Me too.
2016, då du förstörde mitt liv.
Då du tog dig rätten att bestämma över min kropp. Då du tog dig rätten att bestämma över mitt välmående. Då du tog dig rätten att sätta dina sexuella behov framför mitt välmående.
Då din handling satte startskottet för tusentals kommande nätter med skrik, tårar och kamper mot mina egna tankar.
Då din handling fick mig att känna mig äcklig. Då din handling fick mig att vilja slå spelgen i bitar varje gång jag mötes av min egen reflektion. Då din handling fick mig att känna skam. Då din handling fick mig att hata mig själv från så många vinklar.

Nu kommer den igen, den känslan ni vet. Den känslan som får mig att vilja ta på mig vinterjackan och halsduken trots att det är 25 grader varmt. Den känslan som man får i ögonen när man hackar lök och den känslan som man får när man får när man inte har sovit på fyra nätter.
Den känslan kommer så fort jag tänker på dig. Den kommer längs med ådrorna och stelnar snabbt till is. Den känsla kommer alltid att jaga mig och jag hatar den känslan. Den känslan kan leda mig in i ett mörker som helvetet skapat. Den känslan kan ta mig till platser där endast djävulen kan regera.
Jag har ju insett att trots att jag möter den känslan i en boxningsmatch som jag har tränar till i 1,5 år så kommer den alltid att besegra mig, bara sådär.
Jag kommer aldrig att bli av med den och det är ditt fel.
Det är ditt fel för att du dagen 2016 tog dig rätten INGEN gav dig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Se vilken dunder frulle jag vaknade upp till idag!

Likes

Comments

Ett tag sedan sist! Har hunnit hända så mycket och jag har hunnit känna så mycket sen dess.
Jag har haft övernattningar med gabbi, Rebecca, Emma och Kajsa så jag har inte sovit själv en ända dag vilket har varit sååå skönt. Dock så har jag inte hunnit vara för mig själv och bara få vara med mig själv och fokusera på mina känslor och tankar.

I fredags så var jag med Emma och Kajsa hela dagen, det började med en fika efter skolan till myskväll men hemmakvällbuffe till utgång. Hann alltså med exakt allt man vill hinna med en fredagkväll och jag hade sååå kul.

Dagen efter så var jag med Kajsa och bara tog det lungt fram tills kvällen när vi hade gäster över för middag. Det var jätte mysigt och vid 19 tiden så gled jag upp på rummet med ett glas vin för att göra mig i ordning för kvällen.
20 tid jag mig in till stan för att möta upp Kajsa, Helena, Moa, Anna, Ellen och Emmi. Möte dem på hampan och väl där satt vi i typ tre timmar och under den tiden så han jag ju tömma en vin flaska och känna mig riktigt förfriskad.
Det som hände därefter var en jätte rolig utgång i Ängelholm med super trevligt folk! Festandet var först slut 0530 för min del vilket var SJUKT.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår vankades det myskväll hemma hos Sarah. För en gångskull kunde vi tajma in när alla i gänget kunde förutom en, vilket var väldigt synd.
Det blir verkligen aldrig att alla är samlade men det äe självklart svårt när man är ett ganska stort gäng..

Kvällen började med att vi beställde hem massa goda pizzor(för att det är de bästa som finns) och köpte massa massa snacks. Dock så var vi alla VRÅLhungriga så vi hann knappt njuta av maten innan matkoman var på plats.

Efter maten så var det speldags. Vänta vänta? Huuur mysigt är det inte med familjespel??? Vi började först med ett lite svårare spel som vi typ inte förstod hur man spelade så istället så spelade vi "med andra ord". Ett spel som verkligen alltid går hem!! Såå kul hur DÅLIGA folk är på att sätta ord på så enkla saker, förutom jag och Gabbi dådå(som förövrigt vann överlägset!!!!!!).
Det gav oss alla iallafall ett gott skratt vilket såklart var det viktigaste och med tanke på vilka vinnarskallar vårt gäng har så är det faktiskt ganska förvånade.

Spelet var slut men det var INTE myskvällen! När vi spelat klart så var det dags för det traditonella "tjejsnacket" och det skötte vi genom en extreeem sanning eller konka vilket också var skitkul! Galna frågor och pirrande konkor var precis vad vi ville och så blev det! Fick ju reda på en massa roliga saker om mina resterande gängmedlemmar som man annars inte hade frågat.
Vi avslutade kvällen med att berätta om lite läskiga saker/situationer man hört om/upplevt. Och självklart så berättade jag för alla om mina sömnparalyser och alla blev svin rädda=mitt mål;)

Klockan ringde 08 och då promenerade vi till Hemköp för att köpa lite frulle. Blev dock inte så lite som planerat kanske men mumsigt var det, riktigt mumsigt.
Sen var det dags för att bege oss till skolan, mindre kul men man måste göra vad man måste göra.

Till lunch i skolan köpte jag en smoothie som jag TRODDE jag skulle hålla mig mätt på men det höll ju inte så till lunch blev det smoothie och nutellapirre.

Efter skolan fikade jag med Kajsa och Emma i typ 3h och det var veeeeeerkligen behövligt.

Dock så blev jag ju jäkligt hungrig så kilade bort till ginger<3 och köpte mig en sallad. Jag vet att den ser himla grisig ut på bilden men för er som ätit den så vet ni att den smakar som en bit av himlen.

Just nu så ligger jag i Kajsas säng och snart så ska vi varma lite kanelbullar och bara se på film o mysa.

Likes

Comments

Bilden är tagen på typ det bästa som finns, det vill säga bakepirren.
Igår var det verkligen världens segaste dag.. det första jag gjorde när jag vaknade var att möta upp Emma för att käka lunch på Paolos, väl där så satt Hanna och Lova så det slutade med en snackstund med dem. Där efter kom Filippa och anslöt sig till snacket och det slutade med att vi stannade på Paolos hela dagen, snacka om degigt haha.
Där efter åkte jag hem(!!!) för typ första gången på en vecka, det var absolut mysigt att vara med familjen för en gångskull men att sova ensam gillade jag INTE ALLS..

Likes

Comments

250 dagars va nice!!

Dagen igår var sjukt jobbig pågrund av skolan, träningen och känslomässigt.
Helt sjukt seg fredag med andra ord. Dock så hade jag det super mysigt med Filippa efter jobbet. Vi köpte snacks och sen kollade vi på idol tillsammans.
Nu ligger vi i sängen och funderar på vad vi ska äta till frulle!

Likes

Comments

Igår pluggade jag hela dagen! Eller? Hihi, absolut inte. Vi satte oss på koppi för att plugga men det var ju absolut inte vad vi gjorde. Istället så snicksnackade vi och bjöd dit Emma och Filippa för lite mer fikahäng, strandad oss. Efter jobbet sov jag hemma hos Emma.

Idag så ska jag fira 250 dagars med klassen på Hampan och efter det så ska jag sova hos Filippa. Är ni förvånade över att jag inte ska sova hemma idag heller??

Likes

Comments