Header

Hej allihopa! Idag har jag haft en träning/mys dag. Alltså jag har gått i skolan som vanligt och dansat där, men jag har faktiskt gjort en daily vlog för jag ska göra en vloggvecka så efter jag hade varit i skolan så åkte jag till gymnastiken och tränade där i tre timmar så det gick jättebra! När jag kom hem så åt jag lite mat, duschade fixade naglarna och allt och det behövdes! Men jag har faktiskt tänkt att gå och fixa naglarna på en riktig kanal någon gång för det blir alltid då himla fint. Men nu ska jag redigera vloggen så att den kommer upp ikväll,ungefär. Jag har tänkt att släppa dem ca kl 23:00 eller något. Kram <33333

youtube.com/nelliebergquist

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja hörniii, jag har typ inte tid för bloggandet och såå. jag skrev något senast typ 3månader sen eller mer så jaaa.....

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Jag har inte skrivet på ja.. jag vet inte typ en månad eler två? Jag ska försöka bättra mig men det är inte alltid så lätt. Jag går ju iskolan och har mycket att göra där. Men jag ska försöka i alla fall. Jo idag är jag sjuk jag hade jättont i huvudet så jag fick stanna hemma en dag. Har inte varit ledig på väldigt länge så det var ändå lite skönt att stanna hemma. Jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon för vi ska åka till Gustavsvik och bada, ha kul helt enkelt. Jag kommer föressten missa min skolavslutning för jag ska på min kusin Sarah Tjulanders student och jag tycker det är mycket viktigare för jag träffar henne aldrig nästan. Hoppas ni får en bra dag!


Likes

Comments

Sitter här och facetimar med Marcel my baeeee. Vi har inte träffats på sjukt länge så jag behövde verkligen detta! Har ni tänkt att gå på guldtuben i år? Det har nämnligen jag tänkt att göra i år. Antingen ska jag gå med Anna och Julia eller så ska jag gå  med Marcel vi får see! 

  • ​Lördag 2 maj.
  • Kl 18.00 tror jag hahaha
  • Dock har jag ej bokat biljetterna... 

Meeeen jag hoppas på att jag hinner köpa biljetter inan alla tar slut! Pussssssss👸

Likes

Comments

Om några dagar kommer jag och Emma åks till Ullareeed! Det ska bli skitkul, men man måste ju gå upp väldigt tidigt.. Jag kommer göra en Follow Me Around när vi ska dit och så där. BYE


Likes

Comments

Det är ju snart jul! Jag älskar verkligen julen , äta julmat, köpa julklappar, öppna julklappar, få den där julkänslan som man bara får typ på julen, äta julgodis, pepparkakor, knäck och massor med annat gott.. Alla firar ju inte julafton men de firar någonting annat! Jag peppar så himla mycket! Det jag älskar mest är att alla i släkten samlas och att man får ta på sig lite mysiga eller juliga kläder.

Likes

Comments

Förut har jag tyckt att iPhone 6 verkade dålig, tyckte inte om sidoknappen och så där. Det har även gått ett rykte att den kan böjas i fickan. Men jag har ändrat mig!
iPhone 6 känns fräsch och ren, dessutom har den typ 66 GB typ haha. Det är ju jättemycket och bra! Jag har ju en iPhone 5s och den tycker jag är jättebra och den känns ganska fräsch. Här har ni bilder på alla iPhones genom åren !

IPhone 3iPhone 4


iPhone 4s


iPhone 5


iPhone 5C


iPhone 5s


iPhone 6


iPhone 6 Plus

  • 137 readers

Likes

CommentsJacka Zara, tröja Hollister, kofta typ haha vet inte.. Skor Converse. Byxor Kappahl.


Likes

Comments

Blev förkyld igår, hade jätte ont i halsen och sådär. Idag så blev det värre, har dock inte ont i halsen men är hängig och så. Hoppas ialla fall att ni mår bra och ni får ha en bra lördagskvälll! PussLikes

Comments

Heeeeej! Jag håller på och gör lite olika redigeringar på bloggen, alltså typ fixar med headern och sådär. så det är därför jag nästan aldrig bloggar. Idag så kan jag tipsa er om denna video som visar hur Kim Kardashian lägger hennes kontour, eftersom hon har mycket konturerat ansikte och det är jättefiint.  Puss babes.


Likes

Comments