Header
My Life

Min lördagkväll är väldigt lugn för att jag är barnvakt till min minsta kusin medan mina och kusinens föräldrar är på middag. Det är tydligen en barnförbjuden middag för att föräldrarna ville ha kvalitetstid. Så det blir pizza fest med min lillasyster och mina två kusiner. Men efter vi hade ätit skulle åkte lillasyster och min äldsta kusin dra ut på kvällen för att träffa kompisar. Så jag och minsta kusinen stannade hemma men det var inga problem.

För min del finns det inte så mycket att göra för att min kusin är 10 år och väldigt självständig. Min enda uppgift är att se till att han får något att äta och att han inte skadar sig.

Jag satt vid datorn kollade serier under kvällen och gjorde lite annat som att skriva detta inlägg. Medan min kusin lekte med sin kompis i huset och det var kaos för att dem lekte med nerf Guns. Man kan säga att dem var inne i "nerf kriget" för att dem sköt lite överallt så man fick säga till för att undvika att saker ska gå i sönder i huset.

Efter när grannen har gått och jag sitter fortfarande och skriver detta inlägg. Så blir det att min minsta kusin vill ha filmkväll nu så dax att avsluta detta inlägget.

Jag är väldigt nyfiken på vilken film han har valt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My Life

Jag har känt mig så ensam dem senaste veckorna och speciellt när ens närmaste vänner jobbar. Varje gång dem har någon sorts utav ledig dag vilja umgås med dem. För att jag saknar att ha dem bredvid mig och alla galna äventyr.

När dem jobbar går jag bara runt i huset och städar. Nästan så jag känner mig som familjens hushållerska och jag kan själva ta på mig det. För att ingen tvingar mig att städa, tvätta och andra saker som är viktiga i hushållet. Jag gör bara det automatiskt för att jag känner mig rastlös och jag vet att mina föräldrar säger till mig ta bussen till stan. Men jag tycker det är tråkigt att åka in till stan och shoppa eller gå ut att äta lunch ensam.

Jag säger till mig själv att om jag inte hittar ett jobb så snart som möjligt kommer jag att må dåligt bokstavligen för att jag fixar inte att gå hemma. Det finns en anledningn till att jag känner mig som en hushållerska och det är att min mamma är sjukskriven. Hon är sjukskriven för att hon har MS och det finns olika grader. Men hennes del är att sjukdomen har satt sig på balansen och den är obotlig= kronisk sjukdom. Men jag ska inte berätta mer om det.

Självklart att det är ett plus för min mamma att jag är hemma och tar hand om sakerna som hon känner inte orkar. Men det är inte de jag vill göra av mitt liv och jag ser på min mamma att hon inte mår bra att se mig hemma. För att hon vet vad jag vill göra i livet men det är tufft med jobb och speciellt om man ville ha en karriär inom yrket.

Nu när man går hemma får man ta dag för dag men jag hoppas att det inte håller i sig. Jag börjar mer och mer bli rastlös.

Likes

Comments

My Life

När lillasystern ska ha kompisarna över och ha huset för sig själv ikväll. Då blir det automatiskt städning i huset men det roligaste är att hon lämnade huset för att dra på fotbollsmatch. Så jag fick ta över stor städningen men det har jag inget emot för att jag hade velat göra det i vilket fall. För att det är riktigt stökigt och jag hatar när det är stökigt.

Jag är en person som älskar att ha ordning, om det är stökigt städar jag bort det. De spelar ingen roll vilken tid på dygnet det kan vara.

Jag började bli så här som person redan som 5- åring för att jag hatar småkryp och insekter samt att städa mitt rum. Mina föräldrar ville få mig att städa rummet slutade med dem skrämde upp mig och sa "småkryp och insekter trivs i stökiga samt smutsiga rum.". Sedan dess har jag varit desperat att ha det rent och snyggt.

Jag vet inte om det är bra föräldratips för att få ett barn att städa men mina föräldrar testade det och tydligen funkade det på mig.

Likes

Comments