Likes

Comments

Igår firade jag Valentines med två älsklingar vilket var jätte mysigt. Vi åt gott och bara snackade en massa kan ju berätta att det huvudsakliga ämnet vi diskuterade var kärlek. Olycklig kärlek. Det låter jobbigt, jag vet.. men det var faktiskt mysigt och framför allt väldigt skönt att bara få prata.
Imorse vaknade jag och Emma av att Sarah hade fixat den mysigaste frukosten på länge som vi åt innan vi fick skjuts på skolan.

Likes

Comments

Sedan sist? Great gatsby fest, ute middagar med mina hjärtan, fölsedagsfest och lite till!
Jag har alltså haft fullt upp de senaste dagarna men det har gått i ett relativt lugnt Tempo vilket jag uppskattar. Mer stress just nu är verkligen det sista jag behöver då den här veckans agenda är orimlig. Finns allt för mycket jag ska hinna med och allt för lite tid. Ni anar INTE hur skönt det ska bli att få hoppa på flyget till Stockholm på fredag, ni anar inte! Kan knappt fantisera om hur skönt det ska bli att få dra runt på Stockholms gator och dricka kaffe på söderscafer helt ensam. FY FASIKEN vad gött!

Likes

Comments

Idag har jag verkligen försökt fokusera på att njuta av mitt liv! Det låter klyschigt jag vet, men det är inget annat än nödvändigt. Inte bara för mig utan ALLA. Dag in och ut går jag konstant och ställer mig själv frågan "vad är meningen med livet?" Och "är det verkligen såhär det är tänkt att man ska leva?". Om svaret är ja på den frågan så vet jag inte vad jag gör?!?! För jag tänker verken leva eller må såhär, det tvär vägrar jag.
Jag kräver eller menar inte att jag måste leva som en kung och bli servad vindruvor på silverfat var och varannan minut. Det jag syftar på att enligt mig så är livet, tiden på jorden, meningslös om man inte uppskattar den. Därför tänker jag försöka. Försöka vara mer glad, positivt och tacksam för det jag har. Försöka se hoppet i det hopplösa(iprincip). Ja,ja.
Idag har det iallafall gått rätt på sin väg!! Efter skolan så gick jag och Emma till en resturang där vi krängde i oss en utsökt hamburgare. Min favoritmat dessutom. Under middagen satt vi och planerade vår Stockholmsresa i april samt våra planer på marbella i sommar. Sjukt uppmuntrande var det! Har ju insett nu att det finns inget som gör en så hoppfull som att ha något att längta efter.. INGET!
Nu ska jag sätta mig ner, plugga matte och sen kolla ett avsnitt regin(<3!!!). Återigen något att längta efter! Man måste ju se det hoppfulla i det hopplösa;)

Puss

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med något nytt och intressant. Det var nämnligen så att min lärare hade bjudit med mig på näringslivsfrukost. Det innebar frukostmingel följt av tre föreläsningar om integration. Det var såå intressant att lyssna på och det är verkligen något jag skulle vilja göra igen.

Annars: världens gråaste dag, ångest, trött och huvudvärk. Vill egentligen bara ligga i sängen och se på film men har så mycket annat som jag måste göra så sängliggandet får vänta. Förhoppningsvis så kommer jag känna mig lite piggare efter träningspasset jag ska på nu!

Likes

Comments

Hej! Lördagen igår var så rolig!!! På förmiddagen hade min skola öppethus samt uf mässa, det betyder att jag var där och ställde ut mitt företag och fick chansen att berätta om idén för otroligt många människor! Jätte kul. Efter det så gick jag och Filippa hem till henne och gjorde oss i ordning för att möta upp Emma och Sarah på Jou San, en asiatisk tapas resturang. Där satt vi i cirka två timmar och maten smakade FANTASTISKT. När klockan närmade sig 20.00 drog vi oss mot tivoli där vi senare skulle se bandet Hov1 spela. Deras konsert var bra men väldigt kort vilket gjorde mig lite besviken dock så går ju alltid tiden fortare när man har roligt.. Konserten var slut vid 22.00 och påvägen till bussen stötte vi på bandets "manager" som bjöd med oss att ta en drink med honom och bandet. HUR FETT(?) TÄNKTE VI. Efter det bjöd kvällen på en del godbitar som jag tyvärr inte kan berätta..
ha det bäst :) puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Nice dag idag först lugn dag i skolan, med bara 2 lektioner och sen efter det så gick jag och Emma till espresso house för att plugga men det slutade snarare i skit snack hehe. Som alltid.
Runt 4 tiden kom Filippa med en protein smoothie till mig innan vi tog oss till gymmet för lite body pump, jobbigt men fett skönt nu i efterhand... just nu har vi precis ätit upp maten vi lagade och snart, efter lite dusch och fix så ska vi gå in till stan för att återigen fira att Filippa fyllt 18!!!!!!!!!
Puss hej

Likes

Comments