​Okej alla tjejer ock killar där ute vad känner ni egentligen om det här med smink och styling och särskilt i kombination med media? 

Bilden till vänster tog jag 18/3-16 och bilden till höger togs 24/12-15. Det är inte lång tids skillnad på dem och det är jag på båda bilderna. Till vänster är jag helt naturlig, inget smink eller andra produkter och mitt hår är bara uppsatt i en vanlig tofs. Till höger har jag smink produkter i hela ansiktet, mitt hår är fixat så att det ska bli som snyggast på bilden. 

Om jag skulle lägga ut båda bilderna på en dejting sida vilken av bilderna tror ni kommer få flest likes? Ah jag tror iallafall den till höger. Vad jag har lärt mig av erfarenhet och via media så är man snyggast och sexigast via utseendet?? 

Min hobby är mode och skönhet. Jag älskar att klä upp mig i lite annorlunda och snygga kläder, sedan älskar jag att sminka och fixa till mig bara för att det är kul. Något som jag tycker är mindre kul är hur pass viktigt det är att man ska vara snygg överallt och särskilt i media för att man ska bli sedd. Vi människor föddes inte perfekta och vi är inte underbart vackra, vi är naturliga. Vi alla har en naturlig skönhet och det är den som vi ska ta vara på och visa upp för världen. Inga krav på hur man ska vara klädd eller sminkad för att man ska vara som mest attraktiv/tillfångatagande. 

Jag själv har personligen fokuserat alldeles för mycket på mitt utseende om hur jag skulle se ut för att upp nå de kraven som en annan person i mitt liv önskade hos mig. Efter en längre period blev jag ifrågasatt av mina vänner varför jag alltid gjorde som denne personen önskade. Jag fick en tankeställare och när jag tänkte efter så visste jag inte längre vem jag var, vad som egentligen var min personlighet och min stil.

Det jag vill framföra i det här inlägget är att man är alltid vacker så som man är! man ska aldrig behöva ställa krav på en annan person om hur vida den ska se ut för att uppfylla vissa krav. Vi kan inte önska utan vi kan bara uppskatta så kom ihåg det. Du är fin som du är! 

Puss & kram från mig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej då var det de här med blogg. Jag har själv aldrig trott att jag skulle skaffa blogg då jag tycker det är helt involverat i media o bla bla bla... men jag har nu ist insett att en blogg faktiskt kan vara skönt o ha ifall man behöver skriva av sig ibland när huvudet e fullt med tankar sen kan en blogg även vara en bra utgångsväg för att kunna ge budskap om saker som kan vara hjälpande för andra.

Jag har inte helt och hållet bestämt vad min blogg ska handla om men till viss del kommer jag skriva om vad som hänt/händer i mitt liv så får dem som e nyfikna läsa det. Jag kommer även lägga upp bilder på mig själv inom mode, kläder som jag köpt och som jag vill kunna visa upp som inspiration för andra.

Tack o hej för mig så länge så får vi se vad mitt nästa inlägg kommer att handla om ✌

Likes

Comments