Aptiten är tillbaka. Skönt!
Idag har jag fått väldigt mycket gjort, iallafall med tanke på hur jag mår. Jag har gått en promenad under idrottslektionen, jag har varit på salongen och fixat håret, jag har tagit 2 körlektioner OCH nu sitter jag på bussen påväg för att fixa fransar. Hur nice? Finns ju typ ingenting skönare än att bli ompysslad och ta promenader när man inte mår på topp.

Semlorna på bilderna var förresten det godaste jag smakat, herregud! MUNORGASM. Detta är verkligen ett tips för er som inte gillar mandelmassan i vanliga semlor då den nu är utbytt mot chokladmousse!

Likes

Comments

24 timmar och en pizza senare.
Just nu känner jag ingenting och det är jag glad för. Jag förstår ju att jag är i ett chock och förnekelse tillstånd där jag verken tror eller accepterar det som hänt. Jag känner hellre såhär som jag gör just nu än att acceptera och möta min sorg, det vägrar jag. Alltså tvär vägrar. Har ju en halv naiv teori att om man bara ignorerar sina känslor tillräckligt länge så kanske dem försvinner till slut? Tror ni inte?

Likes

Comments

Såååååå typiskt! Dagen idag har jag egentligen sett framemot väldigt länge och har haft skyhöga förhoppningar för hur roligt det kommer bli. Men nu när dagen väl är kommen så är jag inte alls sugen, är himla otaggad.. Det är så synd hur människor kan påverka en såhär mycket och hur en positiv inställning så snabbt kan ändras till det andra.
Vet att jag tidigare skrivit att "det blir inte roligare än vad man gör det till", men om man inte har en chans att påverka då? Om allt annat runt omkring är dåligt? Hur är det tänkt att man ska bete sig då?

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen igår var så sjukt bra. Driver ju ett uf företag som ni kanske vet och var på ett jätte bra möte angående det igår. Är så FKN taggad på detta nu! Igår så fyllde även min lillebror fem och självklart så stod det gräddtårta på menyn. Inte nog med det, idag så fyller min bästavän 18 år så dagen idag har bestått av att fira henne och gå på risk 1an. Haha segt, men Filippas fölsedag vägde upp det hela!!! På lördag ska hon firas ordentligt!

Likes

Comments

Nu är helgen över och skolstarten är imorgon. Lovet har varit fruktansvärt välbehövligt och jag hade ju inte klagat om det vore lov en vecka till.
I fredags eftermiddag så åkte jag med min lilla syster och kollade på en fantastisk gymnastik julshow, som man själv var med i en gång i tiden haha. Det var jätte jätte mysigt!! Direkt efter showen åkte jag snabbt hem o fixade i ordning mig för att åka in till stan och ta en fika med två älskvärda kompisar.
Lördagen slutade med att jag sov bort i princip hela dagen.. vaknade runt 18 tiden och åt taco med familjen och efter det så satte vi oss i soffan och kollade på mitt favoritprogram GLADIATORERNA!! Bästa bästa bästa!!!!
Nu, söndag, sitter jag och pluggar vilket inte går jätte bra eftersom att jag har gossip girl i bakgrunden och mobilen framför mig men jag försöker iallafall. Alltid något!
puss

Likes

Comments