Header

Contains affiliate links

Hej på dig!

Vi ska äntligen flytta!

Det blir bara några kvarter bort men känns ändå så stort, älskar verkligen den nya lägenheten vi ska flytta till även fast det bara är en 2a, den känns så stor & ljus, precis vad jag önskar, med bl.a ismaskin i frysdörren & en "fejk" braskamin i vardagsrummet! den ligger på bottenplan nära centrum & har uteplats med tak och infravärme till de sena sommarkvällarna. kommer självklart att visa den när vi flyttat in!

I vilket fall så ser jag så fram emot att få inreda denna lägenheten, precis som vi vill ha den. i huset vi bor i nu så är det mycket vi bara köpte snabbt & billigt för att vi behövde det, i lägenheten ska vi inreda det så som vi önskar. Tycker inredning & allt som har med hemmet att göra är så roligt, känner hur jag inspireras & idéerna flödar, haha.

satte ihop ett kollage här nedanför, mycket för skojs skull. Så att jag & du skulle kunna visualisera tex vardagsrummet som är där vi kommer inreda mest tror jag, målet är att vårat vardagsrum ska vara mysigt, mycket kuddar, tjocka mysiga filtar & ljus. är så himla förtjust i gammelrosa/mässing/ljusgrått kombinationen, jag tror detta kommer bli såå bra! Längtar.

(är du intresserad av något i kollaget så är det bara att klicka på länkarna eller produkterna så kommer du till sidan som säljer det)

vi hörs snart igen


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments