hade lite häng igår med min bästis innan hon åker till Brasilien. fotade lite osv. sen hjälpte hon mig med att spackla mina väggar.

det går framåt med rummet förresten, har typ inte berättat nått alls om det. men killen som gjorde om rummet innan vi flytta in sa att bakom golvet (alltså jag har alltså haft bruna golv som väggar...) så var de en vit vanlig vägg. as najs liksom.
men nej... inte ALLS. det är inte slipat över huvudtaget, de är 200 lager tapet och stora gropar i väggarna.. alltså så mkt mer jobb. men nu ser de helt ok ut, ska spackla de sista och sen blir de slipa hela skiten och SEN måla, yay! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

planerar att göra om mitt rum i helgen! som jag längtat alltså. har sjukt fula väggar. killen som bodde i lägenheten innan har satt upp trä golv på väggarna?! så de är jättemörkt och depprimerande. ska måla väggarna stål gråa som passar till mina svarta möbler och vitt golv! kommer bli sååå najs.


Likes

Comments

kom på att jag bara lagt ut bilder på min instagram på mina tatueringar. och inte speciellt bra bilder heller. kunde inte få till en bra bild på texten över mina bröst så den får jag visa sen. men här har ni bild på min "tripple goddess" tatuering som jag har på handleden iaf! min lilla hyllning till wicca.

​är super nöjd och älskar den sååå mycket! min polare är så duktig! om någon månad ska jag börja på min skräck-sleeve också.

Likes

Comments

idag ska jag på grillkväll med massa vänner, ska fira min kompis som nyss fyllde år. kommer bli mys! hoppas bara att det inte regnar, skulle suga röv.

har nyss köpt mina första lösögonfransar från house of lashes, in love! ska visa några bilder sen med dom på :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw