Idag har dagen spenderats i Kungsbacka på Hede Fashion Outlet. Mycket av tiden spenderades inne på Nike outleten. På Nikes outlet brukar jag alltid ha lätt för att hitta saker och just nu hade dem 50% rabatt på redan nedsatta priser så vi kom därifrån med en del grejer. Nya löparskor, träningstights, träningsbh, löpart-shirt och ett träningslinne.

När vi väl kom hem och sambon åkt iväg på basketträning valde jag att inviga mina nya löparskor och t-shirten. Det blev en runda på 5,76km. Rundan kändes helt okej, jag har haft en sjuk träningsvärk i baksida lår och vader idag, förmodligen efter jump squatsen jag gjorde igår, kunde knappt gå ner för trapporna innan. Jag joggade en bit och gick emellanåt. Har kännt att något inte riktigt är som det ska i höger ljumske, vet inte om det är en sträckning eller en nerv som sitter i kläm på något sätt. Det brukar mjukna upp efter ett tag men idag kändes det en del. Därav kunde jag inte riktigt jogga hela vägen runt. Men tycker ändå att tiden och distansen var bra :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens pass på gymmet blev ett riktigt svettigt sådant. Hela passet kändes grymt bra och roligt.

Uppvärmning:
5 min på crosstrainern

Pass:

3 rundor:
30 st Mountainclimbers
15 st Squat jumps med medium resistance band
8 Squats x3 (smala, normala och breda) med medium resistance band
15 st Bottoms up on the ball med medium resistance band
35 sek wallsit
12 st Fire Hydrant med medium resistance band

Mage:
3x30s plankan
3x30 st båten med rotation (10kg viktplatta)
3x15 st situps

Kondition:
20 min 18 sek på löpband, totalt 2,67km

Passet kändes som sagt väldigt bra. Kroppen kändes väldigt lätt på löpbandet vilket var väldigt skönt och roligt då jag inte brukar gilla att springa.

Mina absolut bästa redskap på gymmet just nu är mina booty builder band som jag fick för ett tag sedan. Man får dem i en fin och väldigt praktisk liten påse som man lätt kan ta med sig runt på gymmet. De tre banden har olika motstånd; Light, Medium och Heavy, och dem ger ett grymt extra motstånd i många övningar. Jag använder dem nästan vid varje pass och är supernöjd :)

Likes

Comments

Då var det en ny vecka och dags att väga och mäta kroppen. Det är utifrån dessa mått och vikt som jag nu kommer räkna mina resultat. För mig handlar det inte om att gå ner i vikt, siffran på vågen är just bara en siffra, jag kommer främst titta på måtten. Måtten är inte dåliga, mitt mål är att tona kroppen, den ska bli tightare och fastare.

Idag blir det en sväng till gymmet :)

Likes

Comments

En lugn söndag har det varit idag. Dagen började med en kort promenad, varit hundvakt i helgen och det har därmed blivit en del promenader i det fina vädret.

Har känt mig seg i kroppen hela dagen, är förmodligen en kombo av dålig sömn samt träningsvärk efter veckans träningspass. Efter att ha grejat lite hemma blev det en Powerwalk. Under PWn lyssnade jag på Träningspodden med Lofsan och Jessica. Denna podd gillar jag att lyssna på i samband med träning, speciellt under promenader och joggingturer, den ger mig mycket inspiration och framförallt motivation att röra på mig.

Powerwalken gick bra, totalt blev det 5,53 km. Det var en härlig runda, vädret var perfekt. Benen kändes något sega emellanåt, men jag tog mig runt och nu i efterhand känns det toppen!

Nu ska jag ta en lång dusch och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen. Veckan som kommer har en massa roligt inplanerat, så som det bör under semestern.

Likes

Comments

Det är mindre än ett år kvar tills jag står brud och gifter mig med mitt livs stora kärlek. Det är därför ett perfekt tillfälle för mig att ta min träning på allvar och verkligen ge järnet för att komma i form inför nästa sommar. Jag har tränat till och från de senaste åren. Det har gått upp och ned, vissa veckor har varit bättre än andra och nu är det dags att bryta det mönstret och bara köra på.

Jag ska detta år utmana mig själv. Jag ska ge järnet vid varje träningspass och dela med mig av mina resultat och tankar. Det ska bli spännande och utmanande för mig att faktiskt dela med mig av det jag annars håller för mig själv.

Något som jag just nu ser mycket fram emot är vårt kommande bröllop och det kommer därmed förmodligen bli en del inlägg om vår bröllopsplanering.

Välkomna hit :)

Likes

Comments