Hej! Enda sedan jag var i New York hos min moster för några år sedan har jag velat ha ett akvarium. Min mosters man kunde spendera timmar med att bara sitta i soffan och se på dessa fiskar som simmade runt. Vad håller han riktigt på med, var de första tankarna som väckte hos mig, men efter att jag själv satte mig ner i soffan så fattade jag exakt känslan. Nämen helt seriöst, när man ser fiskarna simma runt och analyserar vad de håller på med är väldigt roande. PLUS akvarium är väldigt fina och ger en känsla av levnad i huset.

Jag har fått med glädje samarbeta med en firma som säljer en massa akvarium och tillbehör. Där finns även massa annat om inte akvarium väcker intresse hos dig! Så gå gärna och kolla http://biotedmarin.se/.

Förstås måste akvarium även skötas för det skall tvättas och fiskarna skall matas. Något billigt är det inte heller med alla tillbehör och fiskar, men när jag flyttar hemifrån och börjar stadigvarande jobba så skall jag definitivt skaffa ett akvarium. Då kommer även denna sida vara till stor nytta tror jag!

Likes

Comments

Nu är allt festande slut och dags att börja läsa till skrivningarna som ligger bakom knuten. Det är inte mycket annat att säga om penkkis än att det var absolut den bästa dagen i mitt liv!! Allting gick inte perfekt men det kan man inte förvänta sig heller... Alla var så lyckliga och det var ju ändå huvudsaken. Leende på mina och mina vänners läppar gjorde bara varje minut guld värd.

Jag och matilda var inte super nöjda med våra dräkter, eller hela utseende hade vi tänkt oss annat än vad det blev. Men sånt händer och vi lät inte det förstöra vår dag!

Jag var övernatten hos Matilda från onsdag till torsdag då vi var i baren på onsdag kväll. Vi vaknade med endast 2 timmar sömn bakom oss, men musiken och mini pizzorna räddade oss :D

Efter allt skrikande på lastbilarna var det dags att åka iväg till abi kryssningen som verkligen toppade mina förväntningar (dock ser det inte ut så på bilden, men heej jag var trött :D). Nästa dag mådde man som förtjänat, men roligt var det minsann att dansa till 6 på morgonen med en massa abiturienter från andra skolor. I detta skede har jag endast sovit 5 timmar under 2 dygn så när jag kom hem somna jag i soffan i cirka 2 timmar förrän det blev brott då jag skulle hinna till duschen förrän gamlas dans. Tvåorna såg så fina och söta ut och man blev glad för deras skull, för där dansade jag för ett år sedan och det var en super upplevelse. På kvällen blev det ännu festande för tvåorna hade varit så snälla och bjudit in alla abin till sin efterfest :)


Likes

Comments

hej! Jag har haft en underbar jul, som har firats med mina släktingar och utekväll med tjejerna. Tyvärr har jag nu blivit riktigt sjuk och nyåret närmar sig med stora steg så hoppas jag blir frisk tills det.

ha de bra! å håll er friska :)

Likes

Comments

Hello!! De var ett tag sedan jag senast blogga men jag har inte haft tillräckligt med inspiration för det... Men nu på fredagen fyllde jag äntligen 18 !! Asså att vara ett sent november barn är inte roligt kan jag säga 😂 men jag klara mig :)
På fredagen hade mina fiina vänner ordnat en lokalfest åt mig så vi kunde fira min födis, lyckad kväll :D (eller iallafall för min del). På lördagen gick vi sedan tillbaks till lokalen för att städa och sedan var det bolags innebandy match som stod på schemat. Sählääjät som vi heter lyckades vi igen en gång göra bort oss då motståndar laget också hade svarta skjortor så vi hamna tejpa ränder åt oss me målartejp 😅 nå vi vann ändå. På kvällen gick jag ut med familjen och äta och sedan till Mimmi som hade ordnat en lillajulsmiddag åt vårt flickgäng. Efter det for vissa till baren så jag hängde på (totalt alkoholfritt för min del), å jaa int väl något att hänga i julgranen.
På söndag var det sedan kalas och sedan var min födelsedag slut firad. Nu är det bara i väntan på körkorte.
Sköt om er :)

Ps! Jag fick inte mina kamera bilder flyttat så jag visar dem i ett annat inlägg

Likes

Comments

Hello 👋🏼
Igår spenderade jag nästan hela dagen med mamma och Tia i Vanda, där vi shoppade lite. Jag fick inte hem mig så hemskt mycket vilket jag är stolt över, bl.a fick jag köpt min klänning till min 18 års födelsedag men den visar jag inte förrän jag använder den. Kan ni tänka er att det inte nu är länge kvar tills jag är fullvuxen... Så otroligt!

Likes

Comments

Hejsan! Detta veckoslut har varit fartfullt och skojigt :)
På fredagen hade vi abin ordnat en halloween fest i emsalö dit det kom över 100 stycken. Festen var lyckad och alla värka ha roligt.
På lördagen hade jag match i idrottshallen och vi förlora med ett mål som harmade en hel del då vi hade matchen i våra händer... Efter det blev jag kvar för att se herrernas match som gick betydligt bättre XD På kvällen hade Naomi ordnat en mys middag till mig, Matilda, Johanna och Melinda som blev lyckad då vi startade hemåt först vid 5 tiden (eller 4 då klockan ändrades 😂).
Hoppas ni alla mår bra !

Likes

Comments

Tjena!! Här är tre saker som jag gjort och fått under den tiden jag har varit frånvarande 😛 Idag hade vi även vår första bolags innebandy match som vi tyvärr förlorade... Men nästa söndag pånytt 💪🏼

Likes

Comments

hejsan! First of all vill ja tacka er som verkligen ännu läser min blogg, nie bäst!!! :) Jag har haft för mig en massa nu på senaste tid och ännu studentproven som man skall läsa till, så bloggen bestämde jag att lämna för en stund. Jag kan inte lova att min "paus" är slut ännu för det vet jag inte själv heller...

Men under denna tid som jag inte bloggat har jag varit på fester, sett på leffa "suiced squad" (rekommenderar verkligen), firat min kusin, varit med min kära famo, tränat handboll (ÄNTLIGEN) , haft lagkväll, skoluppgifter och serverat på Matildas pappas fest. Vi är också med ett gäng flickor med i bolagssähly så det skall bli trevligt när de börjar. Sedan har vi haft engelska och finska hörförståelse, finskan var jag nöjd med men engelskan int. Idag skrev jag även samhällslära och den gick nu sådär... Men nu när den är förbi så känns det betydligt skönare. Denna vecka har jag ännu finska och engelska läsförståelse och nästa vecka matematik och sedan är det slut för höstens skrivningar, så wish me luck !! :)


1. från Jessis lande 2. hemmafest med glowsticks

1. två dagar efter skolan hade börjat :D 2. Jag var sjuk vid skolstarten i 3 veckor varav 1 vecka hade jag huvudvärk... (NOT fun)

1. mamsen och papsen åkte iväg på deras 20 års bröllopsdag till Riga 2. jag och Matilda åkte till Ikea efter en skoldag då vi sluta 11 3. man fick banan och rispirog i skolan (OBS! detta händer typ aldrig)

1. famo och fafa bjöd mat till mig och Tia när föräldrarna var i Riga 2. Tia lagade mat och duka så fint

1. jag och Matilda hade myskväll hos henne, måste defenitivt tas om! 2. från Max 50 års fest

ha de bra! å lycka till nii som skriver studenten nu :)

Likes

Comments

blåvit klänning (only - 18,95)

svarta jeans (gina trico - 15)

high waist jeans (only - 29,95)

vit långarmadskjorta (cubus - 4,95)

Salmon färgad skjorta (?) (only - 13,95)

solglasögon (new yorker - 2,95)

spring shorts (stadium - 5)

underkläder (cubus, HM, Lindex, new yorker - mellan 5-15)

Likes

Comments

En cykel som min bästa syster köpte åt mig som en tidig födelsedags present <3

Dagens köp från Helsingfors

shorts och en top som jag köpte i Idea park för 2 veckor sedan

playsuiten som jag planerade att ha på 50 års festen, men vädret tyckte inte samma....

Likes

Comments