Ni vet känslan när allt går fel och dagen bara int kan bli värre... den dagen hade jag igår och det var sååå tungt att måsta stiga upp och dra sig till jobbet med absolut noll motivation. Men jag klarade mig och nu har jag (änligt mig) förtjänat lite ledigt.
Idag efter jobbet gick jag till S-market näse för att "försöka" få människor att spela handboll ;) gick inte så bra 😂 men vi försökte! När jag kom hem åt jag snabbt och sedan träffade jag fina Sandra och har nu spenderat hela kvällen med henne tills nu när jag kom hem.

Mina veckosluts planer är jag jätte taggad på då det blir Akkes födisfirande och jag får äntligen se min super duktiga Amanda tävla! På måndagen skall jag dock ta min visdomstand bort så det är jag mindre taggad för ...
Ha de så bra ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsaan! Igår på kvällen var jag med Mimmi och några andra på terassen efter jobbet och idag åkte jag iväg med mamsen och papsen till Lovisa för att sköta lite ärenden och sedan fara och sitta vid ett cafe.

Jag ångrar väl lite det jag skrev i förra inlägget om att jag var redo att jobba igen... För denna vecka har nog varit tung, men som tur fick jag jobba vissa dagar 6h istället för åtta. Träningarna har också börjat och jag tränar nu tre gånger per vecka vilket känns skönt.

Likes

Comments

Imorgon börjar vardagen för mig då jag skall tillbaks till jobbet. Jag har haft nu 3 veckors semester som jag nämnde tidigare och under den tid har jag hunnit med en massa. Det känns som semestern gick långsamt och jag känner mig färdigt laddad för att börja jobba igen.
Vad har jag då gjort? Jag var tyvärr sjuk den första veckan som min semester hade börjat så då var jag inte så aktiv. Annars så har Tia, Anton och jag tältat ute på vår gård en natt. Jag har även varit i baren ENDAST 2 gånger 😂 men sedan har jag dock varit på en lokalfest också. I linnanmäki har jag spenderat hela två dagar som måste vara nån rekord för mig! Jag har träffat Amanda både på Borgås nya Roberts cafe och i glukhauf på min första terass drink (om man nu säger de sådär?). Matilda har jag också träffat två gånger och även Sandra och Mimmi. Det har ju varit få varma dagar och dem har jag spenderat på stranden med en volleyboll. Hos min momi och morbror i Esbo har jag även spenderat några nätter och de har också varit här för att fira "mini midsommar" när Tia missade den riktiga midsommaren då hon var i Amerika. Kotka och Vallisaari har jag också besökt (vilket står mer i mina föregående inlägg). Jag var också till Tirmoblues och kollade vart allt hype kom från, ingen höjdare kan man väl säga. Fotboll och vinkväll med famo och fafa har jag också hunnit med här i slutet.

Men nu blir det läggdags för mig och så skall jag kämpa på med jobbet! Vi hörs ❤️

Likes

Comments

Halloj allihopa! Idag har jag gjort en hel del. Jag vaknade 8 och drog iväg med Tia till Rongo för att äta morgonmål (jag tog en myslibowl) och efter det kollade vi runt lite i butiker.

När jag kom hem njöt jag en stund i solen förrän jag gick med Sandra och äta glass. Vi gick även i butiker och bara chillade på olika bänkar i stan 😂 Vi talade även en massa mellan himmel och jord, super skoj!

När Sandra åkte hem körde jag upp till kokon för att träna lite fotboll med Dansku och Olli. Fotboll är nog en sport som jag förut inte alls tyckte om men nu vill jag typ hela tiden träna eller spela för att bli bättre. När jag kom hem åt jag en god biff som mamma hade grillat och nu skall jag, Tia och mamma köra till kokon för att spela lite volleyboll.
Ha de så bra!!

Likes

Comments

Som sagt så spenderade jag hela dagen idag i Kotka. Vi besökte olika nationalparker, fisk museum, torget och även ett litet shopping centrum där jag även hittade plagg med mig hem. Staden var en positiv upplevelse då jag kom med inställningen att det är som vilken stad som helst, men det är det verkligen inte utan såå mycket finare och "turist vänlig". Rekommenderar nog starkt om man vill ta sig bort från Borgå-Helsingfors trakterna för en stund.


Likes

Comments

Hellooo hoppas allas vecka har börjat bra! Jag har själv inte jobb ännu utan först nästa vecka så jag kan ännu njuta av sena sommarkvällar. Dagen började med sovmorgon då jag igår var på kvällen med Amanda på terassen. Klockan 11:30 startade bussen till linnanmäki som jag och Tia hoppade på. Där spenderade vi hela dagen med massa skratt. På kvällen gick jag ut på "middagsdejt" med Matilda som var väldigt skönt och det behövdes just nu ❤️ jag kom hem för ca. 1h sedan och nu skall jag och sova för jag är super trött och imorgon skall jag dra iväg med mamma och Tia till Kotka för att kolla runt staden.
Ha de så bra ❗️

Likes

Comments

hejsan! På tisdagen åkte jag med mamma och Tia via Esbo för att hämta upp Ari och momi till hamnen, där vi tog en liten träbåt över till Vallisaari. Det är ön som är bredvid Sveaborg så dryga 20 minuter tog det för oss att komma fram. Vi spenderade hela dagen där och kom sedan hem sent.


Vad har jag annat hållit på med sedan studenten? Joo jag har jobbat en månad och nu har jag snart haft min 3 veckors semester då jag börjar jobba igen i augusti. Jag har träffat vänner, festat, campa, shoppat och bara njutit av livet.

SKÖT OM ER !!

Likes

Comments

Gunilla (bästa grupphandledaren) sätter student mössan på mig

Som tradition i vår skola blir man utbärd när man blivit student och jag blev utbärd av bästa Mimmi och Mina ❤️

Momi ❤️

Tuusen tack till alla som kom för att fira min student!! ✨ Jag är verkligen tacksam för allt och alla ❣️

Likes

Comments

Idag är det äntligen den stora dagen som man väntat på i hela 3 år, jag blir student. Det känns så overkligt att kunna säga det högt men så är det jag klarade gymnasiet !! Till ära av det så har jag sökt upp en massa bilder över dessa tre år som jag varit i Bogy, förstås´kommer inte allt att rymmas med så här är bara en bråkdel av alla händelser.

2014-2015 var mitt första skolår och den började med att min stora syster Tia åkte iväg för 1 år till Frankrike som utbyteselev, inte direkt en enkel start på skolan. Jag har alltid varit van vid att Tia säger vad jag skall göra och hjälper med läxorna osv. men nu var det ett måsta att göra allting själv. Å inte bara det utan vi fick genast en utbyteselev till oss när skolan började och det blev kanske lite för mycket nytt att anpassa sig till. Dessutom hamnade jag och min bästa vän på olika klasser och de flesta andra vänner som jag var med i Lypa började i en annan skola (alla är på bilden)... Men skolåret startade och jag hittade snabbt 3 vänner som jag hade super kul med..

Jag hade ganska många håltimmar och ledigt under mitt första år och jag kände verkligen behovet till det då jag mådest "hitta mig själv". Därför bloggade jag mycket och satsade på skolan till 110%. Jag var också fullt inriktad på sport och sportade mycket. Handboll var förstås mitt nummer ett men jag gick även till punttis med Amanda.

Jag umgick massa med mina vänner och ville hela tiden göra något. Masssa "photoshoots" hade vi och andra äventyr. Jag spenderade även mycket tid med min kusin då han ännu bodde i Borgå och han får nog alltid tankarna på honom så att man inte tänker på skolan och sånt.

Så var skolåret slut och de längtade sommarlovet började.

Mitt andra gymnasie år började betydligt bättre då jag hade min syster på min sida och vänner som jag kunde lita på, På tvåan har man även valt mera kurser som man själv tycker att är intressanta vilket innebär att jag hade kurser med andra än bara med min klass. I början av skolåret gjorde jag mycket som bl.a var till en mässa med Matilda, med familjen på en "valoshow" i Borgbacken, olika fester och även i armén för ett veckoslut som man fick en kurs av. Det var nog de dummaste idéen som jag och Matilda har fått för oss. Julen firades även med familjen och var nog ett av de bästa!

När 2016 började hade även vi tvåor gamlasdans och det var nog en sådan prinsessdag som man aldrig kommer att glömma !! Verkligen en dag som behövdes för att tvåan var nog de tyngsta skolåret.

I april åkte jag med min franska grupp till Frankrike (Paris). Det var nog en upplevelse som man aldrig kommer att få uppleva pånytt både på gott å ont. Jag har nog skrivit ett inlägg om min Paris resa om ni vill veta mera.

Så var det sommarlov igen och detta sommarlov var nog de bästa sommarlovet jag haft (hittills ;)).

Sista året började bra på alla sätt, skolan gick bra, i handbollen hade jag gått framåt och jag hade en massa vänner som jag verkligen tyckte om att umgås med. Mycket läsande var det förstås och skolan tog en hel del av ens fritid men med all stöd jag hade gick det bra. Jag var på min första konsert (JB) och vi hade en massa fester som var bl.a 18 års firanden, även min egen ;).

Abi året är ju bara ett halvt år så de slutade med att vi hade penkkis och Abi kryssning och därpå de sista studentskrivningar.

Abi året var nog de bästa skolåret och jag är verkligen glad att jag valde gymnasium, jag har fått lära känna en massa nya och fina människor. Nu blir det bara att gå mot nya äventyr, om det blir mellanår, skola eller resande har jag inte bestämt mig än men jag tar det med tiden :D

Likes

Comments

På lördagen hade vi Abin en egen liten fest för att fira en sista gång med hela gänget före studenten. Tyvärr var vi ju inte alla Abin där men många kom och det hade ordnats lekar som vi spelade lagvis. Suuuper lyckad fest och det var verkligen roligt att se alla vänner som man inte sett på så länge!

Jag sprang även på lördagen min allra första gatustafett på stafettkarnevalen och jag var nog verkligen nöjd och överraskad hur bra jag årkade min sträcka. Även fick bästabästa Amanda guld (med sitt lag förstås) och jag vet att hon såå väntade på den så man blir ju bara stolt ❤️

Ha de bra :)

Likes

Comments