View tracker

Heeej!

Gott nytt år! elr det va kanske 3 dagar sen men.. hehe.

Hur har ni haft det? Vad gjorde ni på nyår? Jag va bara hemma och gjorde ingenting. Där jag bor kan man inte se raketer så det va ingen speciell dag riktigt. bara att det blev ett nytt år.

2017.. oj tiden har gått så fort! fattar inte vart den har tagit vägen.. 2016 har inte varit ett så bra år, så jag hoppas att 2017 blir bättre!

Har ni några nyårs löften? Det har inte jag, jag blir bara stressad och irriterad att jag inte kan nå upp till mina mål. Men en sak som jag har är att jag ska inte äta lika mycket söt saker, och det går väldigt bra (enligt mig hehe)

Vi har jul lov just nu, men på måndag den 9/1 så börjar vi skolan igen _-_

Men nu ska jag gå och äta fika (det räknas inte som sötsaker!)

ha det bra!

Byeee!

Likes

Comments

Hej..
Ledsen att jag inte lagt ut något på sistone men jag har inte haft tid.
Jag har inte haft så mycket tid med min Youtube kanal heller men jag har lyckats lägga ut lite videor.

Hur mår ni? Jag mår ganska bra nu iaf, har träffat morfar och allt och han mådde väll sådär.. det va kul att få träffa han iallafall (:
Just nu ligger jag i sängen och kollar lite på Youtube, Jag har varit ganska nere hela veckan pga min mens osv men annars mår jag helt ok.
Min Bästa vän (Anna) fyllde år i Söndags 27/11 så hon fick en present i Tisdags för jag va sjuk på måndagen.

Hon fick en tröja där det står på spanska att "Jag vill ha helg" och jag har en likadan, jag tyckte den skulle passa oss bra för vi båda går alltid och väntar på helgen. Sen fick hon oxå ett halsband, det är två egentligen, det är Jing och Jang halsband som är delade i två en halva är den vita med en svart prick och den andra är den svarta med en vit prick. Hon har den vita och jag har den svarta för hon e ljuset i mitt liv♡ Ända sen hon kommit in i mitt liv har jag mått bra, så jag är väldigt glad att få kalla henne min bästa vän♡
Det har inte hänt så mycket idag 3/12. Jag har städat hela övervåningen och sen bara tittat på Youtube.
Det finns nog inget mer att berätta nu. Jag lovar att uppdatera bloggen lite oftare, så ofta jag hinner iaf!
Ha det så bra.

Ha en trevlig fortast Morgon/Dag/Kväll
Bye Bye!


Likes

Comments

Äntligen är jag framme i Stockholm. Flygresan gick bra och allt är helt ok.

Vet inte riktigt vad jag ska göra för min tröga kusin vid namn Ellen ska gå och duscha och det kommer säkert ta typ 100 år...

Såå jag sitter och snapchatar med lite folk så länge, och om det tar mer än 30 min så drar jag ut henne hur duschen xD Nejmen hon har varit på en fotbolls tävling elr träning så hon borde få duscha xD

Nu ska jag bara vänta på att hon blir klar med att duscha och se vad som händer efter.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!

(Hon kommer hata mig för att lägga ut denna bild xD)

Likes

Comments

Ha Ha Ha Glad Halloween!!

elr va man nu säger, det är ju inte riktigt halloween än men vi firade det typ idag i vår skola. Såå till att börja med.. VI HAR FUCKING HÖST LOV!!! YEEEYY!!!

Och såå sen somsagt så firade vi halloween i skolan så vissa klädde ut sig osv, Jag och Anna (Min Bästis) vi hade lite sår i ansiktet, hon och jag skulle till stan sen efter skolan och alla tittade på oss på bussen och i stan såå aaaa. Sen så skulle jag bjuda henne på Sushi buffè men det blev inge av det för det va stäng, så vi gick till espresso house ist. Och det va fett gott ni får se bilder nedanför på hur det såg ut. Sen så handlade vi lite till halloween grejen som va på kvällen. Vi gick halloween spökstig och det va jätte läskigt jag höll 4 real på att pissa på mig xD och Anna ramlade och Mea (En kompis i 9:an) va ett a spökena och hon typ drog Anna i benen och Anna OCH jag skrek sönder xD

Nuu e jag hemma och kl e 00.45 och jag blev precis klar med att städa mitt rum, Man vill ju att det ska se trevligt ut när man kommer hem efter Spanien. Såå jag ska väll typ sova, för det ända jag ska göra imorgon är att packa och tvätta och sen upp tidigt på Söndag för att hinna med planet.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

HÄÄÄJJ!! xD

Det är Måndag den 24/10 - 16 och kl är 17.01. Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och äter sushi. Idag skulle det ha varit skapande skola men det blev inställt. Vi hade vanliga lektionen och på syslöjden så fick min lärare mig att gråta för att hon är en idiot. Vi hade matte osv och sen så hade vi Engelska. På Engelskan så pratade vi om kropps delar, vi pratade även om vad man gör utan att tänka på det osv. Då stod det i boken att om man gäspar så kan det smitta av så att en annan gäspar oxå. Vilket startade ett gäsp kalas. alla satt och gäspade xD

Nuuu ska jag fortsätta äta min sushi

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Likes

Comments

Jag är såå tröttt!!!

Hej allihopa va händer?

Snart är det Höst Lov. Jag fick ganska nyligen veta att min Morfar har fått blod cancer och jag blev helt förstörd. Som plus på det så bor han i Spanien Gran-Canaria och det är inte så lätt att träffa honom, och vi vet inte hur länge han kommer leva, en dag, en vecka, en månad kanske ett eller fler år. Det va tänkt att vi skulle åka och hälsa på han. Jag, mamma osv men så blev det inte. Nu är det bestämt att jag, min kusin och min moster ska åka till Spanien på Höst Lovet, mamma ska inte följa med för hon ar mycket att göra. Vi ska va borta i 5 dagar Måndag - Fredag. Efter som att jag bor på Gotland måste jag ju ta mig till Stockholm så jag ska åka flyg till Arlanda själv, och sen så åker jag med min kusin och moster till Spanien. Jag är ganska överraskad eftersom att det va ganska random men jag är väldigt glad!!

Hoppas det kommer gå bra och jag hoppas att min morfar blir bättre!

Ha en fortsatt trevlig Morgon/ Dag/ Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

​Heeej!!

Igår va det onsdag och i vår skola var det kompis dagen, vilket innebär att man är i en grupp med alla olika klasser och det är 8:an som är ledarna. och detta år va det jag och min klass, och jag hade en 7:a med mig och sen så hade jag 4 barn och eftersom att jag va ledaren så va det mitt ansvar att inte tappa bort nått barn, och jag hade tur som hade så snälla och söta barn för dem va jätte duktiga och lyssnade på mig, och dem tycket att det  va jätte kul att jag va ledaren av grupp 11. däremot så fick jag veta av mina kompisar att dem råkat tappa bort ett och annat barn men jag nämner inga namn XD

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Likes

Comments

​Heeejjj alla!!

Idag va jag och min klass plus 9:an med till Gymnasiemässan där vi bland annat fick se vad det finns för olika Gymnasieval bland annat Estetiska Programmet där det finns Bild och Musik, sen så finns det Ekonomi Programmet. Det jag kände redan nu att jag vill gå är Estetiska Musik programmet, eftersom att jag gillar att sjunga och spela Gitarr/Piano så kände jag att den matchar min personlighet, och man ska välja det man själv vill gå, man ska inte bli tvingad elr pressad till att gå ett annat program. Det finns ett annat program som jag funderar på om jag ångrar mig om estetiska, och det är Frisör, för jag gillar att frisera o sminka och fixa naglarna osv, så om estetiska inte går igenom så blir jag frisör :) 

Hoppas ni hittar det programmet ni vill gå så ses vi i nästa inlägg.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

Heeej!! och godeftermiddag för vissa.

Idag är det Fredag den 7 Oktober och jag e sjuk again... ugh orkar inte.. I onsdags hade jag en uppvisning på Hemse torgdag och då sjöng och spelade vissa från Klinteskolan i missions kyrkan och det va jätte kul, men grejen va den att när vi hade gjort klart allt och alla skulle åka hem började jag känna mig dålig, sen på Torsdagen så blev det värre och jag fick ont i halsen och jag mådde illa och det kändes som att jag va nära på att svimma, och nu sitter jag här på en Fredags eftermiddag och är sjuk.. hemma när jag egentligen skulle ha varit i skolan. Men jag kände mig så dålig i morse att jag ba"Nej.. Mamma du får nåt anmäla mig sjuk, för jag kommer svimma innan första lektionen har börjat" och så anmälde hon mig sjuk. sååå ahh. Vad har hänt för er under dagen då, nån som e sjuk som jag elr nån som låssas va sjuk för att kanske slippa ett prov? (gör inte det det slutar ändå med att du gör det där dumma provet)

Nej! nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Youtube, och förlåt att jag inte har uppdaterat på länge, men vi bygger om hos mig och jag har inte så bra internet. Men jag har lyckats att få upp en ny video på kanalen, det är bara och gå in att kika.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll så ses vi..

Bye Bye!!

Likes

Comments

​Heeejjj!!! En sak jag kom och tänka på va att det är snart Hemse torg dag!! och ändledningen till att jag är så exalterad är för att då ska jag och mina vänner uppträda där!!! vi ska spela When I Held Ya, och jag ska sjunga, Anna på Trummor, Kajsa på piano och Emma på Bas!! och det ska bli så kul!! sen ska jag köra en egen låt som heter What Are Words och den tycker jag e så bra!!! Men nu måste jag till skolan... Vi ska ha skolfoto idag, och jag är inte exalterad...

Ha en fortsatt bra Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Likes

Comments