Hej hopp!

Så va det söndag igen. Helgen då? Jo tack bra! Fredagen spenderades först hos tandläkaren där jag blev rånad på 970:- därefter mötte jag upp Sofie för VIP-shopping på H&M, fick hem rabattkuponger på 1000:- så det va bara att gå lös där inne. Dock hittade jag inte så mycket som jag hade hoppats på, med det blev iallafall en jeanskjol och en ny bikini! Sen drog jag ut på en härlig löprunda i solen, 5km runt prinsbertil för att avsluta med Body Pump på gymmet. Därefter va det bara att bege sig snabbt hem för att göra sig iordning för jobb, kan ju säga att det har knappt varit en kotte här under hela helgen ganska förståeligt med tanke på vilket väder Halmstad har levererat. På kvällen bestämde jag och Sofie oss för att lite spontant dra oss bort till uteserveringarna, som ett ex antal personer också hade tänkt. Men vi fick tillslut en bra plats så vi drack lite prosecco och ett glas rosé, mycket trevligt!!

Eftersom jag har min jobbhelg så betyder det att jag sitter inne hela helgen, suck på de kan jag lova! Men slutar vid 17 så då blir det nog en löprunda sen står handling och matlådor på schemat.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Pastell är också en trend som hänger kvar under sommaren, jag tycker det är supersnyggt att bryta av det pastelliga mot metallic.

Likes

Comments

Zara levererar i vanlig ordning, hade jag varit rik.... fjädrar, randigt, blommor, prints, platå, volanger de har prickat i varenda trend i deras sommarkollektion. Här har jag plockat ut några gobitar för att du ska kunna säkra stilen i sommar.

Likes

Comments

Började dagen med att cykla till skolan för att gå igenom lite uppgifter med min grupp. Efter det har jag och Sofie varit ute och gått en sväng. Strax skal jag bege mig till gymmet för lite träning.

Likes

Comments

Måste verkligen boka tid till frisören snarast!! Mitt hår är så sjukt slitet, och jag står i valet och kvalet av att låta det växa eller kutta av det. Drömmen är det där långa blonda svallet men har insett att det är nästan omöjligt med den typen av hår jag har. Så det lutar åt att klippa axelkort och färga det riktigt ljust nu till sommaren. Har haft det så tidigare och trivts mycket bra med det. Det här är mina inspobilder jag tar med mig till frisören.

Likes

Comments

Tokdäckade efter lunchen idag, 2 timmar pang bom tjoff. Sen så va det dags för föredraget på skolan med ett bemanningsföretag som sysslar med att hyra ut ssk till sjukhus mm. Väldigt intressant och lärorikt att få ta del av. Finns så mycket möjligheter inom denna branschen och det känns som en enorm trygghet. Nu dags att inta soffläge framför TV:n!


Likes

Comments

Trender jag älskar! Lager på lager och att gå galen i att matcha olika prints! Tycker det är så jäkla läckert. Här om dagen valde jag att köra på leopard tillsammans med prickigt och även en annan trend VOLANGEN!! 

Likes

Comments

Idag har jag och mamma haft en supermysig dag på Väla! Hittade en hel del nya vårkläder så nöjd!!

Och i mina lurar just nu:


Likes

Comments