Header

Som tidigare inlägg - köksgrejer. MMH. Kan sitta i många timmar och bara titta på allt fint som finns. Älskar porslin. Jag bor ensam och har porslin för... Ja, väldigt många personer. Jag är dålig på att gå på till exempel loppis, men jag tänker att det skulle vara den perfekta platsen för mig att strosa runt på och hitta unika prylar. När jag väl är på loppis letar jag just tallrikar och assietter för att jag gillar att ta kort på mat. Det är roligare om maten ligger på något vackert än på något tråkigt. Haha. Rimligt.

Jag vann faktiskt en tävling som refunder hade. Där kunde man vinna en goodiebag med massa smått och gott. Bland annat 75 kr hos köket.se. Vad har köket.se? PORSLIN. Jag köpte två assietter från Imk, en i färgen duvblå och den andra puderrosa. Mamma skakade på huvudet åt min glädje över dessa assietter. Hon har uppenbarligen inte upptäckt storheten. Än.

IMK Details Assiett Duvblå / IMK Details Assiett Puderrosa

Skålarna i lådan kommer från Expo, samma affär som traktörpannan och förklädet. Tyckte att dom förtjänade en plats här också. Haha. Skålarna kommer från Form Living. Dessvärre hittar jag dom inte så att jag kan länka, men nåväl. En liten treat för ögat åtminstone.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Folk som känner mig vet att jag är besatt(?) av prylar till köket. Det gäller mestadels porslin, men även annat. Till exempel bra köksutrustning. Jag har mestadels kastruller och pannor från IKEA, jag skulle absolut inte säga att det är något fel på dom förutom att på vissa får jag skruva dit handtagen lite nu och då. Däremot har jag alltid velat ha en traktörpanna. Varför? Jag har ingen aning, jag får ofta för mig saker. Att vissa saker vore bra att ha. Så, denna gång blev det en traktörpanna. Har suktat ett bra tag, men även om jag gillar kvalitetsprylar så är 800-1200 kr lite saftigt.

Jag tog en sväng förbi Expo, en butik som finns i Östersund och Umeå. Mitt första mission va att hitta ett förkläde då det alltid lyckas hamna en hel del mat på mig när jag lagar. Hittade ett i skinnimitation. Perfekt, började gå mot utgången. Som en liten skänk från ovan fanns en traktörpanna från Jamie Oliver för 449 kr istället för 799 kr. Kap.

Eftersom jag hade presentkort där så kan man väl rent krast säga att jag fick detta av farmor och farfar. Tack!

Likes

Comments