Header

Marilyn Monroe spelade Nell Forbes i filmen "Don´t Bother To Knock" (1952).

Därav mitt bloggnamn. Min favoritfilm med min stora barndomsidol. Filmen var också Marilyns favorit.


Furstinnan Grace av Monaco

1929 - 1982

Idag är det exakt 35 år sedan Grace Kelly, furstinnan av Monaco, avled...nu är jag försjunken i tankar så det går inte att skriva mer. Jag blir sådär känslosam när jag tänker på någon som har varit avliden i många år...

Ta fast tjuven (1955) med Grace Kelly och Cary Grant.

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

Jag broderade av två bilder på Marilyn Monroe. Inte riktigt handarbete utan det kommer från en app från Google Play Butik. Appen heter Cross Stitch.

Jag har aldrig broderat förut tills nyligen, och jag vet att det är snabbare att brodera i surfplattan än att handarbeta. Det är kul att brodera i surfplattan. Om beslutet blir beviljad då skulle jag vilja börja med riktigt handarbete på behandlingshemmet, alltså broderi, sy egna kjolar, virka och så vidare. Jag har inte använt en symaskin sen skoltiden (år 1984). Jag har glömt hur man gör, så jag får lära mig igen. Men först måste jag koncentrera min psykisk ohälsa. Behandlingshemmet har allt verktyg, vilken är toppen. Jag har stor behov av vård men till dess får jag ha tålamod. Ett nytt möte är i nästa vecka.

Likes

Comments

Jag var på ett möte i tisdags, och det visade att vara ett missförstånd. Kommunen strulade till det genom att skicka mig en fel pappersansökan. Det ska bli ett nytt möte så snart som möjligt.

Likes

Comments