View tracker

Har haft en jättebra födelsedag idag! Blev väckt av familjen med härliga presenter och efter det firade jag hela dagen med min kära familj och Jocke. Vi åt god mat och kaka och bara var tillsammans. Njöt så mycket av hela dagen! Nu är jag i Esbo med Jocke och ska snart gå och lägga mig.

Tack ni kära för en härlig dag och fina presenter och tack allihop för alla gratulationer! Puss & kram!

+ presentkort till Stockmann!

Likes

Comments

På måndagen började jag äntligen och träna på gymmet igen. Har länge tänkt börja men det har aldrig blivit av. En dag bestämde jag mig bara för att på måndag måste jag börja. Det kändes faktiskt jättebra att träna.

Har som sagt börjat läsa till studentskrivningarna, vilket inte känns alls lika bra. Så mycket tid går åt till läsandet att det känns som om jag inte har tid till så mycket annat. Dessutom tar läsandet så mycket av min energi. På grund av det och skolan har jag varit så trött den här veckan.

Trots att så mycket tid går ut till läsandet har jag idag hunnit luncha med pappa, gått snabbt i några butiker och imorgon ska jag och söka min beställning från xxl.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Nu är då jullovet slut och skolan börjar igen imorgon. Har ändå haft ett så jättebra och härligt jullov att det inte känns så illa att åka till skolan imorgon. Dessutom har jag endast ungefär fyra veckor skola kvar så det ska jag väl klara av helt bra. Imorgon måst jag tyvärr också börja läsa inför studentskrivningarna..

Hoppas ni har haft ett bra jullov!

Likes

Comments

Har njutit av varje jullovsdag. Har sovit ut varje morgon, tagit det helt lugnt, varit på promenader i vintervädret och trots minusgraderna har jag njutit av det också. På dagarna har jag sett på Skam, som jag har blivi helt fast i och så har jag shoppat lite nya härliga plagg. På mellandagarna var vi också och hälsa på morfar och morbror och så var vi till stugan på samma gång. På nyårsafton var jag på bio med mamma och på kvällen firades nyåret med en lugn och skön spel/chillkväll med Addu hemma hos oss.

Har ännu några dagar kvar av jullovet och de kommer antagligen se ganska likadana ut men det gillar jag!
Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Hej och ursäkta ännu för mitt dåliga bloggandet. Julen firade vi hemma och den var traditionell och så härlig. Fick njuta av bra sällskap och god mat. Till julklappar fick jag mycket sådant jag önskat och ännu lite mer. Är supernöjd med hela julen och alla julklappar.

Kvällen före julafton

Likes

Comments

Gott nytt år till er alla!
Jag lovar höra av mig mera nästa vecka, har haft så mycket nu på jullovet att jag inte har hunnit eller orkat bloggat något.
Ha det bra!

Likes

Comments

Idag började mitt jullov efter att vi hade julfest i skolan på morgonen. Efter julfesten var jag med Esbo flickorna på kaffe. Roligt att hinna umgås med dem också. Det var skönt att bara sätta oss ner och tala om allt möjligt. .
Sen jag kom hem har jag paketerat julklapparna färdigt, som jag började med redan igår. Det är endast tre, nästan bara två dagar kvar till jul och jag väntar såå! Trots tråkiga vädret har jag härlig julfiilis!

Hoppas ni också har julkänsla!

Likes

Comments

Jocke hade ordnat en överraskningsresa till mig till Stockholm som samtidigt var min julklapp. Jag visste inget i förväg förutom att jag skulle vara borta från torsdag till lördag. På torsdag skulle jag vara i stan kring 15 tiden och då först fick jag veta. Blev så glad när jag hörde att vi skulle till Sverige. Resan var jättelyckad och det var en härlig överraskning.

På fredag gick vi runt omkring i centrum och i gamla stan. Under resan köpte jag ett nagellack, en Hollister huppare, en sminkborste och lite annat smått. Det var så himla mysigt i Stockholm med all julbelysning och dekorationer över allt!

Tack ännu en gång Jocke, det var så härligt!

Likes

Comments

Idag är det luciadagen, en av de bästa dagarna under jultiden, enligt mig. Fick äran att själv vara med i Sjundeås lucia för två år sen och det har blivit som en tradition att varje år gå och kolla på lucian här i vår kyrka. Så snart ska jag i väg dit för att se på årets lucia.

Ha det så bra!

En bild från luciatiden två år sen

Likes

Comments

På söndag startade jag, Heidi och mamma med Micci dagen med att ta en promenad i det härliga vintervädret. Det var soligt och skönt, trots några minusgrader. Promenader med Micci i så här bra väder gör så bra för en!

Efter promenaden var jag och Heidi på mega snabb shopping då vi måste få några saker skötta just igår. På kvällen var det sedan dags för årets sista gymnastik. En bra söndag med andra ord!

Likes

Comments