Gunilla (bästa grupphandledaren) sätter student mössan på mig

Som tradition i vår skola blir man utbärd när man blivit student och jag blev utbärd av bästa Mimmi och Mina ❤️

Momi ❤️

Tuusen tack till alla som kom för att fira min student!! ✨ Jag är verkligen tacksam för allt och alla ❣️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det äntligen den stora dagen som man väntat på i hela 3 år, jag blir student. Det känns så overkligt att kunna säga det högt men så är det jag klarade gymnasiet !! Till ära av det så har jag sökt upp en massa bilder över dessa tre år som jag varit i Bogy, förstås´kommer inte allt att rymmas med så här är bara en bråkdel av alla händelser.

2014-2015 var mitt första skolår och den började med att min stora syster Tia åkte iväg för 1 år till Frankrike som utbyteselev, inte direkt en enkel start på skolan. Jag har alltid varit van vid att Tia säger vad jag skall göra och hjälper med läxorna osv. men nu var det ett måsta att göra allting själv. Å inte bara det utan vi fick genast en utbyteselev till oss när skolan började och det blev kanske lite för mycket nytt att anpassa sig till. Dessutom hamnade jag och min bästa vän på olika klasser och de flesta andra vänner som jag var med i Lypa började i en annan skola (alla är på bilden)... Men skolåret startade och jag hittade snabbt 3 vänner som jag hade super kul med..

Jag hade ganska många håltimmar och ledigt under mitt första år och jag kände verkligen behovet till det då jag mådest "hitta mig själv". Därför bloggade jag mycket och satsade på skolan till 110%. Jag var också fullt inriktad på sport och sportade mycket. Handboll var förstås mitt nummer ett men jag gick även till punttis med Amanda.

Jag umgick massa med mina vänner och ville hela tiden göra något. Masssa "photoshoots" hade vi och andra äventyr. Jag spenderade även mycket tid med min kusin då han ännu bodde i Borgå och han får nog alltid tankarna på honom så att man inte tänker på skolan och sånt.

Så var skolåret slut och de längtade sommarlovet började.

Mitt andra gymnasie år började betydligt bättre då jag hade min syster på min sida och vänner som jag kunde lita på, På tvåan har man även valt mera kurser som man själv tycker att är intressanta vilket innebär att jag hade kurser med andra än bara med min klass. I början av skolåret gjorde jag mycket som bl.a var till en mässa med Matilda, med familjen på en "valoshow" i Borgbacken, olika fester och även i armén för ett veckoslut som man fick en kurs av. Det var nog de dummaste idéen som jag och Matilda har fått för oss. Julen firades även med familjen och var nog ett av de bästa!

När 2016 började hade även vi tvåor gamlasdans och det var nog en sådan prinsessdag som man aldrig kommer att glömma !! Verkligen en dag som behövdes för att tvåan var nog de tyngsta skolåret.

I april åkte jag med min franska grupp till Frankrike (Paris). Det var nog en upplevelse som man aldrig kommer att få uppleva pånytt både på gott å ont. Jag har nog skrivit ett inlägg om min Paris resa om ni vill veta mera.

Så var det sommarlov igen och detta sommarlov var nog de bästa sommarlovet jag haft (hittills ;)).

Sista året började bra på alla sätt, skolan gick bra, i handbollen hade jag gått framåt och jag hade en massa vänner som jag verkligen tyckte om att umgås med. Mycket läsande var det förstås och skolan tog en hel del av ens fritid men med all stöd jag hade gick det bra. Jag var på min första konsert (JB) och vi hade en massa fester som var bl.a 18 års firanden, även min egen ;).

Abi året är ju bara ett halvt år så de slutade med att vi hade penkkis och Abi kryssning och därpå de sista studentskrivningar.

Abi året var nog de bästa skolåret och jag är verkligen glad att jag valde gymnasium, jag har fått lära känna en massa nya och fina människor. Nu blir det bara att gå mot nya äventyr, om det blir mellanår, skola eller resande har jag inte bestämt mig än men jag tar det med tiden :D

Likes

Comments

På lördagen hade vi Abin en egen liten fest för att fira en sista gång med hela gänget före studenten. Tyvärr var vi ju inte alla Abin där men många kom och det hade ordnats lekar som vi spelade lagvis. Suuuper lyckad fest och det var verkligen roligt att se alla vänner som man inte sett på så länge!

Jag sprang även på lördagen min allra första gatustafett på stafettkarnevalen och jag var nog verkligen nöjd och överraskad hur bra jag årkade min sträcka. Även fick bästabästa Amanda guld (med sitt lag förstås) och jag vet att hon såå väntade på den så man blir ju bara stolt ❤️

Ha de bra :)

Likes

Comments

Nåjaa de var väl en ganska lång tid sen jag senast uppdatera min blogg. Jag har nu på senaste tid int riktigt haft motivation till något alls och därför spenderar jag största delen av min tid hemma. Jag vill varken jobba, läsa till inträdesproven eller socialisera mig :/ och här i ett skede tänkt jag att jag bara skulle sluta blogga, men de vill jag ändå inte! Så nu skall jag bara försöka få min motivation tillbaka så jag kan vara lycklig.

HÄR nere bjuder jag på bilder av vad jag har gjort :)

Som tradition så åt jag under påsken min första glass från glasskiosken, som är rakt utanför vårt hus. Jag valde även att pröva en ny smak som var kokos, inte riktigt i min smak. Tia och jag blev även bjudna på lunch av finaste famo i Gumbostrand ❤️

Bilden är tagen från finaste Emilias "farwell party" då hon begav sig till Menorca och jobba nu i några månader, saknar ❤️

Vappen måste ju också firas och det gjorde jag med mina fina vänner ❤️ verkligen en lyckad kväll och jag såg en massa människor jag inte sätt på länge.

På tisdagen var jag till frissan så nu är håret mörkare och kortare till sommaren, skönt!! På fredagen var jag faktiskt social och gick till kiva med Emilia och Mimmi ❤️

På lördagen ordnade Akilles en grown up cup som var en rolig leksam handbolls cup med mindre plan och mindre mål för de äldre spelarna och föräldrarna, eller i princip för vem som helst. Super lyckad blev den och alla verkade ha roligt + mitt lag fick silver så det var ju ett stort bonus 😂

Annars så har jag njutit av solen och hängt med min coola kusin som nog alltid får mig att skratta ❤️

Likes

Comments

Hejsan alla! På långfredagen vaknade jag, Tia, mamma och Tias franska hostsyster (som har bott här nu i en vecka) tidigt och körde till båtterminalen där vi hoppade på båten och åkte till Tallin. Det blåste knappt alls vilket var ett stort plus i min bok då jag alltid mår illa på båten, dock var det kallt så vi alla är en aning sjuka nu.... Hela dagen var super rolig och på kvällen när vi kom hem åkte jag till Matilda och vi såg en film, talade och åt snacks ❤️

Nu skall jag börja laga mig färdig då vi snart skall fara till famo och fafa på påskmiddag 🐥 sköt om er!

Likes

Comments

Hejsan!! Idag var jag med familjen till fazer för att kolla runt chokladfabriken. Man kunde tyvärr inte fara till själva fabriken där chokladen görs, men vi fick en guidtur där guiden berättade lite historia å sånt. Super nöjd var jag med upplevelsen då de verkligen överkom mina förväntninga.

PS! Jag vill också påpeka att finafina Matilda fyller år idag ❤️ massa grattis till henne!

Likes

Comments

På Tisdagen bestämde jag mig för att ta fram min kamera och äntligen efter en super lång paus ta ett par bilder. Solen höll just på att fara ner när jag och Tia bestämde oss för att fara ut å fota och bilderna blev enligt mig lyckade fast jag inte har den bästa kameran !


Likes

Comments

NÅJAAA som rubriken redan säger så är det nu för min del slut med student skrivningarna. Orsaken varför jag inte bloggat är inte för att jag inte skulle ha haft tid att lägga 10 minuter av min tid på att blogga, utan jag har absolut inget att säga. Jag överdriver inte ens när jag säger att jag har nu under typ 3 veckor endast ätit, sovit, läst och tränat, så ABSOLUT inget intressant. Jag har säkert sminkat mig 5 gånger under den här tiden så de kanske förklarar hur låst jag har varit med böckerna i handen... Nu får vi bara hoppas på att resultatet är som förtjänat. Några knappa bilder har jag tagit som jag kan bjuda på.


Man ser ju nästan tårar i mina ögon hur jag "led" (haha)

Hitta en liten tb till abikryssningen från deras sida :)

Mådest ju ta bilder när man för en gång skull fick laga sig, typ till butiken men ändå

Likes

Comments

Hej! Enda sedan jag var i New York hos min moster för några år sedan har jag velat ha ett akvarium. Min mosters man kunde spendera timmar med att bara sitta i soffan och se på dessa fiskar som simmade runt. Vad håller han riktigt på med, var de första tankarna som väckte hos mig, men efter att jag själv satte mig ner i soffan så fattade jag exakt känslan. Nämen helt seriöst, när man ser fiskarna simma runt och analyserar vad de håller på med är väldigt roande. PLUS akvarium är väldigt fina och ger en känsla av levnad i huset.

Jag har fått med glädje samarbeta med en firma som säljer en massa akvarium och tillbehör. Där finns även massa annat om inte akvarium väcker intresse hos dig! Så gå gärna och kolla http://biotedmarin.se/.

Förstås måste akvarium även skötas för det skall tvättas och fiskarna skall matas. Något billigt är det inte heller med alla tillbehör och fiskar, men när jag flyttar hemifrån och börjar stadigvarande jobba så skall jag definitivt skaffa ett akvarium. Då kommer även denna sida vara till stor nytta tror jag!

Likes

Comments

Nu är allt festande slut och dags att börja läsa till skrivningarna som ligger bakom knuten. Det är inte mycket annat att säga om penkkis än att det var absolut den bästa dagen i mitt liv!! Allting gick inte perfekt men det kan man inte förvänta sig heller... Alla var så lyckliga och det var ju ändå huvudsaken. Leende på mina och mina vänners läppar gjorde bara varje minut guld värd.

Jag och matilda var inte super nöjda med våra dräkter, eller hela utseende hade vi tänkt oss annat än vad det blev. Men sånt händer och vi lät inte det förstöra vår dag!

Jag var övernatten hos Matilda från onsdag till torsdag då vi var i baren på onsdag kväll. Vi vaknade med endast 2 timmar sömn bakom oss, men musiken och mini pizzorna räddade oss :D

Efter allt skrikande på lastbilarna var det dags att åka iväg till abi kryssningen som verkligen toppade mina förväntningar (dock ser det inte ut så på bilden, men heej jag var trött :D). Nästa dag mådde man som förtjänat, men roligt var det minsann att dansa till 6 på morgonen med en massa abiturienter från andra skolor. I detta skede har jag endast sovit 5 timmar under 2 dygn så när jag kom hem somna jag i soffan i cirka 2 timmar förrän det blev brott då jag skulle hinna till duschen förrän gamlas dans. Tvåorna såg så fina och söta ut och man blev glad för deras skull, för där dansade jag för ett år sedan och det var en super upplevelse. På kvällen blev det ännu festande för tvåorna hade varit så snälla och bjudit in alla abin till sin efterfest :)


Likes

Comments