha skoja, men jag har haft ångest för att fylla 20, men nu är dagen här och jag är 20 år. Visst är det alltid kul att fylla år, men 20 känns så stort. Jag ser fortfarande mig själv som 15 typ. I alla fall, jag har haft en bra start på min födelsedag. Det började med hotellfrukost och lite paketöppning och nu ska vi chilla på rummet lite innan det blir lite shopping. Vad som händer resten av dagen vet jag inte, mamma har planerat så vi får se.

Likes

Comments

Hello! Sitter på restaurangen och vi ska snart gå hem till hotellet. Det fanns så mycket god mat, asså allt var asgott. Jag tog en oxfiléplanka! Jag fick även en suprise-efterrätt. Dock var jag för mätt för att äta den så bjöd alla andra på den. När vi kommer tillbaka till hotellet ska vi nog bara chilla på mitt och hermans rum och senare blir det förmodligen någon film.

Likes

Comments

Vaskade en födelsedagspresent till mig själv idag inne på NK. Har velat ha en liten dyrare väska länge så kände att det var dags nu när jag blir 20 och allt imorgon. Tänkte visa er bilder på den imorgon, är kär!!

Likes

Comments

Nu har vi kommit fram till hotellet och ska snart gå ut lite på stan. Mitt och hermans rum är dröm!! Så stort och fräscht!! Vill flytta hit, haha. Uppdaterar senare!

Likes

Comments

Hello! Dagen fick börja med ett pass på gymmet, så slipper jag tänka på att gymma på hotellet sen. Dagen ser ut så att vi ska strax ta bilen till Göteborg och checka in på hotell. Därefter tänkte vi gå ut på stan lite, äta lunch och shoppa osv. Kl 4 har vi bokat jacuzzin på hotellet så där kommer vi sitta i någon timme. Klockan 7 har vi bokat bord på en restaurang! Sen ska vi tillbaka på hotellet, dricka lite champagne på sky baren och njuta. Tror denna dagen kommer bli grym!

Likes

Comments