Header

Fredag morgon tog vi tåget över till Köpenhamn. Vi hade verkligen tur med vädret, strålande sol även där.

Vi promenerade längs ett knökat Nyhavn innan magen började kurra. Vi bestämde oss att gå till Papirøen för att testa på lite streetfood och ta en öl i solen.

"To surf n' turf og sweet potato fries, tak!"

Det fick bli både sushi och surf n' turf. Varför inte luncha två gånger när det finns så mycket gott, liksom?

sushi from Banzai Street Sushi and burgers from Fish-Art at Papirøen
Trangravsvej 14, 1436 Copenhagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I torsdags styrde jag och OG mot Malmö, som sagt. Vi slängde i oss frulle och begav oss mot centralstationen.

Satt skönt hela vägen till Malmö och vi hann även beta av Fantastic beasts and where to find them.

"No time to loose!" - sådär lät det när vi kom fram till ett strålande soligt Malmö. Det fanns ingen tid att förlora, vi satte oss direkt mot husväggen och försökte fånga lite D-vitaminer.

t-shirt & overall Monki | sneakers & sweater Filippa K

Vi hann med en snabblunch innan vi gav oss bortåt mot Kvarteret S:t Gertrud för att köpa lite blommor. Vi sprang på denna blomsterbutik ovan. Till vår förvåning fanns det över 10 000 st växter i en never ending lokal kändes det som. Efter att ha spenderat alldeles för mycket tid i blomsterbutiken, gick vi hemåt igen med en orkidé under armen.

Väl hemma laddade vi upp med prosecco, rödpang, tryffelsalami, gruyere och triple crème brie ihop med jordgubbar, päron och kex - vilket förövrigt blev vår middag då vi satt där ett bra tag och bara tjötade. Livet; god mat & dryck och bra sällskap, och med det avslutade vi torsdagen.

Likes

Comments

Torsdag till lördag. Har en bildbomb från mina dagar i Malmö och Köpenhamn på gång. Tänkte därför visa er lite highlights under mina dagar som har gått. Då jag tog otroligt många bilder, var jag tvungen att dela upp dagarna i olika inlägg. Håll utkik på bloggen imorgon och under dagarna för en fantastisk bildbomb och tips från Malmö och Köpenhamn.

Livet; god mat & dryck och bra sällskap.

Turistar i Köpenhamn.

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen har jag blivit frisk och lovar er nu en massa uppdatering. Tänkte posta detta inlägg i måndags och berätta om "veckans planer", men vi kör torsdag och helgens planer istället:

TORSDAG
Jag och OG är påväg mot Malmö just nu för en liten mini weekend. Istället för att köpa en present till OG på hans födelsedag bestämde vi för att hitta på någonting kul istället. Vi kommer antagligen sätta oss någonstans på kvällen och äta lite gott.

FREDAG
Fredagmorgon åker vi till Köpenhamn över dagen. Shopping, mat och drinkar är på agendan. Älskar Köpenhamn och ska bli kul att åka dit igen, har massor av ställen som jag vill gå till denna gången. På kvällen kommer vi att åka tillbaka till Malmö och mysa hos hans pappa.

Vi åker tillbaka till Göteborg på lördagen sen kommer jag antagligen åka med OG till Borås, vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Pussade min lilla doggo hejdå i fredags och styrde hem mot Göteborg igen. Varit sängliggandes i princip hela helgen. Haft feber och en rejäl förkylning - därav ingen uppdatering, tyvärr.

Känns däremot som om jag har ätit hela helgen, trots att jag varit sjuk. Brukar nästan vara tvärtom alltid för mig. Det blev både persiskt och indiskt.

Jag och mamma förberedde hela helgen inför måndagen (idag) då det är persiskt nyår. Tycker det är så kul att ta del av två olika kulturer, persiskt vs. svenskt. Kontraster, och jag älskar det. Om ni undrar vad det uppdukade bordet som finns hemma hos varenda iranier just nu så kallas det "Haft sin". Vilket betyder "Sju S" och refererar till de sju symboler som finns på bordet. Ni kan läsa om det mer HÄR.

Likes

Comments

sneakers Nike | bomberjacket & pants Zara | sweater Filippa K | bag Gucci | sunnies Ray Ban (OG's)

Hann springa lite ärenden på stan innan jag mötte upp OG med blommor i handen. Idag är det hans dag och det ska firas med familjen. Försökte mig på dagens outfit men 90% såg ut som första och fjärde bilden - blåsigt värre, haha.

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw