Sista jobbveckanNär jag var ute på sjön äntligen 1 helg efter jobbet var klart

Helgen jag var på utmaningen med simmare och simhoppare fantastisk helg med nya vänner!

Två selfis när skolan hade börjatKringelfestivalen var och kollade på TimbuktuMin fantastiska simhoppsgrupp ungdom elit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hehe såg nu att jag har inte uppdaterat sen andra veckan jag sommarjobbade.... Var var sjukt länge sedan! Men aa varsla jag börja jag har börjat skolan igen.. Andra året kommer bli extremt mycket plugg!
Istället för att förklara vad jag här gjort testen av tiden jag ute har bloggat så är jag så att lägger ut bilder i ett nytt inlägg och gör så istället känns lättre för kommer inte exakt ihåg om jag säger så haha. Men nu är jag påväg till skolan har varit på grundkurs i simhopp i helgen i Västerås sjukt kul helg och lärorik!

Likes

Comments

Sitter just nu på stranden och njuter utav att vara ledig efter denna vecka bara 1 vecka kvar sen så är jag klar med jobbet! Sen så har man 10 dagar sommarlov sen så börjar skolan igen..... Sommaren har gått så sjukt snabbt men har hunnit med mycket om man tänker tillbaka! 

Likes

Comments

Idag är det Lill - lördag alltså onsdag men känns bättre att säga så. Men nu har halva veckan gått snart helg! Har jobbat idag men sen börja det ös regna och blixtra och åska när vi åt lunch och då fick vi åka hem efter ett tag när det inte slutade skönt!
Efter jobbet så skulle Patricia på bio med en kompis så var med som sällskap tills han kom så köpte jag en tröja från Nike ett linne på rean gör 100 kr kan lägga upp bild senare men nu ska jag bara ta det lugnt efter denna dag.

Likes

Comments

Min nya favorit låt är try med Colbie den har ett bra budskap och jag gillar låten i sig. Omni är lika trötta som mig att höra samma sommarplåga hela sommaren så lyssna på denna så tror jag ni blir lika fast vid den som jag!


Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg hem från jobbet....
Nu är vi inne på andra veckan. Vi jobbar 7-15.30 men det är värt det när man väl får pengarna!
Det är bara bita ihop!
Jag och Patricia jobbar hos min pappa på ett bygge vi målar, ränsae ogräs, sopat allt skit göra men det är ett jobb i alla fall. Men nu är måndag över alltid värsta dagen!

Igår var jag och Patricia och hennes familj på grönan sjukt kul som alltid tills stormen kom! Men den varade bara i 45 min sen vart det strålande sol! Men jag älskar karuseller älskar insaine och fritt fall! Juste så vann jag en stor Geisha aldrig hänt någonsin att jag har vunnit någonting! Så nu har jag geisha så det räcker ett tag och jag som skulle tappa ner med onyttigheter efter denna sommar men det gäller mest med Cola har varit för mycket denna sommar!När jag vann!

Likes

Comments

Jag har tråkigt så jag passade på att sminkade mig det var ett tag sen har vilat ansiktet från smink brukar göra det på sommaren.
Jag tog en gammal bild när jag inte hade smink och så tog jag en bild när jag hade sminkat mig. Vart jätte böjd med sminkningen.Likes

Comments

Har varit en kass uppdatering jag vet har inte ens uppdaterat sen innan Gotland men har inte haft någon lust men nedan kan ni se bilderna från dom senaste veckorna. Jag har varit på Gotland och det var helt underbart! Sen har jag jobbat bara denna vecka och två veckor framåt..... Vi tänker pengar!Bilder från Gotland en helt underbar resa!

Likes

Comments

Sitter just nu på tunnelbanan påväg till Patricia ska hjälpa henne att packa sen drar vi till mig och så drar vi imorgon! Båten går halv 8 från Nynäshamn tidig morgon....
Men vad för man inte. Eftersom jag skulle till Patricia tar jag alltid med mig frukost på tunnelbanan för då kan jag sova längre eftersom den går 11.06 då kan jag sova till 10 och hinna fixa mig och göra frukost och gå.
Brukar bara bli en macka idag köpte jag även en froosh med mango och apelsin smak det är som en smoothie. Sjukt god och är lite mättande också.


Likes

Comments

Walking on Sunshine (2014) Poster

Var idag och kolla på bio med min mamma och hennes kille.  Vi såg Walking on Sunshine. Jag tyckte den var sjukt bra! En romantisk och musikal. Tänker inte spoila så ni får gå och se själva. 

Likes

Comments