Sitter just nu och väntar på att min syster dotter ska sluta träningen och precis lämnat av min andra syster dotter på hennes träning.. Jobbet i eftermiddag gick bra och direkt när jag slutade körde Elsa och jag ut i skogen en runda med pappa. Nu sitter jag här somsagt och väntar, när Selma kommer så kör vi en runda tills Alice träning slutar. Sen hem och äta middag med hela familjen. Ska även fixa till de sista bilderna för imorgon ska de lämnas. Jobbar delad dag imorgon med och den lediga tiden kommer nog att spenderas mot Kristianstad:) Ha det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag jobbar jag delad dag och tycker att det är rätt skönt. Började lite innan sex imorse sen är jag hemma nu i tre timmar innan jag jobbar eftermiddag/kväll. Nu ska jag ut med Elsa en runda innan det blir jobb igen! Ha det bra!

Likes

Comments

Blir ett kort inlägg nu då jag måste försöka att sova då jag ska upp vid 4 och åka och jobba, blir en lång dag imorgon på hund pensionatet.
Åkte till Kristianstad i morse och var där tills det var dags för foto jobb i Mörrum! Nu ikväll har jag varit i Elleholm och gått med Elsa och pappa. Sedan har jag redigerat en massa bilder från helgen och börjat att skicka ut några och fått sådant beröm, så roligt!
Ha det bra!

Likes

Comments

Äntligen lagt mig i sängen med vovven Elsa! Så trött är jag nu! Helgen har bestått av jobb. I lördags så hade jag fotografering av hundar när det firades Hundens Dag, många fina bilder blev det och nu ska alla redigeras och flera ska skrivas ut. Idag har jag jobbat på Blom Extra och de har varit fult upp. Slutade 16.30 och körde direkt hem för då kom Erika hit och åt middag sen körde vi en runda och gick med Elsa och pratade, alltid lika trevligt! Nu ikväll har jag suttit vid datorn och börjat fixa lite med bilderna, tagit ett varmt bad och haft besök att min mosters man och vovve. Så dagen har varit fult upp!  Imorgon blir det till Kristianstad, ska köra vid 9 tiden tänkte jag sedan vid 15 så ska jag iväg på ett foto jobb! Ni får ha det så bra!

Likes

Comments

Jobb och jobb består min vardag av, så tyvärr finns inte så mycket att skriva om. Ska bli bättre på detta nu! :) Dagen har idag bestått av jobb, en tur till Gualöv för att planera Hundens Dag som är på Lördag där jag kommer att vara fotograf,ska bli jätte skoj! Imorgon kommer jag att åka ner till Kristianstad och shoppa och mysa med mamma.  Här under så kommer lite bilder från resan som jag lovat. Var helt underbart att vara iväg en vecka i Sverige! Först Stockholm, sedan Dalarna och Göteborg. Så fint det är i Sverige och så många ställen vi besökt och sett så mycket! Verkligen en toppen vecka! Ha det bra!

Likes

Comments

Hejsan! Denna veckan har bestått av jobb och nu kommer jag att vara ledig lite så börjar med att åka iväg i en hel vecka! Är just nu påvägen mot Stockholm sedan blir det vidare mot Dalarna! Jag kommer uppdatera här med bilder denna veckan, ha det så bra sålänge!

Likes

Comments

Denna helgen har bestått av jobb på hundpensionatet så helgen har tillbringats där då ägarna varit bortresta och det gick så bra! Idag har jag åkt bussresa till Liseberg, Göteborg och sitter nu i bussen hem efter en väldigt trevlig dag!
Denna veckan kommer nu av att bestå av jobb  men ni får ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments

Finns inte så mycket att skriva om ;) Mitt liv just nu innehåller bara jobb och jobb. Sedan förra uppdateringen har jag varit ledig en dag och det fick bli en slappdag, så det är inte så mycket som händer :) Har jobbat på Extra hela veckan sedan i helgen har jag haft hand om hundpensionatet helt själv så haft fult upp! Denna vecka kommer jag att bara ledig i två dagar och då blir det Göteborg sedan blir det jobb varje dag  fram till nästa vecka.

Ni får ha det bäst! 

Likes

Comments

Hej!
Börjar att berätta lite om i helgen :)
Den började i fredags då jag var ledig och spenderade dagen på Falsterbo Horse Show med bästa! Hade superroligt och hittade lite fint :) I lördags var det först lite jobb sen vidare på fest i Norje! Väldigt roligt och massa lekar osv. Sen i söndags så var jag rätt trött så sov nästan hela dagen tills på kvällen då jag var hos några vänner och fikade. En bra helg med andra ord! Idag har jag jobbat från morgon till kväll och när jag slutade så åkte vi till Eriksberg och åt ( en naturprark med jättefin restaurang som är med i White Guide 2016. Rekommenderar verkligen! Nu sitter jag påväg hem i bilen och kommer att lägga mig när jag kommer hem för blir en tidig morgon med jobb!
Här är veckan i lite bilder! :) Glömde att skriva att jag har varit och campat hela förra veckan med nära jobbet :D
Ha det bäst!

Likes

Comments

De senaste dagarna har bestått av jobb från tidig morgon till sena kvällar, kan säga att det känns i kroppen idag men så värt det för jag trivs så bra på hundpensionatet! Idag har jag jobbat på BlomExtra och nu ligger jag på soffan för snart ska jag vidare på grillning. Imorgon blir det jobb igen. Kanske inte det roligaste inlägget att läsa men vardagen de kommande veckorna kommer att bestå av jobb varje dag och nästa lediga dag blir i slutet av augusti men väldigt glad för det!
Ni får ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments