Jag behöver en nystart!

Därför initierar jag en sådan här och nu! Jobbar på att uppdatera bloggen, sen är det bara tuta och köra som gäller igen!

Så stay tuned! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll hade jag gullegrisen Gabon igen☺️
Vi jobbade sidvärts på hörnlinjen med olika mycket ställning och böjning i bogen. Målet var hästar som tar för sig med ytter fram och som behåller framåtbjudningen.

Vi började med så kallade "slarvisar", skänkelvikningar med hästen förböjd i innersidan. Syftet är att ge hästen chans och utrymme att komma igenom i bogen och få hästen att ta för sig med ytter fram, och eftersom man inte håller emot är det också lättare med framåtbjudningen.
Ur slarvisarna gick vi till skänkelvikningar vilka blev bättre med bra framåtbjudning och inte den bromsande och spända känsla man annars kan få när man jobbar med ytterhjälperna.

Vi fick till jättefina sidvärtsrörelser, han bara dansade och jag kunde öka ur rörelsen genom att lägga till ytterskänkeln. En bra och rolig lektion😊

Likes

Comments

Såhär snygga var jag och Gabon på kvällens lagträning!

Vi jobbade galoppvolter från medellinjen och ut mot väggen. Det var klurigt och vi jobbade på så att svetten lackade och vi fick fint resultat. Nu är vårens matchning inför tävlingssäsongen igång, nu jäklar kör vi!!😀

Likes

Comments

Men utan väskor. Trodde vi i ödesdigra 10 minuter när väskorna inte kom på bandet!! Tack o lov fanns de där och vi fick med dem hem!!

Likes

Comments

Strejk... Istället för klockan 8 så går flyget hem kl 17😭😱

Likes

Comments