Äntligen är det över

" Pust. Nu kan jag äntligen säga, att det är över för iår! Eller åtminstone nästan. Har provvecka framför mig ännu, men som tur har jag enda…"

Photoshoot by the sea

" Hängde idag lite spontant med en av mina vänner som jag känt längst & är närmast med, nämligen Rufus! Som flesta av er säkert vet så fotog…"

Var står jag just nu?

" Hej på er! Hur är det? Länge sedan sist - igen! Jag mår okej. Allt är egentligen bra, men stressnivån är otroligt hög för tillfället. Har …"

Pust. Nu kan jag äntligen säga, att det är över för iår!

Eller åtminstone nästan. Har provvecka framför mig ännu, men som tur har jag endast tre prov då...

Men jag kan säga att stressen börjar släppa, vilket är den bästa känslan någonsin.

Hur som helst, ha veckan som nu gått förbi varit den tuffaste på en god stund. Och jag kan bara inte beskriva känslan nu då det är över, och jag har endast kvar 1 vanlig skoldag + provvecka. Det känns så himla bra alltså!

Dessutom det, så har vädret varit dunderbra de senaste 2 dagarna. Fullsol och +25°C! Alltså drömmen! Har solat igår och idag på morgonen men det känns som om färgen helt enkelt inte fastnar, haha.

Nu i helgen skall jag säkert bara ta det riktigt lugnt. Idag skall jag kanske ut på någon terass med F & några andra vänner för att kolla hockeymatchen. Får se! Imorgon skall vi säkert åka och spela frisbee golf med F till Virvik, där dom öppnat en ny bana.

Alltså jag kan inte beskriva för er mina känslor just nu. Dom som är väldigt nära med mig vet att jag är en storstressare, dvs. om jag har mycket på en gång så låter jag knappt mig själv andas emellan. Men nu känns det så himla bra att äntligen, äntligen få börja tagga inför sommarlovet & helt enkelt till och med göra roliga saker under veckosluten.

Har knappt inga foton alls att dela med er, men skall försöka plocka fram några här under. Hoppas ni har det bra, för det har åtminstone jag! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hängde idag lite spontant med en av mina vänner som jag känt längst & är närmast med, nämligen Rufus! Som flesta av er säkert vet så fotograferar Rufus massor, så kolla gärna in hans instagram: @rufushenriksson!
Här är några fotografier från idag. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det? Länge sedan sist - igen!

Jag mår okej. Allt är egentligen bra, men stressnivån är otroligt hög för tillfället. Har en massa inlämningsuppgifter som jag rentutav inte hinner ta tag i, då man samtidigt har en massa annat i skolan. Som bl.a. i förrgår, var jag egentligen i "skolan" från 8:15- 22:30.

Därför har bloggen faktiskt blivit på sidan en tid redan. Har prioriterat annat och har inte helt enkelt genuint haft tid, för att blogga ordentligt (så som jag skulle vilja). Det tar på mig aningen, då jag vill att min blogg skulle utvecklas, men just nu - är det verkligen inte möjligt.

Aja, tillräckligt av det. Jag försöker höra av mig då och då, trots svårigheterna!

Iallafall, skall jag nu på veckoslutet åka till min morfar & halvmormor, för att spendera veckoslutet där. Kommer jobba på inlämningsuppgifterna hela veckoslutet.

Lägger in lite bilder från senaste i detta inlägg. Kom ihåg att följa mig på instagram & snapchat, där ni får uppdateringar hela tiden. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! En god stund sen senast. Igår firades valborg, och vi hade det så himla roligt! Startade 18 tiden hos Evelina med ett härligt flickgäng & några killar, och fortsatte därifrån vidare till en annan fest i stan. Helt okej roligt hade vi där också, men där fanns sjuuukt mycket folk och alla var typ okända för oss.. aja, riktigt roligt ändå!
Jag spenderade slutet av kvällen där tills F plockade upp mig för att vi skulle åka hem.
Hur som helst, en sjukt rolig kväll med bra sällskap! Puss o. Kram

Likes

Comments

Blev utmanad av @emiliatallberg att göra detta quiz om bloggvärlden och jag. Eller snarare om mig i bloggvärlden kanske? Aja, här kommer det i allafall.

1. Hur länge har du bloggat?

Jag har bloggat on-off rätt så länge. Men nu, denna blogg är faktiskt den som har varit aktiv längst trots att inspirationen för att skriva går lite i vågor. Denna blogg har jag haft nu i lite över ett år tror jag. Jaa'a, något sånt.

2. Hur många inlägg skriver du om dagen?

Detta varierar mycket. Då jag startade denna blogg så skrev jag åtminstone två inlägg om dagen. Nu har det inte tyvärr blivit av, då jag går i tvåan och har det helt fullt uppe, hela tiden. Nu när terminen skrider mot sitt slut så känns det äntligen som om det skulle lätta lite, vilket ger tid till bloggandet igen!

3. Varifrån tar jag inspiration?

Detta varierar också mycket! Oftast nog kör jag mitt egna race, men ibland kan jag ta lite inspo från andra bloggar. Detta gäller kanske ändå mera bloggens design, och inte inläggen lika mycket. Jag skriver det som känns rätt & bra just då helt enkelt.


4. Är det viktigt för dig att en blogg har mycket bilder?

Ja, det skulle jag nog säga. Bilder levandegör bloggen oftast mycket, och det kan ibland vara ointressant med bara en lång text - utan några bilder alls. Därför strävar t.ex. jag själv till att alltid, alltid, alltid, lägga till åtminstone en bild per inlägg!

5. Vad stör dig i bloggvärlden?

Säkert det hur mycket det i dagens läge handlar om träning - det har nästan blivit som en sorts tävling. I dagens läge känns det som om bloggandet inte längre kanske är för att uttrycka sig själv och ha som en sorts "dagbok" att kolla tillbaka till, utan att det blivit som en tävling och en plattform för att visa hur duktig man är. Detta är dock ett ämne som jag inte vill tala om så mycket, då jag vet att vissa som skriver om träning är faktiskt genuint intresserade av det, och då tycker jag att det är super att man skriver om det (delar med sig sina tips osv.), men har bara lagt märke till att jag ibland finner mig själv mitt i någons inlägg om dess träning och märker att jag funderar ifall jag borde vara sådan osv. Tankarna mina kretsar kring ifall jag borde börja banta och träna mig supermycket, och sluta äta gottegott ibland. Min poäng är att det känns som om man ibland bara vill visa hur bra man är, eller rentutav skryta om sig själv.

6. Vilka bloggar läser du?

Främst nog bloggar som drivs av vänner och bekanta!

Likes

Comments