Då har man antagligen öroninflammation igen. Får bara det typ en gång varje månad eller så men det är la inte så farligt.. Saknar min Emil också. Han ligger hemma och mår lika dåligt som mig. Önska att han låg bredvid mig.. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

för er som inte vet så är de rea på willys. ett schampo/balsam för 12 kr styck. Alltså 2 för 1. 

Riktigt goa är dom, luktar underbart.

Likes

Comments

godmorgon. Då va det fredag. Tiden går alldeles för fort asså. Skolan är dock inte lika kul när Mathilda ska va hemma och va sjuk. How can she do this to me? Ne men hoppas hon blir frisk snart så jag har någon att muppa mig med.

Likes

Comments


självklart kollar man fel tågtider och kommer missa föreläsningen. HAHAHA

Likes

Comments

idag är det en non-smoking dag för skolan och vi ska kolla på någon föreläsning om rökning. Sovmorgonen sitter gött kan ja ju säga. Idag är jag på värsta gos humöret. Sovmorgon, pappas tröja, lite serier.. Skönt att inte behöva stressa på morgonen som annars. puss

Likes

Comments

engelska lektioner utan lärare kan sluta lite så här

Likes

Comments


idag blir de att göra klart psykologi och sociologi uppsatserna. Mina två favoritämnen. 

Likes

Comments

Även fast man börjar 10 idag så finns de ingen tid för frukost hemma. Så nu blev det två favorit choklader på tåget. Haha man märker verkligen att detta inte är en fitness blogg om man kollar igenom mina inlägg. Well well. Gillar man mat så kan ja väl lugnt säga att detta är rätt ställe att kolla.

Likes

Comments


denna dagen var ingen höjdare. Mensvärk till 1000 blandat med feber, något man gärna inte vill ha i skolan. När jag kom hem så blev de lite ofärdig lasange för att ja var så himla sugen så jag orkade inte vänta i 8 minuter så det blev 4 minuter och det slutade med att jag inte ens åt hälften haha. på det blev de även vitamin well reload, 2 munkar och en påse chips. Nu är de dags att sova för mig. godnatt

Likes

Comments