Jag älskar den här låten! Så otroligt vacker!

Om jag någon gång kommer gifta mig, vill jag ha denna låten på bröllopet!


Likes

Comments

trött seg tjej idag. har varit vaken sen Isac gick till jobbet, de va vid kvart över sex imorse.. hatar hans alarm på mobilen, det låter seriöst som att någon sågar hål i huvudet på mig.. as gött!

ligger iallafall i michis soffa nu, as najs att vi får låna hennes lägenhet i helgen! ikväll blir det halloween mys med underbara människor!
nu ska jag försöka sova ett tag! hörshej

Likes

Comments

tänkatänkatänka, fan vad jag hatar att tänka.. speciellt på sånt man trodde att man hade glömt, sånt man borde ha glömt. varför kan man inte bara glömma saker? måste man komma ihåg exakt ALLT dag ut och dag in, föralltid? jag vill inte tänka, ändå är det jag själv som gör att jag tänker. lyssnar på lugn musik, sånt som påminner. just idag är vädret lika dystert som jag själv är.

nu ska jag ha disco för mig själv istället och sedan duscha!

Likes

Comments

Hellu! 😊

Jag har nyss kollat på filmen "torka aldrig tårar utan handskar", den var bra men lite seg ibland faktiskt. Nu ska jag snart kolla på andra avenyn, har saknat den serien!! Har inte så mycket att skriva, ska rulla vidare nu, höööörs 😄

Likes

Comments

Hej, kommer ni ihåg mig? 😊

Jag vet att jag suger på att blogga men nu är jag sjuk så jag har ändå inget annat att göra! Men jag kom på en grej jag verkligen vill göra, jag vill köpa ett piano, en videokamera och en mikrofon. Sen vill jag lära mig spela piano, så kan jag sjunga och spela in. Har faktiskt hört från folk att jag sjunger bra!

Tycker det är så himla kul att titta på videoklipp på youtube när folk sjunger och spelar piano ! Sen blir jag så avundsjuk för jag vill också kunna! Så det SKA jag lära mig! 😍

Bjuder på ett videoklipp på en sjukt grym brud! Dock är det samma låt som den i förra inlägget, men jag har fastnat för den låten såå!


Likes

Comments

 

Hela den här dagen har varit sämst. Enda sen jag vaknade imorse fram till nu har den varit super dålig. Jag förstår inte vad som händer med mig, jag har haft minnesluckor hela dagen idag. Kommer knappt ihåg någonting jag har gjort, och nej jag har inte druckit eller något sånt. Jag känner att jag är på väg att börja gråta hela tiden och nyss gjorde jag min mamma besviken..

VARFÖR?!?! varför får jag aldrig må bra för..? Varför ska jag ha den här äckliga känslan hela tiden? VARFÖR..?????? Så många frågor, så några svar. Jag vill inte gör någon besviken, men det känns som att det är de enda jag gör.. GFJ;pklynoprehj ofpdåjgf

Likes

Comments

They can read all about it.

Idag är en sån där dag då allt känns grått. Det finns inte en endaste liten färg så långt ögat kan nå.Idag är ingenting bra. Det är en sån dag då jag vill stänga in mig, vara för mig själv, inte släppa in någon, inte prata med någon. Bara vara jag. Dagar som denna kommer allt för ofta nu för tiden. Jag har inte min blogg för att skriva vad jag gör på dagarna, jag har den för att skriva av mig. Även fast det är sjukt läskigt att skriva ut alla sina tankar och funderingar, blotta sin själ för massor av okända människor. Jag skriver knappt ut en bråkdel av allt jag tänker på, även om jag vill så vågar jag inte göra det. Vem skulle gilla mig om dem visste allt om mig? Min största rädsla just nu är att bli lämnad ensam, att inte ha någon. Det är jag rädd för..

I wanna scream 'til the words dry out.

Likes

Comments

 

Miley var ju så sjukt jävla snygg här!! döör ju va snygg hon var. Hon ÄR fortfarande snygg, men hon var grymt mycket snyggare här!


Likes

Comments