• Good Morning

    " God morgon! Äsh vad tungt det var idag att gå upp då klockorna är ställda igen i sommartid. Kändes…"

Hej på er!

Nu har provveckan dragit igång haha. Så skönt då jag har en så lugn period så jag har bara 3 prov, varav första är först på Fredagen! Så idag har jag haft det helt ledigt och det har varit så himla skönt - trust me!

Jag och Frans vaknade kring 9 och vi drog direkt ner för att käka morgonmål. Efter att vi käkat skulle vi bygga ihop en ny grill, vilket tog en god stund faktiskt!

Efter att grillen var ihopbyggd, åkte Frans till gymmet och jag blev hemma. Har bara chillat (jag är ju ledig trots allt..) och kollat på serier - och nu skriver jag detta inlägg! Efter att Frans kommer tillbaka skall vi ta hundarna med oss och ta en kort promenad, och sedan åker vi hem till oss (min familj) igen.

Just det, glömde helt bort att vi var på Måndag kväll på bio med några vänner. Vi kollade filmen Logan och jag var as-rädd hela filmen. Det var så himla skrämmande och rått! Filmen var inte riktig i min smak, men jag rekommenderar den för er som gillar thriller-type av filmer!

Imorgon är jag ännu ledig, och då har jag bara planerat en massa plugg & några möten. Inget extra faktiskt!

Hoppas ni har det bra, och lycka till med era prov ifall ni har provvecka just nu! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon!

Äsh vad tungt det var idag att gå upp då klockorna är ställda igen i sommartid. Kändes riktigt jobbigt då jag gärna hade blivit kvar i sängen.

Hursomhelst kommer min kommande vecka vara riktigt skön och inte det minsta jobbig. Idag är den enda ordentliga dagen, då jag imorgon slutar skolan redan 9:30. Både Onsdag & Torsdag är jag ledig (förutom två möten på Torsdag), och på Fredagen skall jag skriva endast ett prov varefter jag är ledig.

Det är jätte skönt att ha en vecka som inte är så fysiskt & psykiskt krävande, då det känns som om jag inte fått pusta ut på vem vet hur länge. Har inte så himla mycket i skolan just nu, men då jag tar kurser ytterom skolan och har såklart ett eget liv bortom det, så kan göra att det emellan känns så otroligt jobbigt.

Idag skall jag bara kämpa genom skoldagen, gå på ett möte och sedan åka hem för att göra läxor. Hoppas ni alla har det bra & kämpa igenom mornarna! Kram

Likes

Comments

Hej på er! Hur är läget?

Med mig är det iallafall bra. Har haft ett super-duper skönt veckoslut, som var verkligen välbehövt!

Veckoslutet har inte bestått av så himla mycket - vi hade planer för fredagen men kvällen fick bli hemmakväll. PåLördag morgon vaknade jag kring 8:15 för att göra morgonmål till Frans. Tänkte överraska honom då studentskrivningarna äntligen var över, och han verkade uppskatta det mycket (<3).

Snabbt efter morgonmålet åkte Frans iväg till en tennismatch i Helsingfors och jag blev hemma för att jobba, eller snarare göra skoluppgifter. Frans kom hem kring 21 och vi kollade bara serier slutet av kvällen.

Idag sov vi en lång sovmorgon, till 10:30. Efter det gjorde vi morgonmål & efter morgonmålet började vi med att tillreda dagens lunch - sushi! Vi lyckades riktigt bra på tanke på att det var första gången någonsin vi gjorde sushi från scratch. Nam!

Nu ikväll har vi inte riktigt några planer. Vi skall äta middag hos oss och sedan åker vi upp till stan, för lite omväxling. Lite skoluppgifter måste jag ännu pyssla med, och sedan blir det säkert bara serier. Så himla skönt att ha ett lungt veckoslut som detta bakom!

Nu i veckan drar provveckan igång igen, men som tur har jag en väldigt slapp provvecka framför. Så man får koncentrera sig nu mest på det igen, haha.

Hoppas ni har haft det bra, kramar!

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu befinner jag mig hos min kusin i Esbo, och vi har haft det så skönt hittills! Men nu måste båda jobba lite, så de fick bli en paus med slappandet och chillandet.

Iallafall så blev jag utmanad av finfina Mette (klicka för att kolla in hennes blogg!) som jag nu tänkte besvara på! Så tack Mette för utmaningen!

Fem saker jag inte kan leva utan

1. Mina nära och kära

2. Glass

3. Djur! Älskar dem verkligen så mycket <3

4. Kamera! Tycker verkligen om att klicka bild på alla stunder så jag kan kolla tillbaka på dem och minnas stunden som om det skedde just då.

5. Musik. Musik är verkligen allting i mitt liv och jag kan inte gå en dag utan nån form av musik!

Fem saker jag vill göra i mitt liv

1. Gifta mig och skaffa barn. Detta kommer inte ske på lääääänge men kan inte tänka mig att inte göra det.

2. Resa så mycket jag kan

3. Köpa en gucci-väska. Inget jättemassivt, men de kostar sååå mycket!

4. Jobba inom mitt drömyrke

5. Friskförklaras <3

Fem saker jag är värdelös på

1. Läsa böcker. Kan verkligen inte minnas senaste gången jag läst en hel bok från pärm till pärm, haha.

2. Tala ifall jag är missnöjd/sur. Brukar alltid låta allting hållas inombords, men har på sistånet blivit lite bättre på att berätta om mina känslor.

3. Göra mat.

4. Dansa! Kan verkligen inte alllls dansa.

5. Att hålla blommor i liv! Dödar typ alla blommor som jag får endast med min närvaro haha!

Fem saker jag är bra på

1. Att komma i tid

2. Att hålla ordning, har alltid rummet städigt och planerat hela veckan innan den börjar

3. Spendera pengar...

4. Att koncentrera mig då det verkligen behövs!

5. Att lyssna ifall nån vill tala om någonting.

Fem saker jag är rädd för

1. Att bli lämnad ensam

2. Att nån nära till mig dör

3. Småkryp

4. Blodprov. Redan tanken av det gör mig illamående!

5. Mörker. Eller tja, kanske mer det som gömmer sig i mörkret.. :-D

Hoppas ni gillade inlägget! Jag utmanar ingen speciell, ni som läser och är bloggare får väldigt gärna göra denna utmaning!


Likes

Comments

Torsdag måste nog vara en av mina favoritdagar. Åtminstone var idag en helt perfekt dag.

Vaknade till solsken efter 9,5h sömn. Säkert det bästa någonsin - dessutom vaknade jag bredvid min pojkvän!

Hursomhelst så började minskoldag först 9:45, och det började med en enkel Modersmålslektion. Efter modersmålet hade jag en håltimme, som jag spenderade med bästa Jennie! Vi åkte till butiken för att handla smink och något fick vi väl hem också. Efter håltimmen hade jag ännu en lång och astråkig biologilektion. Har alltid jättesvårt med biologin då läraren vi har är lite småjobbig, men man klarar sig alltid igenom det, trots allt!

Efter det åkte jag till min pojkvän för att chilla en stund, och nu har vi precis kommit hem till mig & min familj. Vi spenderar natten här och imorgon drar jag ju iväg till Esbo som jag redan nämde tidigare i veckan!

Kommer tillbaka någon gång på förmiddagen på Söndag, så blir en snabbvisit där. Åker iväg imorgon kring 13, och möter upp min kusin i Helsingfors. LO-VE-LY.

Hoppas ni iallafall haft det lika bra som jag idag, puss & kram!


Likes

Comments