Har väl gått ungefär 3 veckor sen han gjorde slut. Jag mår inte bättre, känner mig fortfarande tom. Blir inte bättre av att jag har träffat honom tre gånger denna veckan.
Efter andra gången bråkade vi. Han blev arg för att jag försöker gå vidare.
Tycker inte att han har med det att göra. Jag försöker bara glömma honom.
Som om han inte flörtar med andra. Det gjorde han ju även när vi var tillsammans.
Han var här igår och hjälpte min syster, var glad och trevlig.
Brukar ha lätt för att vara likadan, men igår var jag mest irriterand hela dagen. Ville mest av allt slå till honom och skrika åt honom.

Börjat prata med en kille utanför Borås. Han verkar bra, omtänksam och rätt vuxen.
Men jag vet inte om jag vill träffa honom än. Han verkar tycka om mig lite för mycket. Är inte redo för sånt just nu, vill mest ha någon som kan få mig att glömma.
Jag är inte den som får känslor lätt. Drar mig tillbaka och stänger in mig om det blir för mycket. Vill inte såra någon.

Har fått mycket jobb nu i april iallafall. Har även fått ett gott rykte på grundskolorna runt om Laholm, så de ringer och vill boka mig som vikarie. Det är kul, känner mig uppskattad för en gångs skull.
Känner mig dock ganska stressad. Det märks på min kropp, har gått ner i vikt utan att egentligen göra något. Är konstant trött och har ont i huvudet.

Vill fortfarande flytta hem till Skara, men skulle kännas som ett misslyckande att ge upp nu när jag har så mycket här nere. Börjar ju även få lite vänner att umgås med, trots att jag inte har någon energi.

Känner att min blogg är rätt tråkigt. Kul att läsa när jag gnäller om livet, men jag är så otroligt dålig på att skriva om glada saker som händer. Detta får väl bli en gnäll-blogg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag mår inte så bra.
Vill tro att jag gör det, vill få andra att tro det. Verkar gå rätt bra, min syster säger att jag verkar vara gladare än förut, men jag är bara duktig på att dölja allt.
Jag är glad, eller ingenting alls. Sån har jag alltid varit.

Vill inte tänka på dig, men det gör jag. Alldeles för mycket.
Det gör inte saken bättre att jag åker förbi ditt hus varje gång jag åker till jobbet.
Din mamma är bra mot mig, stolt över mig. Förstår inte varför. Hon säger att jag har förändrats sen hon träffade mig, sen jag började jobba på skolan.
Hon säger att jag har blivit större i orden, faktiskt säger vad jag tycker.
Hon tycker om mig, litar på mig. Jag tycker om henne med.

Tänker att det kanske är därför du inte gillade mig längre. Att jag hade egna åsikter. Inte bara en sån som står bredvid och tar all skit du slänger på mig.
Tror att det är sådan tjej du behöver, för ditt ego tar för mycket plats.

Hittar mer och mer fel på dig. Saknar dig mindre ju mer jag hittar.
Det är bra. Har insett att du inte förtjänar mig. Ändå är jag inte säker på att jag skulle kunna säga nej om du vill ha tillbaka mig. Jag är en svag människa.
Trots allt jag har gått igenom så är jag svag.
Hatar mig själv för det.

Fick ett nytt jobb förra veckan. Har första passet på måndag. Hoppas på att trivas lika bra där som jag gör på skolan.
Kommer vara väldigt ledsen den dagen jag slutar jobba på skolan. Inte få träffa din mamma varje vecka, inte få träffa mina underbara elever. De gör mig glad. De uppskattar mig, mycket mer än vad du någonsin gjorde och kommer att göra.

Hämtade resten av mina saker i måndags. Ditt hus var smutsigt, det var disk och du hade bränt något på spisen.
Märks att du har blivit bortskämd med att jag sköter allt.
Nu får du klara dig själv, eller hitta en annan slav.
Ärlig talat så verkar du inte göra någonting när jag inte är där. Vi gjorde ju så mycket, så snabbt.
Tyckte om att renovera ditt garage med dig, vi jobbade bra ihop.

Behöver en ny sysselsättning. Behöver göra saker för att slippa tänka. Det har gått bra hittills, men jag sover dåligt. Det är på natten som tankarna kommer. Kan inte släppa dem.
Det blir bättre efter att man skrivit lite, men det går inte att släppa ut allt här. Vissa saker borde man inte skriva.

Är tydligen populär bland andra killar. Försöker skriva med andra, men de intresserar mig inte. Är inte så social mot någon just nu. Har tappat lusten att prata med folk. Tyvärr så gäller det även mina vänner.
Försöker undvika sociala medier överhuvudtaget, men man blir rätt instängd när man inte har någon täckning där man bor. Har bara nätet.

Jag vill må bättre, men det är nog en lång väg dit igen. Vill fortfarande flytta från Skåne, ser ingen mening med att bo här. Mina vänner finns inte här. Det är ensamt och jag känner mig mest irriterad på min syster och hennes barn.
Är trött. Trött på oväsen.
Behöver utrymme att samla energi igen. Det finns inget utrymme här.

Likes

Comments

Idag är det underbart väder ute. Har varit igång hela veckan med jobb, ridning och gym, allt för att slippa tänka.

Idag är det första dagen jag inte har något att göra och jag känner mig helt uppgiven.
Har ont i hela kroppen. Nästan ingen vet att jag var med i en olycka i söndags.
Fick en liten hjärnskakning, inget allvarligt. Jag mår bra, så bra jag kan må just nu iallafall.

Jag vet att han är hemma, men jag har gett upp. Han vill ha tid att tänka på vad han vill, men jag har ingen tid att ge.
Vet inte vad jag ska säga till honom. Försöker vara trevlig, men känner mig mest irriterad över hela situationen numera.
Tror inte att han förstår. Vi är nog för olika.

Är inte så ledsen längre, har aldrig varit ledsen över en kille speciellt länge. Är nog mest ledsen över att känna mig ensam igen. Förlorar ju även vännen jag hade.
Han är nog inte rätt för mig, det skulle jag väl vetat vid det här laget. Tror inte att han skulle bry sig speciellt mycket heller om jag sa att jag ville att det skulle vara slut mellan oss.
Han är den som inte bryr sig om något.

Har inte haft mod nog att hämta mina grejer än. Har fortfarande hans nyckel. Om jag nu skulle lämna den så vill jag inte träffa honom. Bättre att vänta med tills han har jobbvecka igen.
Hade velat prata med honom ändå, men känns inte som att det vore någon idé. Han har inte förstått mig innan, vad skulle det göra för nytta nu då?
Han är svår att prata med. Känns som att han ser ner på mig, blir irriterad när jag öppnar munnen. Jag blir nervös och kan inte få fram det jag vill säga.
Får tunghäfta.

Jag vill ge upp min dröm om ett liv i Skåne. Vill flytta uppåt landet igen. Har ingen att umgås med här nere när han är borta. Vore fel att fortsätta ha kontakt med hans vänner och familj.
Hans mamma ber mig att ha tålamod med hennes son, att han är lite krånglig. Tro mig, jag vet, men jag tror inte att jag orkar.
Jag är ingen människa med tålamod.
Tycker att kärlek ska vara lätt. Iallafall i början.
Man ska inte börja träffa någon om man tvivlar. Man ska inte behöva tvivla på sin partner.
Jag har tvivlat sen början. Har försökt säga det till honom, men han har sagt att jag inte behöver göra det, att vi ska prata om det senare.
När är senare? Det här är flera månader sen och det har fortfarande inte hänt.

Jag har börjat stänga av, känner mig bara tom. Tom och ensam.

Likes

Comments

Mår illa, knuten i magen vill inte ge sig. Har ångest.

Jag vet att han har varit hos henne. Jag vet det, men han vill inte erkänna det.
Han säger att han måste tänka på om han vill ge mig en andra chans, men tänk om jag inte vill ge honom det?
Nu jobbar han hela veckan. Vill inte prata med honom, måste hålla mig sysselsatt, alltid ha något bättre att tänka på.

Den här helgen har varit bra ändå. Har hunnit träffa några av mina vänner. Spenderat tid med familjen. De är bra, de vet kanske inte exakt vad som hänt, men de muntrar upp mig. Till och med pappa har varit bra. Han förstår för första gången att jag mår dåligt. Ringde honom och grät i torsdags, har aldrig gråtit framför honom innan. Han sa att han älskade mig. Har aldrig hört honom säga det till någon.

Var meningen att jag skulle åka hem imorgon, men blir nog fast här uppe någon dag till med tank på hur vädret blir imorgon.
Det gör mig ingenting.
Kör förbi hans hus till och från jobbet på torsdag. Då tänker jag gå in och hämta resten av mina grejer och lämna nyckeln.
Ifall att det inte skulle lösa sig så vill jag inte ha något kvar att hämta, inte ha något kvar att lämna.
Blir svårt att se hans mamma i ögonen på jobbet. Kan inte säga att hennes son har sårat mig, trots att hon vet hur han är.
Jag är bra på att låtsas, bra på att hålla uppe fasaden.

Har mycket att göra hemma hos syster, om jag vill. Tänker rida igång min häst, gymma, försöka må bra. Visa att jag inte behöver honom.
Vet inte om jag vill ha tillbaka honom efter det här. Det gjorde ont denna gången. Nästa gång skulle nog vara värre.
Tror inte att vår relation någonsin kommer bli som den har varit.
Jag har redan gett upp.


Likes

Comments

Känns som att jag inte har någonstans att ta vägen, ingen att prata med. Hatar Skåne just nu och vill inget hellre än att fly.

Känner mig stressad, utmattad, ensam och helt jävla värdelös.
Har nog aldrig haft såhär starka känslor för någon innan och att inte veta om de är besvarade tar alla mina krafter. Försökte att hålla mig lugn och sätta på ett glatt leende men det fungerade inte. Nu har vi bråkat i två dagar istället.

När han försökte prata med mig idag så bröt jag ihop och sprang iväg. När han väl gick ut så tog jag på mig ytterkläderna och sprang ännu längre bort.
Vet inte vad han trodde att jag skulle göra, men han tog bilen och körde efter mig, letade efter mig. När han väl fick tag på mig var han bara ännu mer besviken och arg. Det här går inget bra.

Han förstår inte att jag tycker att han flörtade med henne. Han ser bara att jag har gjort fel.
När vi väl hade pratat klart så tyckte han att jag skulle åka hem till min syster ett tag, att det var bäst.

Jag litar inte på honom. Jag vet att han kommer vara ute och spela cool med sina vänner, träffa andra tjejer. Vill inte tänka på det, men det är allt jag ser just nu.
Imorgon tänker jag åka hem, hem på riktigt. Hem till Skara.
Behöver en whiskykväll med mina bröder, få krama om mina vänner och bråka med pappa. Behöver det för att känna mig som mig själv igen.

Har varit borta alldeles för länge.

Likes

Comments

​Att skriva på bloggen en gång i månaden är lagom, eller?

Har inte hänt mycket det senaste. Mina dagar ser ungefär likadana ut hela tiden. Rider, leker med barnen, osvosv. Ibland händer det att jag åker till Halmstad, inte lika ofta längre dock. 

Var på skånes djurpark för någon vecka sen. Mina andra syster var här nere och hälsade på, så vi passade på att åka då.

Den 6:e juni åker jag upp till Skara i några dagar, sen vidare upp till norrland och kollar på lillebrors student! Förhoppningsvis så kommer William att följa med mig också. Kommer bli så kul att ha med honom. Ett riktigt äventyr för lilla grabben.

Kommer även att tillbringa 6 veckor i Skara i sommar, då mamma vill att jag ska vara semestervikare på hennes jobb. Ska bli ganska skönt faktiskt, då jag inte har några vänner här nere..

Kommer ju dock sakna barnen, och min häst. Katten tar jag med mig upp.

Likes

Comments

Ångestladdad kväll. Månad överhuvudtaget.

Det lilla självförtroendet jag hade byggt upp försvann ju snabbt igen. Vill hem till skara igen, glömma allt som hänt här nere. Vill vara nära mina vänner. Förstår inte varför jag alltid lämnar dem.

Har alltid trott att jag behövde komma hemifrån och allting skulle bli bra. Att jag skulle må bättre.

Ångesten följer mig överallt, jag kommer inte ifrån den. Borde ha lärt mig det vid det här laget.

Tur att jag har min bebis iallafall. Katn tröstar mig alltid lite när jag mår dåligt.

Måste sluta vara så svag. Ryck upp dig förfan.

Likes

Comments

Var ett tag sen jag bloggade nu, igen.

Menmen.

Har varit hemma i Skara en vecka ju. Firade påskafton med småbröderna och några vänner. Riktigt mysigt, men var väl lite för full.. Mamma och pappa startade påskelden halv nio och jag var redan full då.

Vid tre tiden tappade jag min vinflaska på golvet så att den gick sönder. Var över halva flaskan kvar. Fick en ny utav Cotte som jag tydligen öppnade, tog en klunk och sen gick jag hem, haha.

Var fortfarande full när jag vaknade igen på söndag morgon.

På måndagen hade vi påskmiddag hos mormor med familjen och några av de få släktingar vi har.

Tisdagen tillbringades tillsammans med pappa och Anders, då åkte vi runt och kollade på bilar.

På onsdagskvällen hade jag fått nog av familjen och drog till Borås och sov hos Cotte, Anneli och Love. Samuel var där med, vi var ute på äventyr i skogen och sånt.

På fredagen var jag i Halmstad under natten och på lördagen åkte jag hem till Skåne igen.

Under söndagen hämtade vi en shetlandsponny. Hur söt som helst, men dum i huvudet.

Igår hände väl inte speciellt mycket. Vi var ute och red en stund.

Idag har hovslagaren varit här hela dagen och sen gick vi på promenad med Stitch och shettisen.

Jag mår helt okej. Har alldeles för mycket att göra för att hinna tänka.

Att fokusera på mig själv är nog det viktigaste just nu. Precis kommit igång med gymmet igen. Visserligen är jag fortfarande pyttelite förkyld, men orkar inte vänta på att mina halsmandlar ska sluta bråka, det kan ju ta evigheter.

Tänker inte sitta och vänta på något som ändå inte kommer hända.

Likes

Comments

Har åter igen vart sjuk en vecka.. Det där med att bo med småbarn alltså. Små virus som springer omkring.

Menmen, det börjar gå över nu.

Börjar hända något på gården nu med! Min syster mår äntligen bättre, så vi var till och med ute och red en stund idag.

Sen städade vi ur den stora hallen vi har, så att vi kan ställa upp några boxar där. Det ska vi väl försöka få ordning på imorgon, om vi hinner.

Det första fölet kommer ju om några veckor. Dags att förbereda allt. Det kommer bli så spännande att få fölvaka och sånt.

Visserligen är det väl inte jättekul att vakna en gång varje timma och kolla till dem, men ändå.

Har fått en alldeles egen häst förresten. Eller ja, den har väl typ varit min sen jag flyttade hit, men min syster har skrivit över den så att jag står som ägare på den. Hon heter Wayana och är den snällaste hästen vi har här på gården. Camilla har väl haft henne i ungefär 8 år, eller så.


Åker hem till Skara på torsdag! Kommer hämta Loella i Sölvesborg på onsdag, sen åker vi upp tillsammans.

Ska bli kul att vara hemma under påsk. Blir en liten fest i stugan med några saknade vänner, sen brukar mamma och pappa även ha lite folk över hos sig. Och en stor påskeld, såklart.

Mina bröder ska även vara med på festen, och några vänner till dem. Hoppas på att Erik fixar en liten eldshow, alltid lika trevligt att kolla på.

Har så mycket att se fram emot den här veckan. Det enda som suger lite är att jag inte kommer få kramas med Dennis på ett tag, men man får väl stå ut.


Likes

Comments

Mått så dåligt hela dagen och jag har ingen aning om varför. Eller ja, vet väl på ett ungefär vad som tynger mig, men förstår inte varför jag skulle bli så ledsen över en sån grej.

Var inte speciellt trevligt att sitta och lipa halva dagen, lagom pinsamt med, men som tur är har man en helt underbar kompis som orkar prata med mig när allt är som värst. Vet inte vad jag skulle göra utan Sanna, och hennes mamma Nina, de är underbara.

Är åter igen tillbaka i min tältsäng i Skåne nu iallafall, efter en helg i Halmstad.

Imorgon ska vi åka och kolla på höns och kaniner. Sen ska jag banne mig till gymmet och få bort lite fläsk.

Ikväll tänker jag bara fortsätta må dåligt, ligga i min säng, lyssna på Kent och dö.

Kent ska splittras för övrigt, ännu en sak att må dåligt över. Min dag kan inte bli sämre.

Hittade även ett kort på min farfar, tror det är från hans 85-årskalas. Kan inte förstå att det var 15 år sen.

Kan inte förstå att han skulle varit 100 i år.

Likes

Comments