Hejsan :) Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska försöka att sova, tror dock att jag kommer kunna sova rätt bra inatt då ja jag sovit väldigt dåligt i nästan en vecka.. Dessa dagarna har oxå gjort att jag är helt slut nu. Har haft besök av en av de största blomstergrossisterna från Holland Torsdag, fredag och idag så han har även varit med och jobbat på mitt jobb då vi haft blomstermarknad i två dagar så bara det gör att man är rätt sliten nu. Men har varit mycket skratt och trevligt och långa dagar och nätter! Nu ikväll har även min syster med familj varit här så vi har kört lite Champange och vin ikväll för vi fixat dessa dagarna så bra 👌 Imorgon har jag lite sovmorgon då vi inte öppnar butiken förens 11 på söndagar sen blir det jobb hela eftermiddagen. Lite om mina dagar, nej nu måste jag sova, godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla! Nu var det ett tag sedan sist men har haft fullt upp och känner att jag själv inte hinner med mig.. Måste börja att ta det lite lugnare som flera personer börjat tjata på mig om att göra. Men det är inte alltid så lätt när man är mitt uppe i livet och mår så fruktansvärt bra och är så lycklig som jag är nu. Jag vet inte riktigt vad som har hänt men på ca 2-3 månader så har det hänt något( vad vet jag inte) som har ändrat mitt sätt att vara och gjort mig nästan orädd, orädd att göra fel, blygheten har flugit bort osv. Min tuffa högstadietid satte sina spår, förhoppningar och berättelser man hört om gymnasietiden blev inte riktigt som man förväntat sig. Men nu sen jag tog studenten och kom ut i livet så har så mycket skett! Men det som hänt de senaste månaderna gör mig så fruktansvärt stolt! Jag är så stolt att jag vågar stå på mig, jag är så stolt att jag vågar vara jag, jag är så stolt att våga visa upp mig, jag är så stolt att jag inte bryr mig vad andra tänker om mig! Jag har de senaste månaderna mött personer som verkligen betyder något, jag har träffat flera nya vänner som verkligen är äkta. Jag har kommit så mycket närmre några personer de senaste månaderna och funnit äkta vänskap. En anledning till att jag känner att jag inte hinner med mig själv är just att jag lagt och lägger nästan all tid på de personer jag kommit mig så nära nu och det är så underbart att få ha kommit in i dessa vänskaper som nu bara ska fortsätta att byggas upp! Jag har också sen par veckor sedan börjat att spela golf, första utbildning drar snart igång och där kan jag inget annat än att tacka Johan och Mathias för den stöttning, träning och tid som de lägger ner! Har verkligen fastnat för golfen och det är tack vare att man får umgås med de bästa! Just nu väntar jag med stor förhoppning på att få börja plugga till hösten med och det gör ju bara med att man blir så förhoppningsfull! Får även ta några rader om min underbara familj och min hund Elsa som stöttat mig så mycket när jag hade det som tuffast, de ställer alltid upp och det är så härligt att se dem alla så lyckliga nu när jag är lycklig. Just nu känns det som att mitt liv håller på att falla på plats, jag har personer runt mig som jag vill ha, och framtiden ser spännande ut! Men som jag skrev i början av inlägget så är jag så stolt över det som hänt de senaste månaderna, det är nästan så att jag blir rädd själv då jag själv inte vet vad som hänt men jag har förändrats och då till det positiva!

Detta var lite om mina tankar som jag var tvungen att skriva av mig lite av. Nu ligger jag i sängen och ska sova,har haft jobb från 9-21.30 idag så rätt trött nu. Imorgon är jag ledig och ska då ägna dagen åt mig själv med sovmorgon, långpromenad och god frukost innan jag ska en lite runda till Karlskrona och hämta hem bilen. På kvällen blir det att träffa en leverantör av blommor från Holland, ska bli trevligt! Ha det nu så bra alla, och tack för jag fick skriva av mig lite och för första gången på riktigt länge säga att jag är STOLT över mig själv!

Likes

Comments

Hejsan ☺ Dagarna just nu har besått ha en massa jobb så därför lite dålig uppdatering här inne.. Igår var det en stor överraskningsfest och allt var jättebra, dock blev jag rätt så dragen, haha. Dagen idag har besått av en långpromenad på förmiddagen sen en till på eftermiddagen med en kompis som ville hänga på sen nu ikväll har vi varit hos min syster på middag. Nu ligger jag i sängen och ska sova så man kan vara lite pigg imorgon, Är ledig då! Ska nog iväg och fotografera en familj om vädret är bra sen ska jag iväg med en kompis och äta på kvällen. Ha det så bra!

Likes

Comments

Hej! Igår var jag i Kristianstad med Emma och det var mysigt som vanligt! Efter jag lämnat av henne så möte jag upp en annan kompis Erika och vi åkte och fikade sen var det kväll. Blev inte ledig som jag trodde, haha..
Har jobbat idag och sen vidare till tandläkaren sendan till min kusin en runda. Nu ikväll är min syster med familj här. Imorgon så ska ska jag vara barnvakt åta mina syter barn men har inte bestämt riktigt vad vi ska göra men något ska vi hitta på. Ha det bra!

Likes

Comments

Godkväll! Började jobba 06 till 17 idag var dock ledig två timmar vid lunch så då åkte mamma och jag in till stan och åt lunch, mysigt! När jag slutade så körde mamma och jag ner till Mjällby och Extra och efter det så åkte jag in till Karlshamn en sväng. Nu har jag precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Nu ät jag äntligen ledig fram till Måndag, hoppas jag på iallafall 😂 Imorgon ska jag hämta upp en av min bästa vän Emma så ska vi åka till Kristianstad och ha en mysdag med shopping. Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Dålig uppdatering, jag vet 🙄 Dagarna denne vecka börjar kl 05 och slutar vid 19 så hinner inte med så mycket mer ☺ Dock så blev det en tur till veterinären igår med Elsa och hon verkar lite bättre idag!! Nu har jag precis slutat och ska åka till Ronneby en sväng. Imorgon jobbar jag min sista dag sen är jag ledig fram tills Måndag!! Länge sedan jag var ledig par dagar i rad så det ska bli riktigt skönt! Ha de bra!!Lite bilder från senaste dagarna

Likes

Comments

Hejsan! Igår jobbade jag från 06 - 17.30 och efter det så körde jag direkt hem och bytte om för att sedan kl 19 vara hos Emma med några kollegor, mycket trevligt! Idag har jag jobbat 06-18 och körde sedan direkt hem för 18.30 så kom en av mina bästa vänner och hennes pojkvän för att äta middag hos oss så det blev grillat, gott! Nu har jag precis lagt mig och ska försöka sova nu för blir en lika lång dag imorgon! Ha de bra!

Likes

Comments

Hejsan! Började dagen med sovmorgon, vid 10 åkte jag ut i skogen med Elsa, min moster och hennes hund. Blev en långpromenad.
När jag kom hem sen så var det dags att vara barnvakt åt Oliver ( min kusins son) på 7 månader, det gick jättebra! Senare i eftermiddag så har jag klippt min mosters hund och kl 19 så hämtade jag min systerdotter på hennes träning. Efter det tog jag en promenad med Elsa och min moster på 3 km och nu har jag lagt mig i sängen, så har verkligen haft fult upp idag! Imorgon blir det jobb hela dagen, börjar kl06 och kl19 så ska jag iväg på möte med mitt andra jobb med kollegorna, ska bli trevligt! Ha det bra!

Likes

Comments

Då var värsta dagen på hela veckan över, måndagen! Tanken var först att jag skulle ha en lugn dag med frukost mys med mamma i stan men mobilen ringde 7.30 och de ville jag skulle hoppa in och jobba och självklart sa jag ja. Han med frukosten med mamma och gick i några butiker innan jag körde till jobbet. Köpte ett par jättefina Jeans! Jobbade till 17 sen kl 18 så var det dags för 3- års kalas för lilla Ester, trevligt var det att får umgås lite med släkten såhär en måndags kväll!
Imorgon är jag ledig från jobbet och ska ta sovmorgon. Vid 10 tiden ska jag hämta upp min moster och hennes hund så ska vi ut och vandra i skogen för efter lunch ska jag vara barnvakt åt lille Oliver. Så morgondagen är planerad ☺ Ha de bäst!

Likes

Comments

Hade en riktigt grym Lördag i Malmö! Dagen började dock med lite tåg strul fast vi fick några goa skratt utav det så de gjorde inte så mycket, haha. Blev först lite hundutställning sen drog vi in till stan där vi shoppade lite och hälsade på en vän. Dagen var mycket bra och trevlig! Senare på kvällen var jag hos Petra & Mathias med en vän från Göteborg så kvällen var 👌
Lite om min dag igår!
Idag ska jag jobba i eftermiddag annars har jag inget planerat förutom att jag ska ut på en långpromenad med Elsa strax. Imorgon blir det nog en runda till min kusin sen kalas på kvällen ☺ Ha det bra!

Likes

Comments