HÄÄÄJJ!! xD

Det är Måndag den 24/10 - 16 och kl är 17.01. Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och äter sushi. Idag skulle det ha varit skapande skola men det blev inställt. Vi hade vanliga lektionen och på syslöjden så fick min lärare mig att gråta för att hon är en idiot. Vi hade matte osv och sen så hade vi Engelska. På Engelskan så pratade vi om kropps delar, vi pratade även om vad man gör utan att tänka på det osv. Då stod det i boken att om man gäspar så kan det smitta av så att en annan gäspar oxå. Vilket startade ett gäsp kalas. alla satt och gäspade xD

Nuuu ska jag fortsätta äta min sushi

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag är såå tröttt!!!

Hej allihopa va händer?

Snart är det Höst Lov. Jag fick ganska nyligen veta att min Morfar har fått blod cancer och jag blev helt förstörd. Som plus på det så bor han i Spanien Gran-Canaria och det är inte så lätt att träffa honom, och vi vet inte hur länge han kommer leva, en dag, en vecka, en månad kanske ett eller fler år. Det va tänkt att vi skulle åka och hälsa på han. Jag, mamma osv men så blev det inte. Nu är det bestämt att jag, min kusin och min moster ska åka till Spanien på Höst Lovet, mamma ska inte följa med för hon ar mycket att göra. Vi ska va borta i 5 dagar Måndag - Fredag. Efter som att jag bor på Gotland måste jag ju ta mig till Stockholm så jag ska åka flyg till Arlanda själv, och sen så åker jag med min kusin och moster till Spanien. Jag är ganska överraskad eftersom att det va ganska random men jag är väldigt glad!!

Hoppas det kommer gå bra och jag hoppas att min morfar blir bättre!

Ha en fortsatt trevlig Morgon/ Dag/ Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

​Heeej!!

Igår va det onsdag och i vår skola var det kompis dagen, vilket innebär att man är i en grupp med alla olika klasser och det är 8:an som är ledarna. och detta år va det jag och min klass, och jag hade en 7:a med mig och sen så hade jag 4 barn och eftersom att jag va ledaren så va det mitt ansvar att inte tappa bort nått barn, och jag hade tur som hade så snälla och söta barn för dem va jätte duktiga och lyssnade på mig, och dem tycket att det  va jätte kul att jag va ledaren av grupp 11. däremot så fick jag veta av mina kompisar att dem råkat tappa bort ett och annat barn men jag nämner inga namn XD

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Likes

Comments

​Heeejjj alla!!

Idag va jag och min klass plus 9:an med till Gymnasiemässan där vi bland annat fick se vad det finns för olika Gymnasieval bland annat Estetiska Programmet där det finns Bild och Musik, sen så finns det Ekonomi Programmet. Det jag kände redan nu att jag vill gå är Estetiska Musik programmet, eftersom att jag gillar att sjunga och spela Gitarr/Piano så kände jag att den matchar min personlighet, och man ska välja det man själv vill gå, man ska inte bli tvingad elr pressad till att gå ett annat program. Det finns ett annat program som jag funderar på om jag ångrar mig om estetiska, och det är Frisör, för jag gillar att frisera o sminka och fixa naglarna osv, så om estetiska inte går igenom så blir jag frisör :) 

Hoppas ni hittar det programmet ni vill gå så ses vi i nästa inlägg.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

Heeej!! och godeftermiddag för vissa.

Idag är det Fredag den 7 Oktober och jag e sjuk again... ugh orkar inte.. I onsdags hade jag en uppvisning på Hemse torgdag och då sjöng och spelade vissa från Klinteskolan i missions kyrkan och det va jätte kul, men grejen va den att när vi hade gjort klart allt och alla skulle åka hem började jag känna mig dålig, sen på Torsdagen så blev det värre och jag fick ont i halsen och jag mådde illa och det kändes som att jag va nära på att svimma, och nu sitter jag här på en Fredags eftermiddag och är sjuk.. hemma när jag egentligen skulle ha varit i skolan. Men jag kände mig så dålig i morse att jag ba"Nej.. Mamma du får nåt anmäla mig sjuk, för jag kommer svimma innan första lektionen har börjat" och så anmälde hon mig sjuk. sååå ahh. Vad har hänt för er under dagen då, nån som e sjuk som jag elr nån som låssas va sjuk för att kanske slippa ett prov? (gör inte det det slutar ändå med att du gör det där dumma provet)

Nej! nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Youtube, och förlåt att jag inte har uppdaterat på länge, men vi bygger om hos mig och jag har inte så bra internet. Men jag har lyckats att få upp en ny video på kanalen, det är bara och gå in att kika.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll så ses vi..

Bye Bye!!

Likes

Comments

​Heeejjj!!! En sak jag kom och tänka på va att det är snart Hemse torg dag!! och ändledningen till att jag är så exalterad är för att då ska jag och mina vänner uppträda där!!! vi ska spela When I Held Ya, och jag ska sjunga, Anna på Trummor, Kajsa på piano och Emma på Bas!! och det ska bli så kul!! sen ska jag köra en egen låt som heter What Are Words och den tycker jag e så bra!!! Men nu måste jag till skolan... Vi ska ha skolfoto idag, och jag är inte exalterad...

Ha en fortsatt bra Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!!

Likes

Comments

​Yeeeeyy!!!

Imorgon (Tis 20/9) har vi studie dag, alltså vi är lediga från skolan!!! yeeeyyyy, sköööönt, så imorgon är det som morgon sen ska jag, min syster och min mamma åka till Visby och handla och bara ha det mys :) och jag längtar, men just nu kollar jag på en sort serie som heter "Lisbeth Salander" och det är jätte bra!!! jag kan inte betkria hur bra den är, det är svårt att förklara vad den handlar om men den är jätte bra!!!

Men nu ska jag fortsätta kolla på den och äta mina ostbågar och dricka mitt te (bra kombo XD) 

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!!

Likes

Comments

Äntligen har jag fixat mina naglar, jag hatar att inte ha fixade naglar. Mina naglar är så fula så man dör XD Men om ni ser bilden där nere så är mina naglar fixade, och ja det r lösnaglar men jag fixade dem själv, alptås jag satt på dem och filade dem, jag gjorde inte designen, heheh så bra e jag inte :D

Nu när jag skriver detta är det Lördag den 17 september och kl är 14:17 så det är inte så sent som det brukar. Men iaf jag har tänkt lite och vissa kanske inte vet men jag är vegetarian och äter inte kött förutom fisk och kyckling, men jag har börjat tänkta på ifall jag kanske ska bli vegan. en till och börja med ska jag ta bort kyckling så att jag kan ta det steg för steg. fisk är en väldigt protein rik sak elr va man nu säger, och det kan va svårt att ta bort det helt, så jag vet inte om jag ska fortsätta vara vegetarian och sluta äta kyckling oxå men äta fisk, elr om jag ska bli hel vegetarian till en början och sluta äta fisk och kyckling och sen tillslut bli vegan och inte något från djurriket, men vi får se hur det blir.

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll!

Bye Bye!!

Likes

Comments

​Ugh.....

Det är allt jag har att säga nu.. elr nej jag måste säga en sak inan jag klagar på allt, I morse så nådde vi 100 läsare på bloggen!!!!! woop wooop, tack så så sååå mycket!!! och nu ska jag klaga..

Som ni ser i titeln så värkar jag inte må så bra, och ja jag mår inte bra 1, för att jag är sjuk, alltså jag har ont i huvudet och i halsen och är bara allmänt trött men sen 2, jag fick min mens igår..... hfsflkjdsfjhls uhhhhh inte så glad för nu mår jag dubbelt så mycket sämre så jag va till och med hemma från skolan idag, och jag har en sån jävla mens värk så det finns inte!!! Men Cornelia du kan ju inte prata om mens i din blogg det är ju äckligt. ehhhh vart fick du luft ifrån?? nr 1 detta är min blogg och jag får skriva vad fhen jag vill och nr 2 HALLÅÅÅÅ!!!! det är inte bara jag som har mens i världen alla livmoder bärare som Clara Henry säger har mens förmodar jag, och det ska inte va konstigt att prata om så ehhhh ja. och nu vet ni hur jag känner om det, vi börjar redan komma närmre varandra XD elr nått eh ja, men nu vet ni hur jag mår osv om ni nu undra det. Och en än gång tack för 100 läsare på bloggen!!!

Don't forget I love you!!

Bye Bye!

Likes

Comments

Tack så mycket till alla som läser denna blogg, vi är nästan uppe i 100 läsare.

I min förra blogg va vi upp till 300 nästan 350 läsare!! helt otroligt, tror ni vi kan slå det rekordet? vi kanske kan prova? jag är iaf jätte glad att det är så många som läser på min blogg, det värmer hjärtat, och jag är oxå glad till dem som läser mina böcker på Wattpad! tack så mycket!

Nu har jag skaffat två sociala medier till ;) så ni kan ju gå in och följa mig på dem, och det är Twitter och Tumblr.

På Tumblr heter jag yesneliiaas

och på Twitter heter jag neliiaas_

och jag har även Ask.fm och där heter jag corneliaisebark

så gå in och följ osv för där kommer det komma info om saker och ting osv, men nu ska jag sova och än en gång tack för nästan 100 läsare!!! Mycket kärlek till er!!

Ha en fortsatt trevlig Morgon/Dag/Kväll

Bye Bye!

Likes

Comments