Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vänster januari 2016, höger slutet av 2016.

ser pretty much the same ut haha, förutom att mina ögonbryn har gjort en najs makeover! hello 2017, har inte skrivit något här på jättelänge, har haft det tufft men håller på att arbeta mig uppåt, skolan startat om 2 veckor och laddar upp mig inför det. hoppas ni haft en god jul och gott nytt år. detta år ska bli ännu bättre än 2016 (som för övrigt var ett fucking amazing år för mig personligen) och ser fram emot sommaren så mycket!

Likes

Comments

god jul på er allihopa. jag firar yule idag. i år firar jag faktiskt bara med min man, första julen tillsammans och än så länge är det super mysigt. vi åt en god jul frukost med gröt, jul ost, julskinka och julmust. senare ska vi göra middagen efter kalle anka. hoppas ni har en bra dag, även fast ni kanske inte har roliga människor att fira med eller inte tycker om all alkohol som är inblandad vid julen. kram på er

Likes

Comments

de har varit en väldigt jobbig tid för mig dom senaste dagarna... åkte till akut psykiatrin för första gången, blev hemskt bemött och vården är ju ett skämt. har varit ovanligt jäkla trött. har mått extremt dåligt psykiskt och på de så har jag ryggsmärtor från helvetet. livet just nu alltså...

men de går ju bra i skolan iaf, vilket är skönt, slipper ha den stressen också liksom!


Likes

Comments

ska på julmarknad idag med familjen och pojkvännen. ska bli sjukt mysigt. dricka glögg å va festive! ska rocka röda läppar idag och varmaste kläderna. självklart skulle de snöa idag, av alla dagar

Likes

Comments

Idag fyller min mamma och syster år! har köpt massa mysiga små presenter till dom, senare kanske min syster kommer hit å fikar. min kompis kommer hit också och vi ska ta igen all skit vi missat, vi har inte träffats ordentligt på fleeera månader, så vi ska beställa pizza och titta Sagan om ringen, alltså goals mys haha.

har pimpat mitt rum helt sjukt mycke inför Yule. mitt rum är allvarligt de vackraste rummet någonsin!

Likes

Comments

idag, är äntligen den dagen så jag ska se Fantastic beasts and where to find them på bio. woop. alla har redan sett den lol, men jag är seriöst så pank att jag inte ens kan gå på bio haha. men nu kom bidraget så nu jäklar blir de bio dejt med min man!
har fortfarande inte somnat så ska bara va vaken tills jag ska till skolan, what can you do with insomnia liksom.

sitter just nu på youtube och tittar på Tana mongeau, alltså har ni sett alla hennes storytimes på hennes stalker? jag har följt henne sen dag ett när hon berättade de första om honom, och nu är det ju helt jävla kaos! alltså hur kan en människa vara så psyco och creepy, bara för att göra henne helt paranoid i huvudet, just for fun? om ni inte sett hennes videos, do, hon är fan grym och hennes storytimes är så jävla underhållande haha, dock inte om stalkern då obviously.

Likes

Comments

har precis haft värsta HP maratonet. herreguuuud vad jag älskar dom. bästa filmerna ever made, men phenixorden kommer alltid vara min favorit (förutom ettan då obviously)

Likes

Comments