Header

Ingen har väl missat dessa gosiga filtar? Ska verkligen köpa en när lönen kommer, hur mysigt?? Dessa tre kommer från Asos, klicka på bilderna för att komma till dem. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu var även denna helgen över och imorgon väntar en hel dag med jobb. Börjar dock ganska sent så får sovmorgon i alla fall. Igår jobbade jag till klockan 5 sedan åkte jag till Herman för han fyllde år(!!) så vi åt på restaurang med hans familj och myste. Han fick presenter på sängen av mig på morgonen och jag hade köpt ett flak celsius och en Gant-klocka. Skämmer bort han, lol. Idag var det min första lediga dag på hur länge som helst så det var så skönt att inte göra någonting. Jag och Herman har bara kollat film typ hela dagen och när han hade samling för sin match åkte jag och gymma. Nu är jag hemma och har precis satt mig framför tv:n och Johan Falk som går på 4:an.

Likes

Comments

Hello! Äntligen fredag, eller äntligen och äntligen, jobbar ju helg så spelar ingen roll egentligen, haha. Ikväll jag är jag i alla fall ledig och Herman har tvingat med mig på någon match om en stund så vi ska på den. Senare ikväll ska vi bara mysa och imorgon ska jag sjunga för han på sängen för han fyller år! Skippar nog sången dock men presenter ska han få. Sedan jobbar jag 11-17 och efter det ska jag på restaurang med Herman och hans familj. En liten uppdatering om att jag lever bara, haha. 

Likes

Comments

Hello! Ännu en dag med inhoppande dvs 12 timmars jobb. Dock lyckades jag byta bort några timmar i slutet så det var skönt. Linn fyller år idag så ska nämligen på middag hemma hos henne ikväll, så det var skönt med några timmar bortbytt. Hoppas alla får en bra onsdag!

Likes

Comments

Hello! Idag blir det en heeeldag med jobb! 7:45-20:00. Fick hoppa in för två stycken idag så det blir ett långt pass. Efter jobbet ska jag bara hem och mysa, förhoppningsvis följer Herman med mig hem så vi kan kolla serie.

Likes

Comments

Tjena, ännu en måndag avklarad och nu sitter jag i soffan med mamma och kollar tv. I förmiddags åkte jag hem till Herman i någon timme, när han skulle jobba drog jag till gymmet. När jag hade tränat klart duschade jag snabbt och började jobba. Körde min rehab dvs ett axel- och ryggpass och avslutade med 20 minuter på trappmaskinen. Efter jobbet tog jag och mamma en PW och köpte även med mig bästa teet från jobbet. Rekommenderar starkt!

Imorgon börjar jag jobba 7:45 och slutar 19:15, en lång dag med andra ord.

Likes

Comments

Min "lunch" idag, goals

Ännu en jobbhelg avklarad! Stängde själv för första gången idag och det gick bra. Bättre än jag trodde men kom på en sak jag glömde.. aja irriterande men tror inte det spelar någon roll. Nu ska jag strax lägga mig och INTE ställa klockan för imorgon <3. Imorgon ska jag fixa lite ärenden i stan, träna och jobba på Nordic.

Likes

Comments

Tjeena! Bra uppdatering man har 👌... Jag har i alla fall jobbat hela dagen både fredag och lördag och ska även göra det idag. Stängning 3 dagar i rad, goals. I alla fall, idag börjar jag klockan 1 och slutar 21.30 men antagligen senare för det har varit så sjukt mycket folk hela helgen att jag dör! Ska bli jävligt skönt med en riktig vilodag imorgon med bara 3 timmars jobb på eftermiddagen. Så jag vet egentligen inte vad jag ska uppdatera om, jag jobbar och sover typ.. Tänkte i alla fall visa bilder på min nya lampa som jag fått upp nu i nästa inlägg, älskar den så mycket!

Likes

Comments

​Den här byxdressen är verkligen så jävla snygg! Såg den på Annica Englund och är fast! Hoppas den är kvar tills lönen kommer så ska jag köpa den!!

Likes

Comments