Presentation picture
nellapetronella
Petronella, 21 år, Göteborg

 

Bildbomb


Lite bilder från dom senaste veckorna Följ mig på instagram för att se fler: nellapetronella.
http://instagram.com/nellapetronella
 

 
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Instagram: nellapetronella


 


 
 

Likes

Comments

Fastnat lite för svensk hiphop..


10 blickar klär av mig, 9 av dom har redan planer o ta mig 
 

 

Likes

Comments

Update, bildbomb


Tänkte lägga upp bilder o berätta lite om dom två senaste veckorna eftersom jag typ inte bloggat nånting, funderar faktiskt på att sluta ett tag för tkr inte de e lika roligt längre osv, så sålänge kan ni ju följa mig på instagram, heter nellapetronella där!
Dom senaste två veckorna har jag iaf försökt sköta skolan, haft en myskväll hemma hos jennifer, festat med ronja, hittat och förlorat kärleken, firade alla hjärtans dag med att gå på bio med den killen.. och i helgen har jag varit med ronja eftersom hon flyttade upp till norge idag! Buhu.. Kmr bli tråkigt att inte kunna ses lika ofta, men jag ska åka upp o hälsa på henne och hennes 3 roomies och klart att hon kmr komma hem ibland med. Idag ska jag till mamma o sen bara försöka gå till skolan varje dag så jag inte blir återbetalningsskyldig o även försöka fixa jobb.. Får se hur allt blir, hörs på insta babes.

Ståsolade i mölndal förra veckan, riktigt jävla grymt
 

 

Fina natta blir sminkad på hantverken! 

Lite fylle dusch/bad heheJag o ronja hade ansiktsmask, "pormasksdödaren".. gör jag fan aldrig om, grät när jag skulle dra bort den för de gjorde så ont haha
Alla hjärtans dag! Vi va o kollade på Beautiful creatures, bra film.
Sov förra lördagen hemma hos jennifer i stenungsund o myste! Åt detta, godis o ben & jerrys, kolla film o bara chilla.Jag o ronja sola på älvhögborg igår så drog vi ut sen på kvällen, först epic sen lipz, kul kväll. Sola aldrig i dom nya solarierna på älvhögborg föresten för dom sög groovt.


En bakis jag idag!
 

 

Likes

Comments

Finally orderd..


Är nog den sista att beställa studentmössa i min klass men nu e de gjort iaf, lite rosa o fin hehe, plus ett champagneglas. Har så mycke stress med allting angående skola och student nu, fick reda på igår att mitt studebidrag har dragits in så kmr behöva leva lite extra fattigt nu ett tag plus att jag har typ 8 läxor att göra, fixa balklänning inom dom närmsta 3 veckorna och även studentklänning.. snear på livet just nu, men bara att ta en sak i taget i guess, love. 
 

 

Likes

Comments

Book of life


🎧🌴🚬☀💟

 

Likes

Comments

Again and again


Drog t ronja i thn igen i lördags så drg vi ut på epic, denna gången va fick vi vart där lite längre haha o hade kul som fan, dck slutade de som förra helgen med minnesluckor o illamående tyvär haha.. Vi drog o sov i ua och på morgonen efter hämtade våran babe jocke upp oss, hade en hangover from hell så vi handlade massa bakismat o bara myste me allt gott hela dagen, kollade film i badet osv och sen sov jag där så drog jag till skolan från henne imorse. 

 

Likes

Comments

Hahaha mina små psycokillar hjärta hjärta


Har färgat håret o chillat hemma idag, sköööönt. Blev dock svarthårig typ så känner mig rätt ovan o snear lite på att mitt löshår inte passar till nu haha.. suck. Nightynight
Such a messy girl.


 

Likes

Comments

Skype in telebobon


Min sjuka ronja skypar me mig, sistah o ms.dawg, fun times hehe

       

 

 

Likes

Comments

Showgirl


Hade bara smink idag där vi skulle sminka som showgirl/burlesk o de såg fan förjävligt ut haha. Nu ska jag sova hemma hos mami som en prinsessa i mitt nya rum me trippla madrasser och jag VET att min rumpa har blivit mindre aiit.

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw