Heej! är som sagt i Västervik och varit här sen förra fredagen. Haft en ganska chill vecka fram till toradagen. I tisdags va jag på gymnasiet och färgade håret igen så nu är jag betydligt ljusare och känner mig mer vårig.
onsdagen bestod av en del plugg inför tentan som jag sedan hade över torsdag-fredag, kände mig otroligt instängd så följde med mamma, moster och kusin på stan en sväng på em.
Kände mig klar med tentan runt 1 på fredagen så skickade in den och hoppas på de bästa. Tog de rätt lugnt efter de och hämtade Allis som kom med bussen på kvällen sen. Så vi hade en myskväll med kladdkaka och ska idag förbereda oss för kvällen då vi ska fira mig och Ebba som snart fyller 20!!!! ska bli så kul! men nu ska vi iväg en sväng så puss o hej :*

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej! I fredags kom pappa upp till Norrköping och hämtade mig för en tur till Västervik. Och resten av den dagen gjorde jag inte så mycket, blev lite tacomys och bara en lugn kväll.
Igår vaknade man upp och det kändes som att det var sommar ute. Så tog en ganska lugn morgon innan jag följde med pappa till invigningen av Actic och tittade runt lite där. Tog sen en sväng till älskade moster och stannade där till nästan halv åtta, behövde lite mostertid! Malin kom för att klippa Ellies hår så åkte med henne hem sen. Gjorde mig iordning och drog mig sen till Mattis. Förfestade lite innan vi drog till Palle. Hade en kanon kväll förövrigt och idag mår man som man förtjänar 🙈 puss och hej :*

Likes

Comments

Heej! Har varit hemma i Västervik sen igår och idag va jag och färgade håret blev lite ljusare och superfint, men ska bli lite ljusare till så de ska fixas nästa vecka.
Blev så besviken när de äntligen började bli vår så började de snöa och blev vinter på ett dygn igen... så resan tillbaks till Norrköping gick betydligt lugnare än vanligt. Sen jag kom hem har jag hunnit med ett gympass och försöker lova mig själv att aldrig träna den här tiden på dygnet igen... avslutade passet med att basta och har nu krupit ner i sängen.

Annars har det inte hänt så mycket sen sist. I lördags var vi ute och festade vilket va en av de bästa festerna vi haft. Så bra drag och trots att det var mycket folk va de inte så mycket knuffade! En otroligt bra kväll och får ju inte glömma att nämna hoppborgen! Så SoCer hade verkligen lyckats med kravallen.

Likes

Comments

Heej! Har nu suttit i två dar inne på detta rum med tentan men nu är jag äntligen klar. Va klar runt 13 idag så då gick jag med Allis till gymmet, blev ett ordentligt pass och avslutade med en långpromenad runt strömmen för att de varit så fint väder. Blir på så otroligt bra humör bara solen tittar fram. Har annars varit duktig och lagat mat och sytt på ovven. Utöver det ska jag nu ta det lugnt innan det är dags för föreläsning igen imorgon. puss och hej

Likes

Comments

Heej! hänt en hel del sen sist, tror jag. Idag har inte så jättemycket hunnits med än, var i skolan en sväng och har nu gått ut till sjukhuset så sitter här i väntrummet och filosoferar. Istället för att jag skriver om allt som hänt sen sist får ni bilder ifrån de istället. 

Likes

Comments

Heej! Idag har de varit begravning för Gun, har tagit ett sista avsked av henne och hoppas att hon kommit till en bättre plats. Hon kommer alltid finnas med oss speciellt ute på Horsö! En otroligt fin begravning va de! Vila i frid.

Utöver det har dagen inte erbjudit så mycket utöver inskickande av tentan och en mysfredag med relax och god mat a la mi madre. Men är helt slut så nu är det dags att sova. gonatt :*

Likes

Comments

Halloj! har jag något roligt att berätta nej inte direkt 😂 Men tänker helt klart berätta hur otroligt duktig jag har varit idag! Gick upp kl 7 imorse o kl 8 började skriva tentan! satt med den till kl halv 7 och har under den tiden varit ute med hunden två gånger och slängt i mig en lunchlåda och moster va här i trekvart också... men förövrigt har min dag spenderats vid köksbordet med datorn och böckerna. Blev klar med alla sidorna och ska läsa igenom det imorgon med lite piggare ögon, för är rätt slutkörd efter att ha suttit i ca 10 timmar med de. Men tänker sova nu så man orkar upp för att gå på begravningen imorgon. Tack och hej :*

Likes

Comments

Heej, nu va de ett tag sen återigen och ligger här i mitt nya rum och insåg precis att jag ser stjärnorna ifrån mitt fönster vilket känns riktigt mysigt! kom till Västervik idag och ska nu sova i mamma och Hasses nya lägenhet för första gången. Har försökt och få iordning på mina saker här och även hunnit med att basta och ha en mysig kväll med mamma.

Utöver det har jag hunnit med lite av varje den sista tiden, lollo har varit här och vi byggde ihop min säng, övernattning på campus, green day, vinterkravallen, skampub, myskväll med Allis och utgång i lördags! har blivit en del men varit sjukt kul. mycket pluggande med såklart men de är mindre kul. Tänker inte gå in mer på de utan låter bilderna tala för sig puss och hej :*

Likes

Comments

Hej, nu va de sjukt längesen igen! Bara inte haft tid eller lust antar jag. Sitter i skolan och ska skriva min hemtenta men de går väl lite sådär med fokuseringen idag... Va hemma där 2,5 vecka över jul och nyår. Nyår firades med härliga vänner. Tappade tyvärr min mobil i backen så den va ju bara att skicka in på lagning. På torsdagen efter nyår åkte vi upp med ett flyttlass till min förråd i Norrköping och hämtade Allis.Tog en tur förbi Ikea innan.

Hade en helg med henne hemma i Västervik, blev utgång på lördagen vilket va kul men lite mycket drama. Åkte hem på söndagen igen och första veckan gick super fort, åkte sen hem till Viken på fredagen igen. Lollo kom hem från Holland så spenderade helgen med henne. På lördagen gick hon, jag och Linn ut och hade en riktigt rolig kväll!

Denna veckan har vi hemtenta, har försökt att sitta i skolan så mycket som möjligt för att få något gjort. Dock har mina värden börjat strula så mycket tankar går till det och betydligt mindre till själva uppgiften... Dags att försöka ta kontakt med medicinmot. igen antar jag. Så nu är väl den lätta delen av det här över, inte alls bitter....

Nej då men I helgen kommer Lollo upp hit så får träffa henne lite till innan hon åker tillbaka så de ska bli kanon. Puss och hej så länge

Likes

Comments

Heej. Blev en liten paus i bloggandet igen. juldagen rullade på och när vi kom hem från Gamleby igen började jag göra mig iordning för kvällen. Blev att jag och Anita drog till Palle och hade en riktigt bra kväll!!

Måndagen visade sig komma utan någon hemsk bakfylla så drog till gymmet en sväng, träffade Malin en kortis och hade på kvällen lite mys med mamma.

Igår gjorde jag inte så mycket, träffade farbror på fm och pluggade lite efter det. På kvällen följde jag med pappa som skulle till vårdcentralen men som slutade på sjukhuset.

Idag har jag och Olle fixat halvlyset på bilen eller okej de va Olle, jag kan ju inte så hade en sån tur att han ville vara en ängel och hjälpa mig. Mötte sedan Jimmy på stan en sväng innan vi åkte hem och firade lillkillen som fyller 13 idag. Kvällen har bara rullat förbi med plugg och serietittande. Snart dags att sova innan morgondagens äventyr. puss o hej:*

Likes

Comments