hej! Jag har haft en underbar jul, som har firats med mina släktingar och utekväll med tjejerna. Tyvärr har jag nu blivit riktigt sjuk och nyåret närmar sig med stora steg så hoppas jag blir frisk tills det.

ha de bra! å håll er friska :)

Likes

Comments

Hello!! De var ett tag sedan jag senast blogga men jag har inte haft tillräckligt med inspiration för det... Men nu på fredagen fyllde jag äntligen 18 !! Asså att vara ett sent november barn är inte roligt kan jag säga 😂 men jag klara mig :)
På fredagen hade mina fiina vänner ordnat en lokalfest åt mig så vi kunde fira min födis, lyckad kväll :D (eller iallafall för min del). På lördagen gick vi sedan tillbaks till lokalen för att städa och sedan var det bolags innebandy match som stod på schemat. Sählääjät som vi heter lyckades vi igen en gång göra bort oss då motståndar laget också hade svarta skjortor så vi hamna tejpa ränder åt oss me målartejp 😅 nå vi vann ändå. På kvällen gick jag ut med familjen och äta och sedan till Mimmi som hade ordnat en lillajulsmiddag åt vårt flickgäng. Efter det for vissa till baren så jag hängde på (totalt alkoholfritt för min del), å jaa int väl något att hänga i julgranen.
På söndag var det sedan kalas och sedan var min födelsedag slut firad. Nu är det bara i väntan på körkorte.
Sköt om er :)

Ps! Jag fick inte mina kamera bilder flyttat så jag visar dem i ett annat inlägg

Likes

Comments

Hello 👋🏼
Igår spenderade jag nästan hela dagen med mamma och Tia i Vanda, där vi shoppade lite. Jag fick inte hem mig så hemskt mycket vilket jag är stolt över, bl.a fick jag köpt min klänning till min 18 års födelsedag men den visar jag inte förrän jag använder den. Kan ni tänka er att det inte nu är länge kvar tills jag är fullvuxen... Så otroligt!

Likes

Comments

Hejsan! Detta veckoslut har varit fartfullt och skojigt :)
På fredagen hade vi abin ordnat en halloween fest i emsalö dit det kom över 100 stycken. Festen var lyckad och alla värka ha roligt.
På lördagen hade jag match i idrottshallen och vi förlora med ett mål som harmade en hel del då vi hade matchen i våra händer... Efter det blev jag kvar för att se herrernas match som gick betydligt bättre XD På kvällen hade Naomi ordnat en mys middag till mig, Matilda, Johanna och Melinda som blev lyckad då vi startade hemåt först vid 5 tiden (eller 4 då klockan ändrades 😂).
Hoppas ni alla mår bra !

Likes

Comments

Tjena!! Här är tre saker som jag gjort och fått under den tiden jag har varit frånvarande 😛 Idag hade vi även vår första bolags innebandy match som vi tyvärr förlorade... Men nästa söndag pånytt 💪🏼

Likes

Comments

hejsan! First of all vill ja tacka er som verkligen ännu läser min blogg, nie bäst!!! :) Jag har haft för mig en massa nu på senaste tid och ännu studentproven som man skall läsa till, så bloggen bestämde jag att lämna för en stund. Jag kan inte lova att min "paus" är slut ännu för det vet jag inte själv heller...

Men under denna tid som jag inte bloggat har jag varit på fester, sett på leffa "suiced squad" (rekommenderar verkligen), firat min kusin, varit med min kära famo, tränat handboll (ÄNTLIGEN) , haft lagkväll, skoluppgifter och serverat på Matildas pappas fest. Vi är också med ett gäng flickor med i bolagssähly så det skall bli trevligt när de börjar. Sedan har vi haft engelska och finska hörförståelse, finskan var jag nöjd med men engelskan int. Idag skrev jag även samhällslära och den gick nu sådär... Men nu när den är förbi så känns det betydligt skönare. Denna vecka har jag ännu finska och engelska läsförståelse och nästa vecka matematik och sedan är det slut för höstens skrivningar, så wish me luck !! :)


1. från Jessis lande 2. hemmafest med glowsticks

1. två dagar efter skolan hade börjat :D 2. Jag var sjuk vid skolstarten i 3 veckor varav 1 vecka hade jag huvudvärk... (NOT fun)

1. mamsen och papsen åkte iväg på deras 20 års bröllopsdag till Riga 2. jag och Matilda åkte till Ikea efter en skoldag då vi sluta 11 3. man fick banan och rispirog i skolan (OBS! detta händer typ aldrig)

1. famo och fafa bjöd mat till mig och Tia när föräldrarna var i Riga 2. Tia lagade mat och duka så fint

1. jag och Matilda hade myskväll hos henne, måste defenitivt tas om! 2. från Max 50 års fest

ha de bra! å lycka till nii som skriver studenten nu :)

Likes

Comments

blåvit klänning (only - 18,95)

svarta jeans (gina trico - 15)

high waist jeans (only - 29,95)

vit långarmadskjorta (cubus - 4,95)

Salmon färgad skjorta (?) (only - 13,95)

solglasögon (new yorker - 2,95)

spring shorts (stadium - 5)

underkläder (cubus, HM, Lindex, new yorker - mellan 5-15)

Likes

Comments

En cykel som min bästa syster köpte åt mig som en tidig födelsedags present <3

Dagens köp från Helsingfors

shorts och en top som jag köpte i Idea park för 2 veckor sedan

playsuiten som jag planerade att ha på 50 års festen, men vädret tyckte inte samma....

Likes

Comments

Här kommer då bilder från torsdag och fredag, vissa bilder är dock suddiga för jag använde snapchat... men hoppas ni gillar.

DAG 1

DAG 2 + TVÅ BILDER AV VÅRT HOTELL

Dräkten som jag lovade visa er i detta inlägg kunde jag inte ha på mig för det var för kallt, men sen när jag har på mig den så skall ja visa er hur den ser ut :)

Likes

Comments

Haloj! Just nu sitter jag i bilen på väg till Kristinestad där 50 års festen (som jag nämnde i förra inlägget) kommer att vara. Förra och denna vecka har varit rätt så sköna, jag har inte gjort så mycket vilket har varit riktigt avkopplande. Jag har bl.a gått ut med Matilda och pratat, spenderat tid med Naomi och Johanna och varit på en hemmafest. Sedan var vi ju även och shoppa med mamma igår och åt i en "amerikansk restaurang".

Likes

Comments