Header

Det var ett tag sen, jag har firat jul med både min släkt och Jacobs släkt. Jag har fått så fina julklappar och är riktigt nöjd med allt. På lillejul så firade jag med Jacobs pappas sida och vi hade så kul och vi spelade julklappsspelet och jag fick massa godis. På själva julafton så var vi bara hemma hos jacobs mamma och åt lite mat och myste hela dagen. Juldagen var jag hemma och firade med min pappa med mina systrar och min farmor. Vi käkade julmat och öppnade paket och bara pratade hela kvällen.


Sen var det mellandagsrea och såklart var jag och shoppade, så jag hittade lite smått och gott. Jag och Jacob gick upp tidigt för att vara på väla när det öppnade så vi skulle vara klara så fort som möjligt när det var så mycket folk där. Under mellandagarna så var jag och fixade mina naglar i Helsingborg inför nyår, och dom blev så sjukt snygga.


Nyårsafton kom rätt snabbt och jag var ute på fest hos Jacobs kompisar, och vi firade in tolvslaget ute och kollade på raketer medans vi skålade i champagne. Den festen spårade en del, det blev lite slagsmål och sånt med allt slutade bra tillslut och jag hade iallafall kul 90% av kvällen. När man vaknade dagen efter mådde man sådär kan jag ju säga men det får jag väll ta.


Nu är det den 2 januari 2018 och jag har precis kommit hem från Jacob, och idag ska jag bara ta det lungt och sen ikväll ska jag göra egen sushi, sååå gott. Jag älskar sushi, varje gång jag ska käka ute försöker jag alltid att hitta ett sushi ställe.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, det var några dagar sen men jag har haft lite fullt upp.
Ja, vad har nu hänt dom sista dagarna.

Jo jag har åkt till akuten för att jag har skadat ledbandet i min tumme så jag satt jag där inne i några timmar sen fick jag ett gips. Dock så fick jag lite smått panik så jag klippte av det igår.
Jag har åkt tillbaka ner till Påarp och är nu inne på min sista vecka i skolan denna terminen. Gud va skönt. En termin avklarad nu återstår bara 5 till men det är bara att kämpa på.

Sen har jag fått ett litet samarbete med Ideal of Sweden, jag har fått en rabattkod åt er Nea15 som ger er 15% rabatt på erat köp, och visst är skalen sjukt snygga. Jag älskar deras skal dom är så stilrena.

Likes

Comments

Nu har jag tänk en del, ska jag ha nyårslöften eller inte. Varje gång jag har haft något nyårslöfte har det blivit att jag inte har gjort det eller bara glömt bort men nu ska de bli ändring. Jag har tänkt ett tag, och kommit på några bra nyårslöften som jag ska försöka ha under 2018.

Ta tag i mitt körkort - Jag måste börja att övningsköra så att jag någon gång kan ta mitt körkort. Även fast att jag bara är 16 så vill jag vara ute i god tid att börja övningsköra för att inte få så mycket sen när det närmar sig.

Prioritera skolan och börja planera mer - Jag känner att jag måste prioritera skolan en del för att nå dom höga målen jag vill inom skolan, jag ska försöka vara i skolan varje dag, och verkligen ta skolan på allvar. Jag måste planera bättre vad jag måste göra och vad jag har för prov och inlämningar.

Njuta av livet - Att bara ta hand om mig själv och att unna mig något gott om jag förtjänar det. Säga att jag är bra oavsett vad. Bara leva livet helt enkelt.

Våga mer och vara mer spontan - Att jag ska göra saker som jag kanske inte vågar helt ut, jag ska bara göra saker, inte fega ur. Och jag vill göra saker mer inpulsift, om jag känner för att åka till Stockholm, då åker jag.Detta var då mina nyårslöften för iår. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej!
Gårdagen började med att jag försov mig och kom till skolan 10:00 som vanligt vis börjar 8:20 så bra start på dagen va? När jag satt på tåget så fixade jag klart lite arbeten. Och när jag kom till skolan skulle vi precis kolla ett luciatåg. Så vi fick lussebullar och glögg medans dom sjöng. Tyckte faktiskt det var rätt gulligt då det var barn i 6-8 års åldern. Sen hade jag en helt vanlig dag i skolan.

Efter skolan så tog jag tåget till min pojkvän, och gick ut med deras hund medans jag väntade på att han ska komma hem från jobbet. För vi skulle åka o shoppa julklappar tillsammans och bara mysa lite. När vi kom hem så käkade vi lite och satte igång en film. Och såklart somnade jag mitt i filmen.

Idag har jag nu vaknat ätit frukost och ska snart med tåget till en helt vanlig dag i skolan.

Ha de bra ❤️

Likes

Comments

Hej!

Detta är då mitt första inlägg på denna blogg. Jag valde att starta denna då jag skulle tycka det var kul. Jag skriver detta första inlägg angående min historia vad som hände den 9 juli 2016. Jag valde att skriva om detta då metoo kampanjen pågår just nu och skulle tycka det är bra om folk hörde min historia.

Det började med att jag var ute i Båstad på kvällen med några vänner då det var rätt mycket folk på grund av en festival. Vi hade hur kul som helst. Kvällen började lida mot sitt slut och jag skulle börja gå hem, då jag bodde bara 15-20 minuter ifrån där vi va. Och mina vänner bodde en längre bit ifrån. Efter ungefär 5-10 minuter så går det ett killgäng bakom mig, och jag tänker inte på det för att det var rätt mycket folk inne i Båstad just då. Dom kommer närmre och närmre, och jag började bli lite orolig, men fortsatte att gå. Jag känner att det kommer en hand på min axel och jag rycker till. Dom frågade lite frågor om vad klockan var och vart jag skulle, och jag svarade och gick vidare. Några meter fram så ser jag att en av killarna kommer upp och stannar framför mig och kollar på mig så jag inte kunde gå längre. Killarna omringar mig och börjar ta på mig. Jag säger till dom att sluta. Jag försöker ta mig därifrån, men det går inte. Dom kommer närmre mig och jag börjar få panik, vad vill dom mig? varför mig? Dom börjar dra i mig och började slita av min jacka. Dom drar mig mot en gränd, och jag började inse vad som skulle hända, jag ville inte, jag började skrika. Jag kämpade emot så hårt jag kunde, men vad kan jag göra emot 5 killar som var i 20 års åldern. Dom kastade ner mig på marken, dom började slå mig. Jag bara skrek och skrek, om hoppet på att någon skulle höra mig. En av killarna stod och kollade om någon skulle komma, två av killarna håller fast mig, en av killarna filmar allt dom gör och den sista killen börjar slita av mig mina kläder. Jag gör så mycket motstånd jag kan, jag känner att jag kan inte ta mig loss för dom är för starka. Han börjar slå och sparka mig mer och mer. Jag kan inte få luft att skrika mer eller ropa på hjälp. Jag känner mig maktlös, jag kan inte göra något i denna situationen. Jag bara känner att han sliter av mig mina kläder och trosor. Jag blir helt stel. han öppnar sina byxor och våldtar mig. Jag vet inte vad ja ska göra om ja ska skrika eller gråta. Jag försökte med allt. Inget funkade. Han våldtog mig, han tom min stolthet ifrån mig. Jag känner att han slutar, han slutade äntligen tänkte jag. Nej dom skulle turas om, 3 av killarna skulle turas om. När dom var ''klara'' så börjar som sparka och spotta på mig och säga att jag var en äcklig hora, dom förstörde mig.

Jag valde att inte anmäla, då jag kände att det var mitt fel, att jag förtjänade det som hade hänt. Jag anmälde inte, jag visste ju inte vilka det var, hur skulle polisen kunna hitta gärningsmännen. Jag önskar att jag skulle ha anmält direkt efter det hände. Jag valde att inte berätta för någon på över 6 månader. Jag skämdes för det som hade hänt, även nu har jag inte berättat för alla dom som står mig nära.

Det jag ville komma fram till med detta är att jag tycker fler ska dela med sig av sin historia, så att fler får insikt på hur många det är som blir sexuellt utnyttjade. Jag har sökt lite och fått en bättre insikt på hur många som verkligen blir utsatta.

Jag hoppas ni gillar detta, jag kommer börja blogga mer och mer under tiden om mitt liv. Hoppas ni vill läsa mer av mig.

Ha det bra!

Likes

Comments