Heej bloggandet har verkligen legat på hyllan länge nu! men har nu flyttat till Norrköping och bor här på mina 18kvm ✌När jag väl fått in mina saker började jag trivas rätt bra!
Har nu under 2 veckor hängt med på nolle p och haft det så otroligt kul! Bara att slippa sitta hemma själv på rummet är ju guld värt men har dessutom gjort en massa roliga saker men framförallt lärt känna så många nya människor. Har haft två fantastiska veckor som jag gärna skulle göra om, men nu är det dags att få in lite rutin på vardagen. Här får ni en hel drös med bilder som beskriver allt ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag med mitt squad till Liseberg och hade en kanondag! Åkte massor och unnade mig till och med sockervadd. Åkte från västervik 6 på morgonen och kom hem helt slutkörda vid halv 3 på natten. Så idag har jag sovit länge och blir en lugn dag idag. puss o hej

Likes

Comments

Heej! uppdateringen är kass och jag ger inga löften om förbättring men jag måste ju bara skriva om studenten och dela med mig av bilderna som togs. Dagen var helt underbar! trevlig dag i skolan med klassen, vilket känns väldigt konstigt att man inte ska träffa dom i höst... Alla som kom vid utspringet, blev så glad! Kortegen och turen med underbara lollo va sjukt kul och Min studentskiva med alla som var där och tackar och bockar för alla presenter! (hade något strul med min fb så mina tackmedelanden gick inte fram som de skulle). Och kvällen avslutades kanon! Trevlig tid på både briggen och palle!!!! Regnet öste men vad gjorde väl de när man var full av adrenalin.
Vill tacka alla inblandade som gjorde dagen till den bästa i mitt liv, är så sjukt tacksam. Framförallt till min fantastiska mamma som ansträngde sig så mycket för att min dag skulle bli perfekt! Och moster Ellie som hjälpte henne och mig massor!!! Underbara människor! Men återigen alla som var där, tack! ❤❤❤

Likes

Comments

Heej! Har inte haft någon vidare uppdatering denna veckan men de beror helt enkelt på att tiden inte räcker till. Förra helgen va jag med mamma i sommarstugan och kom hem i måndags vilket följdes av glassmys i stan.

Tisdagen hade vi grillkväll på Gränsö super mys och hade perfekt väder! Onsdagen blev också grill men hemma hos Rasse och vi hade även där jättetrevligt.

I torsdags kom Emelie hem, spenderade em med henne, käkade tårta, kollade serier och snackade en hel del, mycket att ta igen =)

Tog en sväng till skolan i fredags och fick veta mitt eng betyg, helt klart nöjd så åkte därifrån med ett leende på läpparna. Fick någon typ av energikick och städade hela källaren så kände mig duktig när jag åkte till Ebba för att käka innan Togan. Togan va lite småseg i starten men slutade med att den blev riktigt lyckad! Så en super rolig kväll även där. Så nu har jag sovit ut och är nu fit for fight igen! Puss och hej :*

Likes

Comments

Heej där!

idag fyller diabetes ett år. Tiden har gått fort men de är ju bara för resten av mitt liv, inte alls bitter... Jaja men man lär sig ju en hel del, vilket andra också borde göra, för den okunskap som finns kring sjukdomen är ärligt skrämmande. Nej jag skapade inte detta själv, nej jag åt inte för mycket onyttigt och nej det är inte BARA att ta insulin... Det är så mycket mer som spelar roll som man inte kan påverka. Men det är inte mitt fel, jag hade tydligen otur och forskarna vet inte varför de blev just jag...
En dag kan de helt enkelt vara skit och sockret kan gå upp och ned som en bergochdalbana, ena studen är man så instabil i humöret att man inte vet vart man ska ta vägen och i nästa är man vrålhungrig och är rädd att man ska tuppa av innan man får i sig socker.

Livet ändrades, inte bara för mig utan även för de i min närhet. Att tänka varje gång man äter, att räkna, att veta om insulin mängden är lagom. Träna för att sänka, äta för att höja och jag fick överge min kära oboy... så övriga kan lugna sig med fördomarna och läsa på lite.

Som sagt inte alls bitter, de e ju bara för resten av livet...

Tack och hej nu ska jag se vad jag har att äta ;) Här har ni lite ni kan läsa 👇

Likes

Comments

Heej. onsdagen kom med goda nyheter, D på nationella så blev nöjd! Drog efter skolan ner på stan med Ebba och Rasmus innan jag drog hem och upptäckte att mina studentskor anlände trasiga, så bara att åka ner med dom. Struntar i dem nu, letar reda på några gamla skor...
Grillade med hjärtat mitt på kvällen, de va min fredag de. Eftersom jag fick ledigt både torsdag och fredag.
Så igår åkte jag och tias runt på en roadtrip och tittade på den fina naturen.

Åkte sen med mamma ut till horsö för lite avkoppling. Började dagen med ett utbrott på en lärare som gav mig ogiltigt men är  det helt underbart här ute och har badat och solat nu idag. Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Halloj, nu sådär nästan en vecka senare tar jag mig tid för detta. Här kommer första delen av alla de bilder jag vill lägga upp från balen. Hoppas ni tycker att vi var lika fina som vi själva tyckte! ;*

Likes

Comments

Halloj! dagarna bara flyger fram numera och ja balen va i lördags och bilder på det kommer senare för annars blir detta enbart om det... Så jag börjar detta från söndagen, då jag va lite små seg men städade ändå gymmet och tränade på engelska talet som väntade på måndagen.
Så jag satt där med skakande händer och magont på måndagmorgonen. Men när det va gjort va de gjort och de gick väl någorlunda. Tränade med mamma på kvällen och därefter åkte jag med mina finisar och spelade kubb o njöt av en glass.
Tisdagen startade med träningsvärk och pep iväg till skolan på lunchen åkte jag med Tias och Rasmus på utflykt till gränsö vilket va supermys. Tog en långpromenad med Dina på 12 km, va ute i nästan 2 timmar så kände mig nöjd + att jag såg en ekoxe. Pluggade lite och tog de lugnt resten av kvällen.
Är nu i väntan på Np resultat så tack o hej :*

Likes

Comments

Halloj! imorrn är de bal och idag har de förberetts för de. Nya naglar, välja smycken och klurat ut var jag ska ha pumpen.
Veckan har förövrigt varit kanon! Tisdagen tränade jag och Sarah på morgondagens smink, en hel del catching up med såklart, va längesen vi sågs. Men hade en super trevlig kväll.
Onsdagen hade jag myskväll med mamma! Vi åt på ginger och sedan kollade vi på bio, Alice i spegellandet. Hade en sån där superkväll.
Torsdagen va en bra bra dag den med. Hade då en romantisk middag med min pöjk. Käkade planka och därefter pannacotta, mumms.
Nu e de dags och sova, skönhetssömnen är välbehövlig. Puss och hej :*

Likes

Comments