hej hej. Jag vet inte om någon läser här längre, men blev akut drabbad av nostalgi när jag kollade igenom tidigare inlägg. ettan var bra dagar asså.


I skrivande stund har vi torsdagen innnan sportlovet. för ett år sedan blev vi bedrövade efter kemiprov. Det var tider det (???) IDag blir vi istället bedrövade efter (och innan) fysikprov, biologidebatt och svenskaseminuarium. Livet på gymnasiet blir bara bättre och roligare. (sike)


Det jag gör för att behålla mitt sinne i sådana hära krävande tider (förutom att lyssna på hög rockmusik) är väl att tänka tillbak på fina dagar i ettan, och se fram emot fina dagar i framtider. nuet är inte så viktigt.


o på tal om framtiden finns det roliga grejer:::
NEJ.reunion!!! Jag föreslår att vi typ träffas på stan en vacker sommareftermiddag (eller för,middag) och långsamt promenerar till huset vi ska inta. (förslag mitt?)

Sedan bör vi laga en kladdkaka, lägga chokladbollar på, och sedan lägga på ett marsipanlock. gillar ni marsipan? jag tycker det låter spännande iaf. Sedan typ att vi tar hoppbild på studentdagen, att vi lånar emma från hennes lektion och öter kladdkaka i korridoren. typ så.


Har redan en plan när vi ska stjäla emma: vi går in på hennes lektion coch säger att vi är ifrån frukostklubben typ, och att vi behöver prata med henne. och sen äter vi fika istället!

och nora är 18 nu! grattis fellow skutter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De första tre veckorna har jag nu överlevt. I Katedralskolans hierarki har jag nu stigit, om än bara det lilla steget mellan musiknolla och musiktvåa. Der känns bra.

Jag har genomlidit årets första halvkursprov, som kom redan två veckor efter skolstart. Puh.

Det har varit mycket funderande och överraskande mycket saknande. Ni ska inte tro att jag var helt likgiltig till mina kompanjoners emigration, men tomheten slog mig som en bastuba i njuren (hade tänkt skriva livmodern först, men vad skulle folk tro DÅ??)

Iaf så har mycket varit konstigt. Varför sitter Emma inte i bibblan längre? Varför skolkar ni???

Och vad kommer hända nästa år? Vad kommer hända med oss??


Ett ovanligt seriöst inlägg idag. Men jag har känt mig nere.

Jag gläder mig otroligt att bi har det bra, och avundas lika mycket.

Fortsätt kämpa om det blir jobbigt, lägg inte för mycket krut på friidrott. #wordstoliveby

#stayinschool
#bless

Likes

Comments

Idag började äventyret på riktigt. Vi spelade Celebration för de nya ettorna, sjöng katedralsången och riggade ner.

För min del var det sedan tur traska till tandläkaren där jag fick trevliga besked..... Avtagningen blir den sjunde november. YAY!

Annars fortsätter alltsom vanligt i guess. Kursprovet för 2c är redan i december (?!)
Vi går till fem varje dag
O jag saknar er lite

Förövrigt funderar jag för fullt på utbytesår och velar mellan ett år i MI eller en ansökan till hela USA ala Emma----eftersom jag ser hur bra det blev för dig.

#bless
Kram o puss- ge mig skjuts

Likes

Comments

Kära vänner (you know who you are). Igår kväll var det ynka 9 grader celsius. 9 grader. låt mig också påminna om att augusti är den sista sommarmånaden. Inte okej. Jag emigrerar.

Hoppas allt står bra till. Vår korrespondent i Kansas har just infiltrerat en gymnasieskola. Well done!!!

Fransosen är i rapporterande stund fortfarande på hemmaplan och förbereder det sista igår hennes uppdrag. Det blir skoj.

Själ håller jag ställningarna i Lkpg. So far so good.

Likes

Comments

Att sommaren är kort upptäcker man alltid när slutet nalkas. Men när jag tittar tillbaka i bloggen, i dagboken, och i hoppbildsboken så ser jag att det inte alls var så hopplöst (hih) trots allt. Många dagar var underbara, förgyllda av musik och trevligt sällskap. Så det kommer bog gå bra🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

#godbless
Ha det gött

Likes

Comments

Sitter för tillfället på Landvetter flygplats i väntan på resa till Berlin. Det ska bli roligt.

Hittills denna sommaren har jag badat otroligt mycket för de ynka 17graderna (man ångrar aldrig ett salt bad mina vänner) och stressat mig upp vid fyra snåret (på morgonen Nora!!!) för att laga frukost åt åtta danskar.

När ni kommer tillbaka kan jag laga en superb frukost åt er.

Gläder mig åt era kommande år och är samtidigt avundsjuk och lite dyster. Nu spelas sol vind och vatten i högtalarna och jag får Emma-vibes.

Har tänkt förvånansvärt lite på faktumet att alla ni flyttar och även Frepas annalkande avgång- trots att det är mkt tråkigt. "I'm not gonna think about that right now" blir det istället.

Och vilken panic at the disco sång var det???? Rätt svar får en kram.

Puss och hej leverpastej

PS just nu äter vi pch jag fick till allas glädje åt mig ett paket ARLA mjölk. Till minne av Emma.

Likes

Comments

Tjenare alla mina fans. Nu börjar det stora äventyret.... Mitt år hemma i Sverige. Tvåan ligger framför mig, jag måste plugga och behålla min underbara humor trots att de som uppskattar den mest flyr landet.
Nu när jag tänker över detta hoppas jag att det inte var min humor som fick er att lämna vårt underbara moderland, där vi alla vill leva och dö.

Hur som helst blir det spännande. Jag heter Jenny och det är jag som kommer keep our grounds safe och hålla ställningarna tills mina två bekanta som är någorlunda trevliga kommer tillbaka.

I inofficiella sammanhang skulle jag beskriva mig som lite tankspridd och höjden av ironi. Mest för att det låter så otroligt unikt och hipster. (Vad säger du Nora? 🤗)

Lycka till på era resor kära barn

Likes

Comments

​Hej bloggen.

Nu har vi Samhällskunskap. Jenz är sur, Emma är trött, jag är kissnödig. Stödlike. De är två fina töser, för övrigt. De där EJ.

Nu snackar de om bröstmjölk och ost. Och bröstmjölksost. Ae, vad ska man säga. Spenarna kom emellan.

PUSS. Ae fy, töntigt.

Här är Emma och Jennys konversation just nu:

J: Getost, människoost. Du är en såndära dikterare som bara skriver vad vi säger. Hihihihi, hohoho. Hallå?? Nora skriver allt vi säger.

E: Nora suger balle!!

J: Hahahha kossbajs. She's censoring us. Det här är ingen poetri!!

E: Shut up

J: aaand dance with me! Nora?? Emma ska busa

E: *Fnittrar*

J: Hon slog mig!!

E: *Fucking deathstare medan hon läser på en sida om Ekologiskt lantbruk*

J: Vill du börja odla ekologiska bär? *andas häftigt* Det är bra att du inte skrev varför hon slog mig för det var riktigt korkat. Så det tänker jag inte säga. Det är typ naturlig variation för jag brukar bara säga smarta grejer.

E: Jag är en vampyyyr jag suger och spyyyyyyyyr.

J: Det var därför hon slog mig, haha. För att jag sa att "Nora suger balle" var en särskrivning. Jag vet inte, jag känner bara Göteborgare. Jag umgås bara med fok som heter Glen.

I'm surrounded by idiots.

Likes

Comments