Header

Godkväll allesammans!

Tänkte uppdatera bloggen lite granna eftersom det har inte hänt så mycket intressanta saker nu i veckan förutom denna fredagen, Men min dag började ganska dåligt eftersom att jag hade tanken på att vakna tidigt för att kunna hjälpa mamma och städa och få egen tid med henne. Men nejdå! Jag somnade om efter klockan ringde och sov till tio?! Dessutom vaknade jag med värsta huvudvärken.. Känner redan att dagen var redan på min sida..

Tänkte uppdatera min blogg lite eftersom idag har det hänt en hel del! Dagen började med att jag sov fram till tio och vaknade med värsta huvudvärken, en sådan huvudvärk som pulserar i hela knoppen.. Då gick jag upp och tog Ipren och sen hälsade jag på mamma och hundarna innan jag gick för att göra min morgonrutin, eftersom vi skulle åka och handla och jag ville se mer livfull ut än vad jag kände mig.

Vi handlande allting som vi hade på inköpslistan och jag passade på att köpa en Redbull, vi köpte även en kycklingkebab rulle som lunch. Den delade vi på så klart för varken jag eller mamma orkar äta upp en sådan själva. Senare på eftermiddagen åkte mamma och pappa iväg till Erikslund, då köpte mamma två paket strumpor åt mig eftersom jag behövde ha strumpor och sen köpte hon en målarbok för vuxna som heter animorphia. Det ska bi så sjukt kul och sitta med den och pyssla för hon vet att jag gillar såna målarböcker, det är väldigt rogivande. Hon betalade även en red bull och kex choklad till mig för att det är the time of the month, hon är så gullig mot mig! Älskar dig sjukt mycket mamma!

Nu kvällskvisten sitter jag vid datorn och försöker välja en film och se på, samtidigt som jag skriver med lite kompisar och dricker red bull! Det blir en lugn fredagskväll hemma tillsammans med familjen.

Likes

Comments

​God kväll mina kära läsare!

Idag har det varit en lugn dag för mig, jag började dagen med att hälsa på hundarna som blir överlyckliga när man går upp. även om min hund Charlie sover bredvid mig i sängen?

Som vanligt så startar jag datorn och sätter mig tillrätta i köket och kollar igenom YouTube, men känner mig  dålig till mods då jag skulle egentligen ha fortsatt med mina arbetsprover till skolan.. Även ringt kolan angående vissa saker om ansökan som jag inte uppfattar och ringa IdeBild angående ett par utskrifter som jag skulle vilja ha och rama in när jag förmodligen flyttar ner i höst.

Jag förstår inte varför jag skjuter upp detta? Det blir bara stressigare för mig i slut ändan ändå.. 

Men iallafall vid 12 tiden kom min pappa hem så vi fortsatte måla på huset, jag målar knutarna och runt fönsterna eftersom jag älskar att sparmåla och det gör inte min kära far. Han får måla väggarna istället har vi kommit överens om.

Vi kommer dock fortsätta med det sista imorgon innan vi tar resten av huset senare i sommar, vilket är skönt! När jag flyttade på stegen glömde jag ta med skrapan ner, den ramlade ner och rakt på mitt nyckelben, det gjorde så fruktansvärt ont.. Jäkla klant jag är emellanåt. Jag åkte med min lillebrorsa till hemköp för att köpa på oss lite monster, dom sålde dem för 10 kr!

Nu på kvällskvisten åkte jag till Remy och myste lite hos honom medans vi kollade på 2012 ett tag, nu sitter jag vid datorn igen och ska göra lite saker här och även skissa på mitt andra arbetsprov tänkte jag. 

Hoppas ni haft en bra tisdag, god natt på er!

Likes

Comments

Godkväll allesammans!

Hoppas ni haft en trevlig dag, och ser framemot lite vila nu under helgen. Jag har själv haft en tråkig dag, men jag startade dagen med en långpromenad i skogen tillsammans med Charlie eftersom han behövde få springa av sig lite tyckte jag. När vi kom hem gick jag och duschade eftersom jag ville fräscha till mig lite och fixade till håret. Annars har jag suttit vid datorn och ringt till olika måleriföretag i jakt på jobb, men det jobbet jag ville ha fick jag tyvärr inte.

Jag ringde även skolan jag tänkte ansöka i slutet av den här månaden och det är en skola som är inriktad på dekorativ måleri, eftersom jag hade några frågor som jag gick och funderade på kring utbildningen, då fick jag kontakt med en utav skolans lärare som gav mig mycket användbar information hur jag ska gå till väga med ansökan samt ansöka om CSN lån om jag kommer in på, med toppen besked att jag har 99 % chans att komma in på utbildningen! Gissa om jag vart glad?!

Det vart en bra vändning på dagen trots allt för min del, nu har man även fått i sig lite middag som vart bakpotatis med skagenröra. Tackar mamma för den goda maten! Jag ska hem till Remy senare ikväll och ha lite myskväll med honom, vi hamnade först på Erikslunds shoppingcenter där han köpte lite sminkartiklar till mig! #bortskämd) Efteråt gick vi in på city gross och handlade lite gott till kvällen och fram tills nu har vi bläddrat runt på Tv:n

Likes

Comments

Hejsan!

Nu tänkte jag dela med mig utav ett av mina populära blondie moments här, det är så att jag har under fyra månaders tid funderat över hur man får igång ficklampan på min Samsung Galaxy S5 Neo. Igår listade jag ut det mina kära följare, innan har jag trott att man måste ladda ner appar med ficklampa. Tydligen inte går man in på startsidan och drar lite åt vänster så kommer en ficklampsikon fram där.. Detta får mig verkligen att känna att jag lever upp till min hårfärg..

Likes

Comments