​I morgon är det Black Friday, yay. Jag och några vänner ska ut och handla så det ska bli kul. Jag måste handla julklappar men jag tycker att det är så svårt att handla julklappar till vuxna. De säger ofta att de inte vill ha någonting men man vill ju ändå gärna ge en julklapp till dem. Har ni några tips om vad man kan ge ?

xoxo J

Likes

Comments

​Idag så har jag startad ett nytt kapitel i mitt liv. Än så länge så går det bra, haha jag startade idag så jag har inte så mycket att jämföra med, men men. Jag ska äta nyttigare, träna mer, vara gladare och arbeta hårdare i skolan. I skolan så har jag höga betyg, men priset jag får betala för det är stress och ångest. Jag orkar inte med det men jag vill ändå hålla mina betyg uppe. Jag lyckas inte heller hitta en balans mellan skolan och hur mycket jag orkar med. Några tips ?

Jag och min familj kanske kommer att flytta snart, men jag är inte över exalterad eftersom att vi inte kommer att flytta dit jag vill. Själviskt, jag vet, men tyvärr är det så jag tycker. 

Jag kommer tyvärr inte på något mer jag vill skriva om för tillfället, så vi ses nog i morgon. 

xoxo J

Likes

Comments

​Jag försöker hela tiden att äta så nyttigt som möjligt men det går inte alltid så bra, hehe. Jag är vegeterian så jag äter inte kött i alla fall. I framtiden kanske jag till och med kommer att bli vegan, men det är inte helt säkert. 

Från och med måndag nästa vecka så ska jag sluta med godis, alla sorter snacks och ​bakelser för jag vill verkligen sluta äta onyttig mat. Jag kommer även att gå till gymmet oftare och köra hårdare pass. Det kommer självklart att vara jobbigt i början men det kommer att löna av sig. Självklart så vill jag ha en snygg kropp men jag vill även vara hälsosam och leva ett friskt och långt liv. Men det vill väll alla i och för sig...

Nu måste jag träna på min franskaläxa tyvärr, jag kanske kommer att skriva lite mer i eftermiddag. Det visade sig vara riktigt kul att ha en blogg, även fats jag endast började med den igår. Ha en fortsatt trevlig dag i alla fall<3

xoxo J

Likes

Comments

Det är så himla skönt att det äntligen är fredag ! Tycker inte ni det ?

Den här veckan har inte varit en så bra vecka för mig om jag ska vara ärlig. Bara en massa strul i skolan. Vänner som startar drama och jobbiga lärare. Men det jobbigaste av allt har varit min stress och ångest. Ni som lider av dessa två hemska saker vet hur jobbigt det är att alltid vara stressad och alltid känna en bit ångest över småsaker.

I helgen blir det dock bara att plugga, plugga och mera pluggande. Inte så kul men sånt är livet. Men ikväll ska jag bar ta det lugnt och kolla på film.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll <3

xoxo J

Likes

Comments

​Så detta är mitt första blogginlägg som ni förmodligen förstår. Jag kommer att använda denna blogg för att skriva om min dag och använda lite som en dagbok. Men jag kommer även att ta upp viktiga ämnen och säga mina åsikter om saker och ting. 

Jag kommer nog inte att skriva regelbundet, jag kommer att skriva inlägg då jag har tid och lust till att göra det.

Alla är välkomna och jag hoppas att många kommer att chilla här och läsa det jag skriver.

xoxo J

Likes

Comments