Tjena!! Här är tre saker som jag gjort och fått under den tiden jag har varit frånvarande 😛 Idag hade vi även vår första bolags innebandy match som vi tyvärr förlorade... Men nästa söndag pånytt 💪🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hejsan! First of all vill ja tacka er som verkligen ännu läser min blogg, nie bäst!!! :) Jag har haft för mig en massa nu på senaste tid och ännu studentproven som man skall läsa till, så bloggen bestämde jag att lämna för en stund. Jag kan inte lova att min "paus" är slut ännu för det vet jag inte själv heller...

Men under denna tid som jag inte bloggat har jag varit på fester, sett på leffa "suiced squad" (rekommenderar verkligen), firat min kusin, varit med min kära famo, tränat handboll (ÄNTLIGEN) , haft lagkväll, skoluppgifter och serverat på Matildas pappas fest. Vi är också med ett gäng flickor med i bolagssähly så det skall bli trevligt när de börjar. Sedan har vi haft engelska och finska hörförståelse, finskan var jag nöjd med men engelskan int. Idag skrev jag även samhällslära och den gick nu sådär... Men nu när den är förbi så känns det betydligt skönare. Denna vecka har jag ännu finska och engelska läsförståelse och nästa vecka matematik och sedan är det slut för höstens skrivningar, så wish me luck !! :)


1. från Jessis lande 2. hemmafest med glowsticks

1. två dagar efter skolan hade börjat :D 2. Jag var sjuk vid skolstarten i 3 veckor varav 1 vecka hade jag huvudvärk... (NOT fun)

1. mamsen och papsen åkte iväg på deras 20 års bröllopsdag till Riga 2. jag och Matilda åkte till Ikea efter en skoldag då vi sluta 11 3. man fick banan och rispirog i skolan (OBS! detta händer typ aldrig)

1. famo och fafa bjöd mat till mig och Tia när föräldrarna var i Riga 2. Tia lagade mat och duka så fint

1. jag och Matilda hade myskväll hos henne, måste defenitivt tas om! 2. från Max 50 års fest

ha de bra! å lycka till nii som skriver studenten nu :)

Likes

Comments

blåvit klänning (only - 18,95)

svarta jeans (gina trico - 15)

high waist jeans (only - 29,95)

vit långarmadskjorta (cubus - 4,95)

Salmon färgad skjorta (?) (only - 13,95)

solglasögon (new yorker - 2,95)

spring shorts (stadium - 5)

underkläder (cubus, HM, Lindex, new yorker - mellan 5-15)

Likes

Comments

En cykel som min bästa syster köpte åt mig som en tidig födelsedags present <3

Dagens köp från Helsingfors

shorts och en top som jag köpte i Idea park för 2 veckor sedan

playsuiten som jag planerade att ha på 50 års festen, men vädret tyckte inte samma....

Likes

Comments

Här kommer då bilder från torsdag och fredag, vissa bilder är dock suddiga för jag använde snapchat... men hoppas ni gillar.

DAG 1

DAG 2 + TVÅ BILDER AV VÅRT HOTELL

Dräkten som jag lovade visa er i detta inlägg kunde jag inte ha på mig för det var för kallt, men sen när jag har på mig den så skall ja visa er hur den ser ut :)

Likes

Comments

Haloj! Just nu sitter jag i bilen på väg till Kristinestad där 50 års festen (som jag nämnde i förra inlägget) kommer att vara. Förra och denna vecka har varit rätt så sköna, jag har inte gjort så mycket vilket har varit riktigt avkopplande. Jag har bl.a gått ut med Matilda och pratat, spenderat tid med Naomi och Johanna och varit på en hemmafest. Sedan var vi ju även och shoppa med mamma igår och åt i en "amerikansk restaurang".

Likes

Comments

Igår var jag och mamma in till Jumbo för att köpa kläder till en 50 års fest som vi skall till imorgon. Men som vanligt hittade vi annat också ;). Själva "plaggen" som jag skall ha på mig visar jag inte ännu åt er, den får ni först se när jag lagar inlägget om festen.


Likes

Comments

Första bilden är tagen då jag och pappa var till Rosso för att resten av familjen åkte till Sverige. Den andra var från Kiva då jag, Emilia och Matilda träffades där på fredag :)

Fredag kväll gick jag med Matilda på bio för att se på the conjuring 2, den var faktiskt ganska bra fastän det var en skräckfilm. Efter det umgicks jag med my number one hela kvällen tills hon förde mig hem.

På lördagen for bl.a dessa underbara tjejer på bilden (+ jag) till Henkkas lande, där vi spenderade kvällen, natten och morgonen. Mycket roligt var det och alla var på bra humör :)

tack och hej :)

Likes

Comments

hejsan! igår var min sista "fulla jobbdag", vilket betyder att jag skall ännu tillbaka ett par gånger men inte jobba fulla dagar. Jag har alltså sommarjobbat på postbackens cafe och även guidat där. Jag trodde att jag aldrig skulle klara av att stå där och guida på finska och även engelska men det for hur bra som helst. Men skönt är det ändå att nu bara få koppla av (eller jaa förutom studentskrivningarna...). Som sista guidtur fick jag dra för min mamma, syster, momi och morbror, då de var på besök efter att ha spenderat 3 dagar i Sverige. När jag även kom hem hade jag fått något smått av dem, och mina underbara dunkin dounuts !!!!


från jobbet

Likes

Comments

hejsan mina kära läsaren, hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket ;) Nämen skämt o sidor så har faktiskt min vecka gått ganska snabbt och därför har jag glömt bort bloggen.

Men på måndag började jag läsa på studentskrivningarna så det blir nu en massa sådant dessa kommande veckor. På tisdagen hade jag även min första arbetsdag någonsin!! Det var helt super roligt men väldigt tungt och det känns i kroppen fast jag bara har jobbat nu i en vecka. Onsdagen och torsdagen såg likadana ut som tisdagen, alltså läsning, jobb och sedan sova för jag var så trött. Men på fredagen kom finaste Matilda och söka mig från jobbet och på kvällen körde vi till flygfältet för att söka hennes mamma som kom hem från Norge. Hela natten och morgonen körde vi och kom hem först 5.30.

Lördagen var ledig dag och jag bestämde mig för att bara ta det lugnt och sola, på kvällen gick jag dock på glass med Jalo och sedan lekte jag med min kusin. Igår hade jag jobb och efter jobbet åt vi pizza för att ingen orkade laga mat.

hejdå !!​

Likes

Comments