Heej! Idag har de varit begravning för Gun, har tagit ett sista avsked av henne och hoppas att hon kommit till en bättre plats. Hon kommer alltid finnas med oss speciellt ute på Horsö! En otroligt fin begravning va de! Vila i frid.

Utöver det har dagen inte erbjudit så mycket utöver inskickande av tentan och en mysfredag med relax och god mat a la mi madre. Men är helt slut så nu är det dags att sova. gonatt :*

Likes

Comments

Halloj! har jag något roligt att berätta nej inte direkt 😂 Men tänker helt klart berätta hur otroligt duktig jag har varit idag! Gick upp kl 7 imorse o kl 8 började skriva tentan! satt med den till kl halv 7 och har under den tiden varit ute med hunden två gånger och slängt i mig en lunchlåda och moster va här i trekvart också... men förövrigt har min dag spenderats vid köksbordet med datorn och böckerna. Blev klar med alla sidorna och ska läsa igenom det imorgon med lite piggare ögon, för är rätt slutkörd efter att ha suttit i ca 10 timmar med de. Men tänker sova nu så man orkar upp för att gå på begravningen imorgon. Tack och hej :*

Likes

Comments

Heej, nu va de ett tag sen återigen och ligger här i mitt nya rum och insåg precis att jag ser stjärnorna ifrån mitt fönster vilket känns riktigt mysigt! kom till Västervik idag och ska nu sova i mamma och Hasses nya lägenhet för första gången. Har försökt och få iordning på mina saker här och även hunnit med att basta och ha en mysig kväll med mamma.

Utöver det har jag hunnit med lite av varje den sista tiden, lollo har varit här och vi byggde ihop min säng, övernattning på campus, green day, vinterkravallen, skampub, myskväll med Allis och utgång i lördags! har blivit en del men varit sjukt kul. mycket pluggande med såklart men de är mindre kul. Tänker inte gå in mer på de utan låter bilderna tala för sig puss och hej :*

Likes

Comments

Hej, nu va de sjukt längesen igen! Bara inte haft tid eller lust antar jag. Sitter i skolan och ska skriva min hemtenta men de går väl lite sådär med fokuseringen idag... Va hemma där 2,5 vecka över jul och nyår. Nyår firades med härliga vänner. Tappade tyvärr min mobil i backen så den va ju bara att skicka in på lagning. På torsdagen efter nyår åkte vi upp med ett flyttlass till min förråd i Norrköping och hämtade Allis.Tog en tur förbi Ikea innan.

Hade en helg med henne hemma i Västervik, blev utgång på lördagen vilket va kul men lite mycket drama. Åkte hem på söndagen igen och första veckan gick super fort, åkte sen hem till Viken på fredagen igen. Lollo kom hem från Holland så spenderade helgen med henne. På lördagen gick hon, jag och Linn ut och hade en riktigt rolig kväll!

Denna veckan har vi hemtenta, har försökt att sitta i skolan så mycket som möjligt för att få något gjort. Dock har mina värden börjat strula så mycket tankar går till det och betydligt mindre till själva uppgiften... Dags att försöka ta kontakt med medicinmot. igen antar jag. Så nu är väl den lätta delen av det här över, inte alls bitter....

Nej då men I helgen kommer Lollo upp hit så får träffa henne lite till innan hon åker tillbaka så de ska bli kanon. Puss och hej så länge

Likes

Comments

Heej. Blev en liten paus i bloggandet igen. juldagen rullade på och när vi kom hem från Gamleby igen började jag göra mig iordning för kvällen. Blev att jag och Anita drog till Palle och hade en riktigt bra kväll!!

Måndagen visade sig komma utan någon hemsk bakfylla så drog till gymmet en sväng, träffade Malin en kortis och hade på kvällen lite mys med mamma.

Igår gjorde jag inte så mycket, träffade farbror på fm och pluggade lite efter det. På kvällen följde jag med pappa som skulle till vårdcentralen men som slutade på sjukhuset.

Idag har jag och Olle fixat halvlyset på bilen eller okej de va Olle, jag kan ju inte så hade en sån tur att han ville vara en ängel och hjälpa mig. Mötte sedan Jimmy på stan en sväng innan vi åkte hem och firade lillkillen som fyller 13 idag. Kvällen har bara rullat förbi med plugg och serietittande. Snart dags att sova innan morgondagens äventyr. puss o hej:*

Likes

Comments

Hej! Precis blivit klar för att åka till Gamleby för nästa julfirande. Så snart kommer bästa moster och hämtar mig. Ska bli kul att träffa släkten igen även att de inte var så länge sen sist. Hoppas alla går en bra juldag puss o hej :*

Likes

Comments

Heej och god Jul! Kom hem till Västervik i onsdags då pappa hämtade mig i Norrköping. Tias, jag och pappa hämtade mammas bokhylla och träffade sen Anita en sväng på kvällen. 
I torsdags startade jag dagen med en tur hos frissan. De var välbehövligt. Resten av dagen styrde jag här hemma för att få ordning här.  Ebba och Rasmus hämtade mig runt fyra så hade jag e myskväll med dom, känns som evigheter den vilket det va. 
Fredagen hade jag lite sovmorgon innan jag tog mig till Mattis. Pratade lite sköt innan vi gick till stan en sväng. På kvällen träffade jag Tias som enligt tradition klädde granen tillsammans.
Idag har vi ju då firat jul, vilket vi gjorde hos Ellis. Så god mat och trevligt sällskap och nu laddar jag om för morgondagen. Av mina kära föräldrar har jag nu fått en yoga book så att jag äntligen kan ta digitala anteckningar på föreläsningarna. Men men snart dags att sova. Hoppas alla haft en bra jul. tack och godnatt.

Likes

Comments

Heej igen! åh nu är det mindre än en vecka kvar till jul och jag åker hem om 3 dagar! Ska bli så skönt. I veckan utöver pluggandet har jag varit i Linköping mellan onsdag och torsdag med pappa, härligt med lite far och dotter tid!
Fredag blev det lussebulle bak med Allis och Lina! Mysig kväll med mycket snack och godsaker.
Lördag, halva dagen gjorde jag inte så mycket alls, kollade serier, pluggade osv. gjorde mig iordning för kvällen och folk började komma hit runt 18. Hade en sjukt rolig förfest här innan vi drog till trappans sista fest i år, töm och glöm. Så sjukt rolig kväll och riktigt lyckad, avslutades med donken så bättre blir det inte. 
Idag har städning stått på schemat, skulle pluggat lite men blev inte så mycket av. vid 18 mötte jag tjejerna för lite pizzahäng, alltid gott! Så nu känner jag själv att jag e rätt sliten och de e dags att sova. För nu har jag 2 dar på mig att köra järnet innan det är lov  (kommer vara tvungen att plugga på lovet men ändå). puss och hej :*

Likes

Comments

Heej! Dagarna bara flyger fram och snart är det jul! Ska bli så skönt att åka hem ett tag och slippa allt skolgöra. I fredags skickade jag in omtentan och tog en tur till gymmet. Avslutade kvällen med lite julmarknad.

I lördags kom tias hit och hälsade på en sväng över dagen, runt fem gick jag och Allis i regnet till Johanna för att hjälpa till med förberedelserna inför kvällen. Eftersom vi har 5 personer i gruppen som fyller i december så firade vi dom samtidigt.  Käkade lite och förfestade innan vi drog till trappan och hade en riktigt bra kväll!

Söndagen hade inte lika hög hastighet, slöade hela dagen och plöjde igenom första säsongen av skam. Sjukt bra serie! Hade möte och pizzakäk med borådet på kvällen. Och satt och pratade med Allis ett bra tag efter de.

Måndagen va enbart lite plugg och idag samma sak. Har även kollat klart andra säsongen av skam och kollar om sista avsnittet bara för att jag inte vill att de ska ta slut, så får man ju erkänna att man blivit lite småkär i william, hur kan man inte liksom. Men nu ska jag väl sova tänkte jag så puss o hej ;*

Likes

Comments

Heej! kom ju på att jag glömt att blogga sen helgen... serverade på en sittning tillsammans med Johanna i lördags vilket va så kul! Skulle absolut kunna göra de igen. Vi fick gå vid halv elva och då va de raka vägen hem för att hinna fixa oss och förfesta innan utgången. Hade tjejerna hemma redan så vi hade en bra kväll o käkade tårta för att fira allis. Tog oss iväg till trappan och dansade resten av natten.

Söndagen rullade på utan något särskilt och i måndags tog jag och tjejerna en spontanare till ullared och shoppade, en otroligt bra dag! även att man ör fattof numera och resten av veckan har bestått av tentaplugg. Ska nu bara kolla lite serier och plugga lite kanske innan jag går och lägger mig för att köra sista racet imorgon. puss och hej :*

Likes

Comments