Header

Tenkte bare å dele noen snapshots fra meg her i dag. Jeg har vært lenket til sofaen de siste dagene, og har ikke kommet en millimeter lengre på bord prosjektet mitt... Det er så typisk!! Men heldigvis er formen stigende, jeg skal på jobb i morgen og jeg er fast bestemt på å gjøre de neste to dagene til noe bra.

Det er 27 januar og julestjerna står fortsatt i vinduet... Skylder på at jeg ikke fikk pyntet til jul før 23 desember!

Fikk nye sneakers i posten, så nå må bare våren komme hihi

Plankene og bordbena er klare

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

sunday

Oj så fort helgen gikk, og i morgen er det atter en ny uke som står for tur. For min del så fikk jeg ikke gjort halvparten av det jeg ville gjøre denne helgen, og sånn er det bare noen ganger. Jeg kan heldigvis krysse to ting på listen, nemlig planker til spisestuebordet. Nå står de fint i gangen og avklimatiserer seg. Jeg har også bestilt bordplateolje på nett, da den jeg var ute etter ikke var å oppdrive her. Forhåpentligvis klarer jeg å gjøre denne uken hakket mer effektiv, og målet er helt klart å få satt i gang prosjekt spisestuebord på ordentlig. Plankene må pusses, og settes sammen og det skal jeg vel klare. Ellers håper jeg at jeg klarer å få tømt gjesterommet/kontoret ila. uken, der inne har vi nemlig slengt inn all pappen fra flyttingen, pluss massevis av verktøy.

Har du noen mål for uken som kommer?

Likes

Comments

I forrige innlegg nevnte jeg at vårt neste prosjekt er gjesterommet/kontoret. Selvom det kanskje ikke høres mye ut, så er det en ganske omfattende prosess, men det skal jeg komme tilbake til senere. Så mens vi funderer og vurderer hvordan tiltak vi skal gjøre, har jeg nok av andre ting å ta meg til. Det har seg nemlig sånn at jeg har nemlig to "små" prosjekter på si:

  1. Lage spisestuebord
    Jeg har allerede kjøpt bordben fra HAY, så hvis resultatet blir noe tilnærmet som på bilde under blir jeg super happy.
  2. Male to stk. Billy bokhyller
    Vi arvet to Billy bokhyller med glassdører fra foreldrene til V. For øyeblikket er de i Eik, så her må jeg fram med malekosten. Jeg er litt splittet i om jeg vil male de hvite med svarte dører, sånn som på bilde under, eller om jeg skal gå for all black?

Begge bildene har jeg funnet etter uttalige "søke etter inspo" runder på nett, husker desverre ikke kildene

Jeg har store planer om å komme meg på byggmakker ila. morgendagen så jeg kan pusle med bordet i helga, skal selvfølgelig ta bilder av prosessen, så kanskje det etterhvert kan komme et DIY innlegg, hvis det er av interesse. Jeg er i hvert fall super gira!! Gleder meg sånn til å slippe å spise middag i sofan, og ikke minst invitere alle våre "hjelpere" på en ordentlig middag. 

Akkurat nå ligger jeg (som vanlig) langflat på sofaen. Dagen i dag har vært rimelig lang med både jobb og livredningskurs. Kjenner det skal bli veldig godt når hodet endelig får treffe puta. Og tenk, i morgen er det fredag - og det betyr HELG! 

Har du noen spennende planer for helgen?

Likes

Comments


Æhhh, første innlegg er og må bli kleint?! I bunn og grunn har jeg opprettet denne bloggen for å få et utløp for mitt eksponeringsbehov haha. Neida, joda. Men tingen er at i fjor høst kjøpte jeg og min kjære vår første leilighet sammen - ei falleferdig leilighet med et stort behov for rennovering. Målet vårt var å være inne til jul, og det klarte vi på håret. Vi flyttet inn 23 desember og har siden da hatt en rimelig lang pause fra alt som heter maling, sparkling osv. Denne pausen har gjort godt for både kropp og sjel, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å bli helt ferdig, og det blir man ikke om man sitter i sofan dagen lang. Derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å dele noe av prosessen her.

Hovedfokuset framover vil derfor være oppussing og interiør, men små glimt fra hverdagen min vil også dukke opp!

For at dere skal få et innblikk i hva vi har gjort tenkte jeg det kunne vært gøy å dele noen før bilder med dere, og først ut er kjøkkenet:

Bilder fra prospektet / Det var altså ikke tapeten vi falt for...

Som dere ser var det ikke mye å ta vare på, vi rev altså hele sulamitten. Jeg gleder meg til å vise dere bilder av hvordan kjøkkenet ser ut nå. Ellers så må jeg nevne at vi er stortsett ferdig med de "viktigste" rommene: kjøkken, soverom, stue og gang. Det er selvfølgelig litt småting her og der som gjenstår, men det tar vi på sikt. Badet var overraskende nok pusset opp i 2014 - så det har vi ikke rørt. MEN vi har et gjesterom/kontor som gjenstår + et helt loft som sårt trenger litt kjærlighet og omtanke. Først ut er gjesterommet/kontoret som jeg gleder meg helt vilt til å innrede, og her er en liten sneak peek på hvordan det ser ut nå (minus møblene ofc). Har ikke bilde av hvordan det ser ut "andre veien", men det er en utgang til en stor altan som slipper inn masse herlig lys. Som fører oss videre til sommerens prosjekt, men det tar vi når den tid kommer.

Tapeten, fargene... wæææ...

SÅ hvis du faktisk har lest hele denne posten (takk!) så skjønner du at vi har litt av hvert og ta oss til, og nå som jeg har skrevet om det, så må det jo faktisk gjøres :-) Jeg får jo ikke gjort noe i kveld, så jeg har tenkt til å legge meg langflat på sofan og se "sykt perfekt" på tv2 - det håper jeg flere skal se?!

Frida

Likes

Comments