Just nu händer det enhel del i mitt liv och allting går i en rasande fart. Alla mina arbetstimmar jag måste jobba igen börjar ordna upp sig, jag har blivit kontaktkompis till en tjej med aspergers syndrom, på måndag ska jag sätta mig i skolbänken och läsa upp Matte B och jag har börjat träna på gym tillsammans med R.

3 pass på en veckan och precis vartenda muskel i hela kroppen har gjort ont. Men det är så det ska vara sägs det, men ont gör det. Nästa vecka har jag barnen och då måste jag försöka träna hemma. Vilken tur att jag har en pojkvän som kan ha piskan på min rygg. Nu är mitt mål att komma i mitt livs bästa form, lära mig allt om mat, att äta rätt och få en sund livsstil.  

Igår fyllde Nea 4 år. Vi spenderade största delen av dagen i bilen körandes mot Falun. Idag blir det dop för barnens Kusin. Trots en lång bilresa igår fick Nea en fin och mysig födelsedag.
Idag har vi -24 grader och solen skiner men ett oerhört vackert landskap. Vi inväntar Magnus som är och köper frukost sen ska vi väl försöka ta oss ut i kylan och få lite friskluft.

Elliot är kvar hos sin pappa, ibland kan det vara skönt för barnen att få komma ifrån varandra och få lite tid var för sig med sin mamma/pappa.

Likes

Comments

Ett år att se fram emot. Mitt år. Vårt år. Jag är redo, redo för framtiden och vad den har att ge. Vi har en ljus tid framför oss.

Vakna upp varje morgon med kärlek och positivt tänkande. Möt varje människa med ett leende. Va rädda om varandra. Uppskatta. Tala om för någon när någonting är bra. Fokusera på det positiva. Skratta. Hjälps åt. Var tacksam. Ge kärlek. Ha tålamod. Omge dig med människor som ger dig energi och plocka bort de som tar energi. Ha roligt! Älska. Våga vara annorlunda. Våga vara dig själv.  ❤

Med detta välkomnar jag detta nya året, är förväntasfull och ser fram emot vad 2016 har att erbjuda.

Likes

Comments

Strax börjar jag jobba och ska vara på jobbet kommande 25 timmar. Att jobba detta dygn känns ändå som ett helt okej avslut på detta året. Jag längtar efter att stänga igen sista bladet och få välkomna det nya året med glädje, lycka och kärlek.

Trots att detta har varit ett väldigt tufft år finns där många ljusa stunder som jag väljer att bära med mig.

Jag har lärt mig oerhört mycket och människor omkring mig och även om mig själv.  Om vem jag är, vad jag vill och behöver.  Jag har lärt mig mitt värde. Jag har lärt mig att ta plats och slåss för vad jag vill och det jag står för. Visst, det kommer fortfarande dagar då jag kan tvivla på om jag duger, men dom dagarna kommer fortfarande komma ibland. Det gör det för oss alla.

Jag trodde dock aldrig att slutet på detta året kunde vända och bli såhär bra. Att få träffa någon som ger mig så mycket. Helt plötsligt behöver jag inte ha full kontroll på precis allt. Vilket är lite skrämmande. Men jag har honom intill mig som vill dela hela mitt liv med mig och mina barn, bryr sig om mig, hjälper mig och underlättar väldigt mycket.  Han får mig trygg. Han är mer envis än jag. Han förstår mig och han dömer inte. Han vill vara nära mig. Han är stolt över mig, tar mig gärna i sin hand och visar att vi hör ihop. Tack. ❤

Listan på detta året kan göras lång. Men jag har valt ut lite bilder ifrån detta året och jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år.

Likes

Comments

Det bästa med denna julafton är att jag har fått spendera den med några utav dem människorna som betyder mest för mig. Mina barn, Robban, min mamma, Magnus och Frida. En väldigt speciell julafton jämnfört med tidigare år. Men den blev ändå väldigt bra. Julklappar delades ut till barnen imorse efter vår traditionella julfrukost. Av mamma fick jag en pyjamas och en tavla från personlig födelsetavla.

Efter att jag lämnat av barnen hos deras pappa blev det en snabb vända hem för att sen hinna hem till Robban en runda innan han skulle vidare för att fira jul med sina barn ett par timmar. Underbar som denna människa är så hade han köpt en julklapp till mig och i paketen låg ett Halsband från Efva Attling och budskapet "Amor vincit omnia" på. Jag blev väldigt glad och rörd. Ännu en gång gjorde han mig mållös. Tack igen Finaste!

Kalle Anka och julmat väntade sen hemma hos mamma tillsammans med Magnus och Frida.

Körde hem till Robban efteråt för att hinna umgås lite innan jag skulle till jobbet och han vidare för att träffa vänner. När vi båda jobbar som vi gör och har saker att hitta på, på olika håll så gäller det att hitta dom där stunderna att ses på.

En jul som jag absolut inte har sett fram emot över huvud taget blev ändå så himla mysig och bra. Lite julkänsla har ändå infunnit sig trotts allt.

Detta året har för mig handlat om mig själv. Fått in nya rutiner med barnen varannan vecka, pussla med hjälp av barnvakt när jag jobbat/jobbar kvällar, nätter och helger. Pusslat med att kunna ta mig till jobbet med hjälpa av att låna mina föräldrars bilar innan jag började jobba ute i Vä. Resan mot min vikt, att hitta mig själv, lära mig att jag duger och vem jag är.
Nu vet jag vem jag är och att jag duger, precis som jag är.

OCH
Som en stormvind kom Robert in i mitt liv. Han gör mig knäsvag och väldigt lycklig.
Jag ser väldigt mycket fram emot vår framtid.
Du är den finaste jag vet! ❤

Likes

Comments

En känsla, som inga ord i världen gör rättvis. Jag är lycklig. Lyckligare än jag trodde var möjligt. Som en stormvind överrumplade han mig med sin ödmjukhet och kärlek. En människa med ett stort och varmt hjärta. En famn som är så hemma för mig. En famn där jag är trygg. Jag vågar säga att jag har hittat hem. Han får mig att känna mig speciell. Jag vågar säga att vår framtid är ljus.

Jag är så tokigt kär och njuter varje dag av honom och alla känslor som bubblar inom mig och  bara växer och växer.

Kärlek vid första ögonkastet ❤

Likes

Comments

Tack alla inblandade igår för en helt fantastiskt dag.
Grattis till våra herrar som tog med sig 3 poäng hem från Förslöv, det behövde Ni.
Tyvärr gick det inte lika bra för oss, förlust med 7-2.

Vilket härligt tjejgäng vi är och jag hoppas att vi har lagfest snart igen. Jag hade rolig dag igår, den roligaste på väldigt länge. Lite sällskapsspel, julklappslek, god mat och dans på bordet!
Tack världens bästa Helena som tog sig tiden att ordna detta för oss. Du är en pärla!

Idag är man en aning seg, precis som man ska vara efter en lyckad kväll. Med krypavstånd hem somnade jag lite sådär smått obehagligt av att det snurrade konstigt i mitt huvud...

Ny vecka imorgon och barnen kommer hem ❤

Likes

Comments

Musik är något som får mig stark, speciellt när texten tala om hur man mår. Slå dig fri från filmen Frost är en låt jag ofta lyssnar på och mår bra av när jag hör den. Att äntligen få känna mig fri har jag kämpat med länge.

Snö har lagt sitt täcke, over berg och glaciär
Det gnistrar i sin enslighet, ingen själ passerar här
Den storm som viner inuti, mig tycks ha vänt
Ett isolerat land och jag är dess regent

Ingen får se djupt inom dig
Låt dem inte få genomskåda dig
Visa ingenting, vad du än gör
Allt är förstört

Slå dig loss, slå dig fri
Den tiden den är förbi
Slå dig loss, slå dig fri
Vänd dig om, det får bli din sorti
Och aldrig mer ska någon säga nej
Släpp den storm du bär
Lite snö har väl aldrig stört mig

Ja, tänkt vad lite avstånd, får allt att verka smått
Och de rädslor som har styrt mig, är ett fjuttigt minne blott
Nu ska vi se hur användbar den är, den kraften som jag har
Rätt eller fel, bestämmer jag
Jag är fri

Slå dig loss, slå dig fri
Nu ser jag allt och förstår
Slå dig loss, slå dig fri
Fäller inte en enda får
Här står jag och ska förbli
Släpp den storm du bär

Min kraft den flödar genom luft och genom mark
Min själ, den spirar kraften, väller upp och gör mig stark
Min tanke kristalliserar fantasi till is
Jag lämnar allt som var, förkastar direktiv

Slå dig loss, slå dig fri
Bana väg, låt ske det som sker
Slå dig loss, slå dig fri
Hon som fanns här finns inte mer
Och här står jag, en förändrad själ
Släpp den storm du bär
Snö har väl aldrig stört mig


Likes

Comments

Jag är absolut inte som alla andra. Jag är mig själv, rätt upp och ner. Jag är ärlig, intensiv, glad och full av energi. Jag älskar att bjuda på mig själv och få andra till att skratta. Men i lilla landet lagom så är det just det man ska vara, Lagom. Man ska inte ta för stor plats och man ska inte synas eller höras för mycket. Speciellt om man är tjej, då ska en veta sin plats. En ska bara sitta och vara söt och vara svårflörtad. Och det är verkligen inte jag. Vill jag ha någonting så får jag kämpa för det, det har jag alltid fått göra. Jag kommer aldrig att passa in. Jag kommer alltid att sticka ut. Jag kommer alltid till att ta plats. Jag kommer alltid att vara full av energi. I detta lilla landet lagom kommer jag aldrig att passa in eller vara någon som jag inte är. 

Någonting jag har lärt mig är att det spelar ingen roll hur jag är, för det kommer aldrig göra alla till lags. Den enda jag kan vara ärlig mot är mig själv och vara den jag är. Fullt ut. Det kanske inte ger mig massvis med vänner, men det ger mig rätt vänner. Jag accepterar alla människor, precis så som dom är. Precis så som jag vill att människor ska acceptera mig och den jag är. Alla behöver inte tycka om varandra, men man ska acceptera varandra. Det är det minsta vi kan göra. Alla människor förtjänar en andra och ärlig chans.

Just nu mår jag bra. Det är en ljuvlig känsla. Det är längesen denna känsla infann sig och jag hoppas innerligt att den har kommit för att stanna. Jag vill bara ha detta året över, ta emot 2016 med öppna armar och hålla tummarna på ett superår.

Likes

Comments

"I've been living with a shadow overhead,
I've been sleeping with a cloud above my bed,
I've been lonely for so long,
Trapped in the past,
I just can't seem to move on!

I've been hiding all my hopes and dreams away,
Just in case I ever need 'em again someday,
I've been setting aside time,
To clear a little space in the corners of my mind!

All I wanna do is find a way back into love.
I can't make it through without a way back into love.

I've been watching but the stars refuse to shine,
I've been searching but I just don't see the signs,
I know that it's out there,
There's gotta be something for my soul somewhere!

I've been looking for someone to shed some light,
Not somebody just to get me through the night,
I could use some direction,
And I'm open to your suggestions.

All I wanna do is find a way back into love.
I can't make it through without a way back into love.
And if I open my heart again,
I guess I'm hoping you'll be there for me in the end!

There are moments when I don't know if it's real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

All I wanna do is find a way back into love,
I can't make it through without a way back into love,
And if I open my heart to you,
I'm hoping you'll show me what to do,
And if you help me to start again,
You know that I'll be there for you in the end!"

Likes

Comments

Jag är livrädd för kärleken. Så rädd så att jag nästan är beredd att stöta bort den om den skulle komma bara för att inte få mitt hjärta förstört flera gånger. Den har en sån makt. Kärleken är det finaste man kan få uppleva, men samtidigt också det mest jävligaste och kan göra så fruktansvärt ont.

Jag vill inte känna, för jag vill inte bli sårad. Men sen är min dröm att få dela livet tillsammans med HAN. Få bli älskad utav Han, precis för den jag är. Trots mina fel och brister. han som finns och stöttar mig när jag behöver det. Hans famn att krypa upp i efter en lång dag, en puss i pannan och som frågar "Hur har dagen varit, Älskling?".

Någon som bara ser mig. Som inte behöver någon annans uppmärksamhet. Eller någon annans bekräftelse. Någon som kan säga och känna "Jag är världens lyckligaste som har dig."

Ingen är perfekt. Men han ska kunna få mig att skratta, känna mig trygg och älskad. Och han ska älska mina barn.

Men finns där någon man kan lita på till hundra procent? Det är inget jag har någon erfaret utav och har absolut ingen aning om hur jag ska kunna lita på någon människa igen. Det tog mig 1 år och kunna lita på någon. Men det visade sig att jag inte kunde lita på denna människa heller.

Nu vet jag inte ens om det är möjligt att lita på någon igen?

Likes

Comments