Hej! Idag är det den 31 oktober vilket betyder halloween och min födelsedag! Jag är super glad och taggad för idag! Sedan vid 9 drar jag på halloween fest med några kompisar! Vi hörs, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma från min kusin Tilda och jag är skit trött. Idag har vart en lång dag och jag har haft super kul med Tilda, vi har åkt fyrhjuling som vanligt, ätit älg, lyssnat på musik och skrattat! Hon förlänger mitt liv lite! Nu på schemat så är det mat, dusch och läsning. Läsa ska jag göra i min nya bok som heter "Han kallar sig Esmeralda" som handlar om en ung tjej som blir lurad av en nätpedofil. Jag tänkte att jag kunde läsa den nu eftersom boken jag läste igår ( villig ) tog slut! Jag gillar att läsa böcker och jag fasnar i vissa av dem, några kan jag läsa ut på 2-4 dagar! Jag läser mellan en halv timme och en och en halv timme när jag väl läser! Men nog pratat om böcker haha, jag hör av mig senare! Puss och kram

Likes

Comments

Hej folk! Jag ligger nu i min säng och är små seg. Tänkte läsa lite och sen lägga mig. Boken jag läser just nu heter "Villig" av Christina Wahldén, och jag rekommenderar den absolut om du gillar lite grova böcker! Det var allt för mig idag, vi hörs!

Likes

Comments

Hemma från Calle nu och jag är så himla trött och seg idag känner ja. Vill sova men det får jag väl göra sen! Igårkväll så satt vi på The Purge anarchy som är en uppföljare till the purge filmen, och helt ärligt så förväntade jag mig mer! Det var typ en såndär film som "men är du dum eller? gå inte dit" men den funkade ändå! Jag gillar ju skräckfilmer men jag skulle nog mer säga att det var action än skräck, men rekommenderar ändå att ni ska kolla på den! Nu vet jag dock inte vad som kommer hända idag men det är sånt som märks!

Likes

Comments

Jag är så himla trött och seg idag känner ja. Vill sova men det får jag väl göra sen! Igårkväll så satt jag och Calle på The Purge anarchy som är en uppföljare till the purge filmen, och helt ärligt så förväntade jag mig mer! Det var typ en såndär film som "men är du dum eller? gå inte dit" men den funkade ändå! Jag gillar ju skräckfilmer men jag skulle nog mer säga att det var action än skräck, men rekommenderar ändå att ni ska kolla på den! Nu vet jag dock inte vad som kommer hända idag men det är sånt som märks!

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen till Calle, och vilket sjukt kaos det är med bussarna pågrund av att det är avstängning mitt i E22. Så 15 minuter senare så är jag äntligen på bussen, jag hatar bussar. Det är bara att koppla i musik och se glad ut, vi hörs! Puss

Likes

Comments

Idag är det måndag, dagen alla hatar! Men, just nu så har dem flesta lov så det funkar väl lite iallafall! Inget speciellt planerat idag utom att städa lite, vilket kunde vart roligare men det måste göras nån gång.

Och för er som inte vet det så fyller jag år om typ 4 dagar och jag är så sjukt taggad, vem gillar inte att fylla år liksom? Kanske bäst att jag börjar städa nu, men mer inlägg kommer! Puss och kram

Likes

Comments