Följ mig på Instagram @linnealoefving

Igår kväll blev Neima snorig och i natt kom febern. Natten var inte så rolig för henne, men hon har under dagen varit ganska pigg och glad som tur är. Vi vet inte ännu om det är en förkylning eller om det är tänder på G.

I morgon är det i alla fall jobb för min del. Idag var det studiedag. Så en kort vecka väntas, skönt.

Ha en fin kväll!

Vår lilla febriga tös som sov ute i vagnen idag medan jag grejade i trädgården ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag blir vår älskling 11 månader! Och idag, just alldeles precis tog hon sina första små steg. Tre steg. Hejja! Från att inte ens vilja stå upp utan stöd till att gå själv!

Hon väger 8,5 kg och är 73 cm lång, vår lilla skatt.

Mer uppdatering än så blir det inte.

Min mamma och pappa kom hem från Italien igår och hade med sig lite fina saker till Neima bland annat. Ett par guldiga skor som jag måste visa!!

Likes

Comments

Japp, ni läste rätt. Neima somnade vid sju som vanligt. Vi åt tacos och dukade sedan fram massa gott och kröp ner i soffan. Kort därpå kände vi att det var dags att sova. Då var klockan tio över åtta. Men vi är så trötta efter denna veckan.

Hoppas att vi får sova lite i natt alltså. Jag vet inte vart jag ska ta vägen annars. Snälla Neima.

I morgon blir det lite ridning och sedan middag hos mina föräldrar på kvällen, äntligen! De har varit i Italien.

Godnatt! Hoppas ni är lite piggare än vad vi är.

Likes

Comments

God morgon säger vi. Natten var som vanligt, Neima vaknade och var vaken ett par timmar, glad och nöjd, men vaken. Tänk att vi inte har sovit en hel natt i sträck på snart över ett år. Och fler år lär det väl bli. Sjukt hur mycket man klarar av ändå.

Vi ska börja försöka få det så att Neima bara sover en gång per dag nu. Det går sådär just nu ska jag säga. Hon nattades 10:30 och vaknade redan efter 20 minuter, nu kan jag inte få henne att somna om. Vad är det som händer med hennes sömn?

Jag får väl gå och ta upp henne nu då.
Det var den vilan det.

Likes

Comments

Det blev ett besök i Borås idag, hos Frida och Lovisa. Lika mysigt och kul som vanligt. Det är så kul att se de små leka. Det märks verkligen att de känner varandra nu!

Nu ska vi äta god middag med vänner! Ha en fin kväll!

Några bilder från dagen. Tack för idag, ni är bäst!

Likes

Comments

Neima bestämde sig för att det var morgon klockan 02.43 i natt. Jag vaknade av att någon kröp mot mig och sa maamamama. Till en början tyckte jag att hon var gullig, och att klockan faktiskt var morgon. När jag sedan insåg att det var mitt i natten blev jag sur på henne. Haha. Hon somnade i alla fall om tillslut, efter lite ersättning.

Idag rullar vi mot Borås och Frida och Lovisa. Vi ska leka på lekland, eller ja, tjejerna i alla fall. Ikväll får vi lite besök här hemma, det blir alltså en bra dag!

Ha den fint 🌟

Likes

Comments

Hej! Klockan är inte ens nio och jag ska sova. Neima somnade som vanligt vid sju och jag känner att vi får passa på att sova innan hon ska börja vakna och inte vilja somna om. Vi får helt enkelt se hur natten blir. Jag önskar mig en natt med några timmars sammanhängande sömn i alla fall. Snälla.

En bra sak, jag ska inte till jobbet förens på tisdag. Långhelg plus studiedag på måndag! Äntligen får jag spendera massa tid med mina fina.

En annan bra sak, jag och Neima ska antagligen hälsa på våra favoriter i morgon, Frida och Lovisa.

Och en rolig sak, Neima sa muuu idag när vi lekte kossor. Haha.

Godnatt. 💛

Tokstollan i morse

Likes

Comments

Alltså usch på den här veckan säger jag bara. Neima har knappt sovit på nätterna och jag har jobbat sent flera dagar med föräldramöten osv. Natten tills idag var inte heller ett undantag, Neima vaknade vid 23:30 och somnade inte om på flera timmar. Hon låg där och vände och vred sig mellan oss i sängen, och det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Det enda jag kan tänka på just då är att klockan snart ringer och att jag ska iväg till jobbet.

Vi hoppas verkligen på en förändring här hemma snart. Annars är allt precis som vanligt och fint.

En supergammal bild på mina två.Likes

Comments

Idag kommer äntligen W hem efter en natt borta. Jag och Neima klarade oss fint, men tomt var det allt. Nu har hon precis vaknar efter första vilan och vi ska ta en promenad. Ha en fin dag!

Likes

Comments