Hejsan! Denna veckan har gått rättså snabbt ändå, och det känns verkligen inte som fredag idag? Det ska bli skönt med höstlov nästa vecka, men jag kommer ändå sakna skolan lite pga att alla mina vänner finns där. Jag får helt enkelt se till att träffa de på lovet istället.

Tjaa, vad har ni för er då? Själv har jag jättetråkigt, men efter att klockan ringt 06:00 5 dagar i sträck så blir det skönt med sovmorgon imorgon (Och hela nästa vecka).

Vi hörs! Btw adda gärna mig på snapchat, jag vill ha fler Storys att se :)

Min snapkod (Screenshota > Gå in på Lägg till vänner > Välj lägg till med snapkod)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag, och min favoritdag! På onsdagar har vi nämligen håltimme i 1.10h. Och så brukar skolmaten vara lite extra god idag också. Hoppas ni får en trevlig dag<3

Likes

Comments

Hejsan! Nu har vi slöjd och sen No, efter det slutar vi. Tisdagar är jättesega, men dagen är ändå ganska bra änsålänge. Har inte så mycket mer att skriva, hejdå<33

Likes

Comments

Omg HEJ hörni! Jag har haft en "bloggpaus" på typ 189 år känns det som. Anledningen är bara att jag tappat intresset för att blogga. Men nu kör vi igång igen!

Veckan är hyfsat lugn, iallafall lugnare än förra veckan. Förra veckan tror jag vi hade 3-4 prov/test, denna veckan är det kanske 1-2. Jag tycker att måndagar och tisdagar i skolan är värst, på onsdagar har vi håltimme och på torsdagar och fredagar har vi också långa raster/håltimmar.

Hoppas ni får en bra kväll, godnatt♡

Likes

Comments

Hejsan!
Idag testade jag Loka crush päron. Den var helt ok, däremot tycker jag att "crushesarna" har för mycket kolsyra i sig. 6.5/10.

Jag tog aldrig några bilder från hundträffen. Men det var sjukt kul iaf!

Kramar!!

Likes

Comments

Hejsan! Nu sitter vi på Saltörestaurangen och väntar på vår mat. Tidigare var vi på dragsö och spelade minigolf, och ikväll ska vi till wämöparken för att ha en träff med massa hundägare, för att min låtsasfarfar har en hund från den kullen. Det är svårt att förklara, men jag kommer nog ta bilder som jag sedan lägger upp på bloggen ikväll. Hejdå!

Likes

Comments

Jordgubbsyoghurt & cheerios, oboy

Likes

Comments

Tröja: Lager 157
Jeans: Lager 157

Likes

Comments

Hej! Just nu så håller jag på att steka pannkakor, mums!
Frukosten idag var jordgubbar, vindruvor och yoghurt.

Likes

Comments

Hejsan! Dagens frukost fick bli en smoothie och en kiwi. Smoothien gjorde jag på banan, yoghurt, apelsinjuice och äppeljuice. Den smakar helt ok.
Sen skar jag upp en kiwi, och Voilà !

Haha jag kände för att lägga in en närbild på kiwin, fråga inte varför ;)

Likes

Comments