View tracker

Följ mig på Instagram@linnealofvingarehammar

View tracker

Nu är vi hemma efter besöket på Neimas framtida dagis. Om jag ska vara helt ärlig så hade jag svårt att få ut Neima därifrån när vi skulle hem igen. Det kändes så himla bra. Jag hade gått in med en förväntan om att det inte skulle göra det, att det skulle vara jobbigt och dåligt där, men nej! Jag har bara bra känslor och Neima älskade att vara där! Hon började leka direkt med de andra barnen och var inte ett dugg tillbakadragen som hon annars ibland kan vara.

Till en början ska hon bara vara där fyra timmar om dagen och hon ska börja i januari, det kommer bli jättebra. Allt känns så skönt nu. Nu kan jag slappna av angående detta. På Neimas avdelning var det just nu sju barn och två vuxna, alla barnen var födda samma år som Neima och hon var inte heller yngst. Så himla bra! Glad är jag!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll!

Wictor är på julbord och Neima sover så gott, jag fikar på en lussebulle och dricker te framför tvn. Det blev helg för mig idag och det är bara två veckor kvar på jobbet tills det är jullov, så skönt att få massa tid tillsammans hemma!

I morgon ska jag och Neima gå och hälsa på på hennes dagis klockan tio, jag är lite nervös. Vad ska man fråga? Hur vet man om det är bra eller inte? Fy alltså..

Likes

Comments

Idag fick W ett samtal om att vi på fredag är välkomna till Neimas dagis för att hälsa på. Eftersom W jobbar då så blir det min och Neimas lilla utflykt. Usch, det känns både bra och dåligt på samma gång, tror ni förstår. Jag är glad att hon kommer att vara nära mig på dagarna, eftersom hennes dagis ligger väldigt nära mitt jobb. Vi fick inte vårt förstahandsval, men jag hoppas att detta kommer att bli bra ändå.

Nu blir det mys i soffan, snart kommer ju bonde söker fru! Någon mer som kollar?!

Likes

Comments

Neima dricker sin välling i mitt knä och vi bara gosar. Tyvärr är det dags för mig att åka till jobbet nu. Mer mer gos väntar ikväll.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Gookväll! Här sitter jag i soffan och äter lite Rocky roads, hur jobbigt är det inte att ha dem i kylen då?! Det går ju inte att INTE äta.

Menmen. Dagen har varit bra. Efter jobbet åkte jag och Neima till kungsmässan och strosade runt lite. Hon fick med sig två klädesplagg från HM dessutom, eftersom jag hade en värdecheck där. När vi kom hem blev det grillad kyckling till middag, lite udda sådär i december! Men huur gott som helst!

Lite bilder från dagen. Neima har nu kommit på att det är kul att springa ifrån oss, haha.

Likes

Comments

God morgon!
Tisdag. Minus 2,9 grader ute och mörkt.

W och N sover fortfarande och jag har inte hört ett ljud från dem, konstigt. Hoppas att jag i alla fall får krama Neima innan jag måste cykla iväg till jobbet. Idag är det annars en tidig dag för mig, så jag och Neima ska iväg och kanske shoppa lite, får se om vi hittar nåt. Jag vill ha något att ha på mig på jul och nyår.

Nu är det dags att göra sig iordning för kylan. Det är inte så kul att cykla i minusgrader kan jag säga.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

HEJ.

Då var det måndag igen helt plötsligt och två veckor kvar till jullov. Det känns både bra och dåligt på samma gång. Bra för att jag kommer att få massa tid med familjen och ledigt från jobbet, men dåligt eftersom vi har så mycket att hinna med i klasserna innan lovet. Men över lag så känns det ju självklart bara bra.

Neima är nu nattad och hon somnade hur fort som helst. Idag har hon och W varit ute och gått i trädgården på eftermiddagen, vilket tydligen tar på de små krafterna. En annan rolig sak är att vi äntligen har fått fiber här i huset, och tv-kanaler! Vi köpte det i somras och nu är allt äntligen indraget och klart! Underbart.

Vårt allt. Jag vill inte ens natta henne på kvällarna längre för att hon är så mysig och go.Likes

Comments

Vi har bakat och fixat hela dagen och så mycket vi fått ihop! Neima har varit hos sin mormor och morfar hela dagen och haft det jättekul, hon somnade nu och var helt utslagen av allt bus.

Inga bilder på de färdiga resultaten ser jag nu, men det blev i alla fall mängder av Rocky roads, lussebullar, nougatkola, chokladtryfflar och även lite annat. Nu står det i kylen och väntar på att ätas upp.

Likes

Comments

Söndag morgon.

God morgon! Det blev en sovmorgon idag igen, Neima sov till efter åtta. Idag ska jag göra julgodis hon Emmy och Neima ska vara hos mormor och morfar, W ska greja hemma. Det blir en produktiv dag men andra ord. Neima älskar att leka med mina föräldrar.

Nu måste vi göra oss i ordning för att åka, det är fullspäckat på schemat idag!

Vår lilla häst som inte är så liten längre. Nu kommer den "fula" perioden, då pälsen är rufsig, bakbenen långa och färgen är ojämn. Men hon blir nog fin tillslut, lilla Fide-Li.


Likes

Comments