Header

POSTS

Contains affiliate links

Var ute på kulturnatten i Lördags och gick till H&Ms event för att fira 70-års jubileum. Det var nämligen i Västerås som den första H&M butiken öppnades på precis samma plats också. Jag firade genom att köpa mig själv en röd puffer jacket, ett köp som jag snabbt ångrade så fort jag bara hade kvar 52kr på kontot. Däremot tror jag att jag kommer lämna tillbaks den för en annan som finns på Ginatricot för en extra hundralapp, dock har jag present kort på Gina så det kvittar.

Peep the Gang gang !

PUFFER TIPS

Likes

Comments

Gud vad jag hatar att laga tänderna, särskilt när man senare inte kan prata, dricka eller äta ordentligt i typ 5 timmar. Dock hade jag mycket att göra idag, som ni kanske vet har jag jobbat på min youtube-kanal som snart släpps och har därför suttit och redigerat flera videos.
Ni kanske tycker jag är lite fånig men jag vill att allt ska vara perfekt innan jag publicerar den. Förmodligen kommer den vara klar i oktober.
ジャー☆

Likes

Comments

Fick nyss reda på de sorgliga nyheterna om att Monki i Västerås kommer att stängas ner. Ni som känner mig vet att det var en av mina favorit affärer här i stan, vi har verkligen inga bra affärer här och måste nu förlora en av de mer unika. Snart går det knappt att köpa kläder i Västerås, som tur finns ändå Monki hemsidan kvar men tråkigt att man kommer börja betala extra nu för frakt.

De ända goda nyheterna med det här är att de har nu har 75% rabatt på allt i affären, köpte några glasögon jag ville ha för 25kr och tänkte kanske köpa några byxor därifrån innan de försvinner.

DID YOU KNOW?: Att Monki ägs av H&M

#monki #monkistyle

(bild ej tagen i Monki btw)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Rihanna har verkligen gjort det, igår släpptes hennes nya sminkmärke FENTY BEAUTY and I'm SHOOK!! Hon kom fram med 40 olika foundation nyanser, en universell läppglans som matchar alla hudtoner, en sann guld highlighter och mycket mer.

Säg mig en sak som denna kvinna inte klarar av 👏🏾👏🏾👏🏾

Är stolt över hur hon verkligen tog hänsyn till flera hudfärger och inte bara fokuserade på vad som "säljer" som vissa sminkmärken oftast gör här i Sverige. Är trött på att höra att det inte finns någon marknad för mörka nyanser i Sverige, vi finns, vi vill ha och vi köper!

Keep up the good work Riri 💕

#fentybeauty #rihanna #fenty #smink #highlighter

Likes

Comments

Off-White Sculpture tote - Balenciaga white cap

ASSÅ GUD VAD JAG DÖR FÖR BÅDA TVÅ, De är helt minimalistiska och har en enkel design men kompletterar hela din outfit. Priset ska vi däremot inte diskutera för uppenbara anledningar hahaha, men kommer satsa på att iallafall köpa kepsen någon vacker dag.

#balenciaga #offwhite #designer #streetfashion #designerbag

Likes

Comments

Hey people, mitt namn är Tronella "Nella Aiko" Atim och jag är en 17årig tjej i Västerås. Jag går andra året på Gymnasieskolan Thoren Business School i Sam-Media inriktningen.

Här kommer jag skriva framför allt om Mode, skönhet och musik men även om vad som sker i mitt liv.

INSTAGRAM: nella.atim

SEE YA!

#nyblogg #newblog #ny #new #förstainlägg #firstpost

Likes

Comments

Instagram@nella.atim