Hej! Gör ett litet inlägg bara för att. Sedan för inlägget så har det inte skett så mycket utan bara jobbat hela tiden. Idag jobbade jag bara eftermiddag så på förmiddagen var jag på ett stall sen ikväll så sover Selma här då jag är ledig imorgon så vi ska åka till Malmö! Ska bli mysigt sen blir det jobb hela veckan! Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan! De senaste dagarna har bestått av jobb och kurser. Idag har jag varit ledig och åkte då bort till en kompis i Karlskrona och hjälpte till med en flytt. Har haft en mysig dag! Imorgon och resten av veckan blir det jobb. Ha det bra!

Likes

Comments

Så stolt över min Elsa! Idag tävlade vi i utställning på Blekinge Mästaren och Elsa var så duktig! En andra placering blev det med jättebra kritik! Har haft en trevlig dag med pappa, en uppfödare från Mörrum och en tränings kompis! Nu i eftermiddag så är jag med pappa på rökeriet och ikväll så ska jag se när mamma och min syster har köpt till mig idag när de varit i Ullared! I kommande vecka blir det jobb,kurs och träffa några vänner! Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan! Fredag idag och den har bestått av jobb som hela veckan med har gjort. Idag fyller även min syster dotter år! Så vid lunch mötte jag upp dem och vi åt gott på rökeriet. Ikväll har vi firat Alice med kalas och det var trevligt! Nu ligger jag i sägen och ska sova. Ska upp tidigt imorgon med för ska då jobba i Mjällby. Har ju haft hand om hundpensionat hela veckan då den ena ägaren varit bortrest och den andra med varit iväg på annat jobb så idag kom han hem igen så har nu lämnat över allt igen, har varit en super rolig vecka! Blev så glad idag när jag blev så berömd och att de undrar hur de klarat sig utan mig innan, och det gör en så stolt! Att börja som praktikant genom skolan i 4 veckor till att få jobb och hand om en sådan stor verksamhet . Nej, nu måste jag sova. Godnatt!

Första bilden är från kursen i Torsdags och den andra är från lunchen idag, de andra är från jobbet!

Likes

Comments

Hejsan! Sedan förra uppdateringen så har dagarna bestått av jobb och kurser :) Idag började jag 5.30 och gör hela veckan. Körde hem lite vid lunch sen tillbaka och kom precis hem. Långa dagar men älskar det! Det är så givande mitt jobb, så många nya människor man lär känna! Nu ikväll var det avslutning på valpkursen så hjälpte till lite där medan jag samtidigt rastade de sista hundarna. Imorgon blir blir det jobb igen. Ni får ha det bra!

En bild på dagishunden Darja, en av mina favoriter!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu påväg hem från Kristianstad och har haft en bra dag! Började först dagen med frukost på stan :) Nu ikväll så kommer min syster med familj hem och vi ska åka och hämta mat, ska bli spännade vad det blir, oftast när vi är så många 7 st så brukar vi ta från flera ställen, haha. Jag gick inom Mio idag i Kristianstad och köpte 200 möbeltassar, personalen bara tittade på mig,haha. Ska ha det när man tränar Nose Work. Så ska testa det lite nu när jag kommer hem. Sen ska jag bara njuta ikväll för de närmsta veckorna som kommer jag att jobba och vara mycket iväg, ska ha hand om hund pensionatet/dagiset då ägarna reser iväg och ska även vara i mjällby så blir fult upp! Så kan inte lova så mycket uppdatering för blir bara jobb förutom nästa Söndag då jag sagt att jag ska vara ledig för att åka iväg på utställning med Elsa!

Likes

Comments

Hejsan! Började dagen med att imorse så åkte jag till min kusin och hade lite bebismys. Efter det så åkte jag och jobbade och hade Elsa med mig och nu ikväll så hade vi Nose Work kurs på jobbet. Var vekligen jätte roligt och en hundsport jag kommer att satsa på då den blir officiell nästa år! Var även roligt att träffa några nya kursdeltagare som jag inte träffat innan, detta kommer bli en bra tränings grupp! Imorgon blir det Kristianstad för min del!

Likes

Comments

Dagen började med att jag steg upp 6.30 och åt frukost och gjorde mig iordning och gick sedan en promenad med Elsa när vi kom hem igen så körde jag, mamma och Elsa direkt till Mjällby så vi var där när de öppnade så vi köpte två buketter som vi skulle ha med oss till Kenneln där vi fixade till Elsa inför utställningen nästa helg. När vi var klara där så lämnade jag mamma hemma och så körde jag till hund pensionatet. Var där en stund och när jag kom hem så hade pappa fyllt bilen så vi körde till tippen igen och sedan till rökeriet. När vi var klara där så åkte vi till ett Naturreservat och gick en långrunda med Elsa. Vi åkte sedan hem och åt lite sedan var det dags för rallylydnads träning( blev dock mest vanlig lydnad och lite sök övningar. Gick jättebra idag och så duktig trotts störningarna som var med! Ha det bra!

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen upp till Tingsryd då vi börjar att titta lite på ny bil. Innan vi körde så var jag ute på en lång promenad med Elsa. Vi kommer att titta här uppe lite innan vi får köra hem igen då jag ska jobba. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Hej! Imorse så åkte mamma, pappa och jag in till stan där vi tittade runt lite. Passade även på att handla mat som jag till lagat nu i eftermiddag. Har även varit ute i Elleholm med Elsa och pappa. Middagen blev jättegod som vi precis av njutit. Det blev först Vitlöksbröd sedan blev det grillad entrecote med potatis, sallad och kantarellsås. Till efterätt blev det (vet inte vad jag ska kalla det,haha) lager med glass, digestive, pepparkakor och frukt. Tycker verkligen att det är så roligt att jag utvecklat min matlagning så! Nu ska jag ut med Elsa en runda sedan blir det att titta på Sveriges Bästa. Ha det bra!

Likes

Comments