Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags skulle Elin och jag på "äventyr" vilket slutade på Katrins och senare på eftermiddagen träffade jag Lovisa och vi hämgde bara och snackade. I Tisdags gjorde jag i princip ingenting. Igår va jag med Lovisa hos hennes medryttar ponny och höll lite lektion för henne efter de sov jag hos henne och idag kommer Moa min älskade bästa vän den finaste människan jag vet gud är så sjukt taggad va så länge sen vi träffades gråter typ är så glad asså ni förstår inte alla borde ha en vän som Moa.

Likes

Comments

i helgen har jag inte gjort så mycket förut att varit med Alvin och ridit Rebel. Jag och Alvin hoppade studsmatta, lekte krig, åt glass och cyklade och när jag red Rebel tränade vi på serpentinbågar, volter och tempoväxlingar och idag måndag har jag varit hos tandläkaren. I veckan har jag inget speciellt planerat ska nog mest ta de lugnt och vila upp mig tills Lovisa kommer hem från Kroatien och Moa och många andra av mina vänner kommer hem från konfa lägert på Öland.

Likes

Comments

I Tisdags när jag sov över med Nicke och Lovisa 
I Onsdags när Elin och jag va på promenad 
I Torsdags när jag och Mamma var på lövmarknaden och efter va jag med några kompisar 
Och Igår på midsommar som jag spenderade med bla Emma 

Likes

Comments

Idag så har jag fått de tråkiga beskedet om att jag inte ska rida Rebel mer till hösten. Jag har ju ridit Rebel för att hans ägare varit skaddad, men nu börjar hon bli bättre så till hösten ska hon börja rida och behöver alltså inte min hjälp längre. Men jag har också ett positivt besked, Rebels ägares dotter har 3 hästar som hon inte hinner med att rida så till hösten ska jag rida hennes häst Fellini (Felle). De ska bli väldigt roligt för Fellini är en riktigt fin häst som tävlar brukar 1,30 men även haft sin debut i 1,40.  Dessutom är han en välutbildad äldre herre som kan lära mig så mycket. Men de bästa av allt är ändå att Rebel och Fellini står uppstallade på samma gård, så jag kommer träffa Rebel lika mycket ändå och kanske till och med få rida honom någon gång om Rebels ägare får för hinder och inte hinner rida eller liknande. Så jag är ganska glad och nöjd ändå. Känns faktiskt  lite som the next level att får rida Fellini, eftersom han är ganska mycket större och mer utbildad än Rebel och jag får ju som sagt träffa Rebel  ändå och de är ju huvudsaken. Så jag ska rida Rebel Juni ut och sen går hästarna på sommarbete i Juli sen får vi se när jag börjar rida Fellini. (här nedan är en bild från idag efter jag ridit Rebel)

Likes

Comments

Nu har jag också fått sommar lov eller vi fick sommarlov i fredag. På lovet har jag än så länge varit på min kusins student, varit med Moa, varit med Elin och just nu är jag med Lovisa så än så länge har mitt lov varit bra.

Likes

Comments

Asså imon är de skolavslutning de är helt sjukt vad tiden går fort är så fruktansvärt lycklig för att vi får sommarlov imon. Väldigt välbehövligt och vällförkänt sommarlov dessutom.

Likes

Comments

Red Rebel barbacka idag och tränade på tempoväxlingar och volter så duktig är han.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments