Min vardag

Sitter just nu på bussen mot skolan. Kom hem ganska sent igår så att starta dagen med sovmorgon satt inte fel! Har lite planer för idag, ska träffa bland annat Oscar & Emil & förmodligen ta en fika med ett gäng. Vi får se helt enkelt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min vardag

Startade dagen med sovmorgon, vilket jag kommer ha varje tisdag. Så skönt att årets schema består av korta dagar & en sovmorgon i veckan!

Sitter just nu i skolan & väntar på att min sista lektion ska börja. Efter det ska jag träffa Emma, & senare framåt kvällen träffa resten av gänget, vi hörs!

Likes

Comments

Min vardag

Gjort ganska mycket det senaste, så mycket att jag totalt glömt att blogga. Bjuder istället på lite bilder som är tagna den senaste tiden!

Likes

Comments

Min vardag

Sitter just nu & planerar sista helgen innan skolan börjar igen. På Fredag beger jag mig tillsammans med Jessica & Alen till Göteborg! Blir en dag på stan samt en sväng till Liseberg har vi tänkt oss. Länge sen man va i Gbg nu så vi tänkte passa på nu innan skolan börjar igen! Resten av helgen är de planerat att jobba.

Dagens planer är lite halvt oklara, jag ska iallafall en sväng till stan med Jessica om den stund. Kolla runt på lite grejer samt att ha lite girl time skadar aldrig. Efter det så får vi se vad dagen har att erbjuda, ska förmodligen iväg & träffa en vän men får se om jag om det blir så.

Nu måste jag hoppa in i duschen om jag ska bli klar i tid, see yaa

Likes

Comments

Min vardag

Sitter nu på bussen in till stan från en så jävla bra dag. Blev en spontan dag som började i Gränna, där vi käkade & tog sedan färjan över till Visingsö. Där hyrde vi cyklar & cyklade igenom stora delar av visingsö & som tur var hade vi vädret på vår sida med idag!

Nu ska vi bege oss hem trötta som fan & imorgon väntar jobb för min del.

Likes

Comments

Min vardag

Efter gårdagens inlägg rullade det in massa meddelanden, från alla möjliga. En del kände igen sig själva, en del ville bara visa sitt stöd. TACK.

Ligger just nu i sängen & kommer att somna när som helst, är verkligen sååå trött. Jobbade imorse, skyndade mig sedan hem för att sedan åka in till stan där jag träffade Alen, Jessica & Aylin på en fika. Avslutade kvällen med en promenad, skönt! Har lite planer inför imorgon, ska fixa lite i mitt rum & förmodligen träffa någon senare. Nu säger jag godnatt!

Likes

Comments

Träffade på en väldigt nära vän till mig för nån dag sen som berättade något för mig som jag väldigt länge behövt höra nu, för att sedan inse att det hon säger stämmer. 

4 av mina 17 år har jag spenderat med dig. Du var min första & största kärlek någonsin. Min enda trodde jag. Jag skulle få se dig ta studenten om drygt ett år, kyssa dig så stolt över att du just är min. Vi skulle resa, vi hade planer för framtiden så säkra var VI 2. 

Jag tvekade aldrig på min kärlek för dig. Du var hela min värld. Du var den enda jag kunde se mig själv ha en framtid med. Efter alla svek, tårar, bråk stod jag fortfarande vid din sida omedveten om vad som väntade mig. Du kunde krossa mig på en sekund, men jag föll endå tillbaka till dig, för jag ville detta så mycket. 

Men när jag satt & pratade med denna vännen insåg jag att jag glömt så mycket om dig, det som faktiskt spelade någon roll, det jag tyckte om med dig. Kvar står jag här nu med det som inte borde vara mina sista minnen av dig. 

Jag gick & väntade, hoppades på att allt det fina med dig skulle komma tillbaka,vilket det inte gjorde. Det var då jag insåg, att jag inte ska känna skuld, jag ska inte fälla tårar för dig, du förtjänar ingen plats i mina tankar. Jag kände denna skuld över att jag inte höll min del, när det kom till våra planer. 

Men jag insåg då, att jag längre inte är kär, i den killen jag en gång blev kär i. Jag var kär i kärleken. Jag höll mer ihop för att det blivit en vana, hade denna bild av att jag inte skulle klara mig utan dig, att jag började inbilla mig att jag fortfarande var kär. 

Jag är inte längre kär i dig, men jag kommer för alltid att älska dig. Ingen kommer någonsin att kunna älska dig så som jag älskar dig & ingen kommer någonsin att älska mig så som du älskar mig. 

Men jag är lättad, efter 4 år kan jag äntligen släppa taget av något som trots den kärleken mellan oss fanns, bidrog till mer negativt än positivt. 

Jag fick mitt avslut, som jag länge velat ha utav dig, men jag fann de genom mig själv istället. Jag hoppas i framtiden att vi kan vara vänner, jag hoppas på att kanske till & med få stå i publiken när du springer ut, för det vill jag oavsett vad. 

Även om VI inte finns i framtiden, hoppas jag du hittar någon precis som jag hoppas att jag hittar någon i framtiden. Jag har släppt taget nu. 


" VI ÄR UNGA VI BEHÖVER INGEN KILLE ATT ÄLSKA, HÅLLA, KYSSA, VI KOMMER INTE ALLTID KUNNA TA DET LUGNT & VARA BARN, MEN VI KOMMER ALLTID ATT KUNNA ÄLSKA, SÅ JAG SKA TA MIG UT DÄR, LEVA LIVET, LÄMNA ETT SPÅR PÅ JORDEN, FÖR OM FEM ÅR KOMMER VI ATT VILJA SPOLA TILLBAKA MEN DET KOMMER INTE ATT GÅ, SÅ SLUTA GRUBBLA ÖVER DEN DÄR KILLEN LÅT OSS LEVA LIVET, STRUNTA I OM VI GÖR MISSTAG SKAPA MINNEN SOM ALDRIG KOMMER ATT FÖRSVINNA, GÖR GALNA SAKER, MAN ÄR BARA UNG EN GÅNG SÅ LÅT OSS GÖRA FEL PÅ ALLA RÄTTA SÄTT STRUNTA I DRAMAT, STRUNTA I KALORIERNA & ÅNGRA INGET DU GÖR 

VI SES SENARE GRABBEN JAG SA UT & LEVA LIVET. "

Likes

Comments

Min vardag

Sitter just nu hos Julia & väntar på att hon ska sminka klart sig. Sååå skönt att ha henne hemma!! Samtidigt väntar vi in Gab som ska komma med mat om en stund. Vad vi gör idag, vet vi inte riktigt. Vi ska förmodligen träffa en vän.

Nu ringer Gab mig, vi hörs!

Likes

Comments

Min vardag

Håller just nu på med att städa mitt rum, som är kaos. Har inte haft tid för att packa upp eller städa.

Har iallafall haft 2 bra dagar de senaste, badat & gjort lite allt möjligt med Gab & Izel. Men nyss anlände Julia till SVERIGE!! Som jag har saknat & längtat efter att hon ska komma hem & nu är hon det! Tyvärr jobbar jag till 23 ikväll, men spenderar kvällen hos henne, så det blir tjejkväll & imorgon får vi se vad vi hittar på!

Nu ska jag städa klart, sedan hoppa in i duschen & bege mig mot jobbet.

Likes

Comments

Min vardag

Sitter just nu & väntar på bussen, till jobbet. Har jobbat mycket sen jag kom hem. Jobbat, badat & träffat Jessica & Gab mycket. Idag jobbar jag endast till 3, så har en stor del av dagen kvar till att hitta på något, om vädret tillåter.

Nu måste jag skynda mig, vi hörs!

Bjuder på en bild på mig & E, honom saknar man!

Likes

Comments

Instagram@nellabuzimkic