Header

Det var otroligt svårt att säga hejdå till min absoluta favoritmänniska imorse. <3

Fem månader kommer förhoppningsvis gå fort. Fastän det kommer bli väldigt svårt med tanke på att vi varit konstant med varandra i mer än fem år. Nätterna kommer bli värst.

Nu när jag landande innanför dörren, kom alla känslorna på en gång. Jag känner mig nästan lite konstig, typ febrig. Försöker tvätta och packa om resväskan. Förhoppningsvis får Stockholm mig på lite andra tankar...

Likes

Comments

Min första vecka som ledig denna sommaren. Jag är i och för sig inte helt ledig, nu kan jag fokusera fullt ut på mina sociala medier och visa er saker som exempelvis vad vi gjorde sista dagen i London - alla fyra delar kommer upp imorgon.

Sorry för dålig uppdatering denna veckan. Har försökt vara så mycket som jag kan med Oscar innan han åker till Thailand i fem månader. Imorgon pussar jag honom hejdå och åker vidare till Göteborg för att sedan ta tåget till Stockholm. Har även två stora nyheter att berätta för er. Är så himla taggad över framtiden!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kyrkogatan Vallgatan. I fredags flyttade vi huvudkontoret och det innebar flyttmys med asiatiskt mat och en massa skratt till klockan 19-20. Detta var för övrigt min sista dag på Lagerhaus HQ. Det var sorgligt att behöva säga hejdå och jag kommer att sakna varenda en och min fina och lärorika tid där. Nu är det dags för nya äventyr!

Trillade in hemma hos Oscars pappa och hans sambo (som var i Göteborg över helgen) strax runt 20.30 tiden. Det bjöds på räk- och kräftfrossa och Prosecco. Där satt vi och pratade minnen och framtidsplaner.

Lördagen styrde jag och Oscar vidare mot Tredje Långgatan för en långkväll med två kolleger till Oscar. Tanken var att äta och sedan bege sig hemåt, men ni vet hur sådana kvällar alltid slutar...

Matchade min jumpsuit med Taverna Averna.

Vad jag kommer att sakna den blicken...

Runt 22.00 snåret hamnade vi på Tacos & Tequila. Vi var där mest för margaritan. Det slank ner ett par stycken...

You look fine.

Efter att ha tjötat i några timmar och dansat till reagge, förflyttade vi oss till Lou Lou. Där dansade vi in på småtimmarna.

Söndagen bjöd på strålande sol trots att det blåste som bara den. Jag och Oscar mötte upp mamma och resten av familjen för en matbit och lite strosande på stan. Därefter tog vi vår packning, körde en snabbfika hos Oscars pappa för att sedan styra mot Borås. Jag kommer att vara där tills han åker till Thailand i ett halvår...

Likes

Comments

För två helger sedan var jag, som jag nämnde i detta inlägg, ute och partajade. Pizza + film som bakishäng i all ära - men ingenting slår när man verkligen hittar på någonting aktivt dagen efter. Klockan 09.00 var jag och Oscar redo att möta upp Max och Maria för en tur i Borås Djurpark. Snacka om att bakishumöret blev botad till max.

Sist jag var på djurparken var jag bara barnet och hade helt andra förväntningar. Idag känns det bara konstigt att se djuren i små inhägnader. Det fick mig att må dåligt. Även om jag tror att djurparker gör sitt bästa för att djuren ska må bra, så kändes det väldigt konstigt att titta in i djurens ögon och tro på det. Det fanns en spegel i djurparken bredvid lejonen med texten "The most dangerous animal" ovanför. Ja, det stämmer verkligen. Vi människor är de värsta som finns. Men, för övrigt hade vi det trevligt <3

mitt hjärta gjorde ont när jag tog detta kort... ville inte ens fortsätta att gå i djurparken efter det.

Likes

Comments

YouTube
Neda Sadejou
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw